Saç Rengi ve Saç Boyama affinage eraser saçtan boya silici

sevLL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2010
15
0
36
İstanbul
İSTENMEYEN RENKLERE ve HATALI BOYA İŞLEMLERİNE ELVEDA...

Size yarının görünümünü bugünden sağlayan DATEM teknolojisi ile üretilmiş önemli ürünlerden biridir. Saçtaki boyayı çıkarmada bir devrim yarattı. Sizin zananınızı imajınızı ve en önemlisi saçınızı koruyarak, bir sonraki boyamaya hazırlar. Düşük PH seviyesi nedeniyle saçınıza bakım yapar. Tek ve süper çıkarma sistemi ile istenmeyen veya yanlış uygulanan boyayı anında, kolay ve emin bir şekilde saçtan arındırırken saçın doğal yapısına zarar vermez.

• Saçtan kalıcı boyayı siler
• D.A.T.E.M Teknolojisi ile üretilmiştir.
• 3x100gr 3 losyondan oluşur.
• Bir açıcı değildir. Bu yüzden doğal saç rengine etki etmez. Kortex'de yer alan yapay pigmentleri sıkarak küçültür. Durulama sırasında serbest bırakır.
• Gerektiğinde üst üste 3 uygulama yapılabilir.
• Yarı kalıcı boyaları ve Kınayı silmez.

ben saçımı organik boyayla boyadım papatya özlüydü ve saçım ondan sonra baya tutmadı zaten paptyanın üstüne boya tutmazmış ve kendi rengime dönmek istiyorum bunu gördüm internette kınayı silmez diyo benim saçımda papatyayı siler mi bir bilgisi olan var mı?

hiç fikrim yok canım..ben hep açıcı ile açtım.hiç boya silici uygulamadım..
:26::26:

bitkisel boyaları silmez....

kalıcı oyaları siler diyo boyanın üstünde kalıcı boya yazıyodu ordan silr mi acaba falan oluyorum ama ouf

Kızlar bu ürünü deneyeniniz olmadı mı?
Benim saçım açıcı ile açılıp turuncuya boyanmııştı sonra siyaha boyadım. Acaba bu ürünü kullansam en azından siyah akar mı dersiniz?
Daha acık bir renge boyamak istiyorum cünkü Açık kahve falan olur da siyah olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…