Çok fazla dua etmem ve ettiğim zamanlarda, bu genellikle bana güç vermesi için olur ama dün gece farklıydı. Dün berbat bir gün geçirdim ve yatağın içinde uyumaya çalışırken kendimi geçmişteki tüm nefret ettiğim şeyler ve bunların beni ne kadar sinirlendirdiği hakkında düşünürken buldum. Ve sonra gün geçtikçe sert, despot ve *acı* bir kişiliğe büründüğümü farkettim (Babam fazlasıyla despottu ve ben daha çok küçükken onun gibi olmayacağıma dair söz vermiştim kendime).
Affetmem gerektiğini farkettim: yaptığım tüm aptalca ve düş kırıklığına neden olan şeyler için kendimi ve beni ciddi şekilde yaralayan herkesi.
Söylemesi çok kolay tabi ki. Bir şekilde affetmeyi öğrenebilmem için dua ettim...
Ama bu mümkün mü?
Sürekli içimden "Kurtul yüklerinden, içindeki bu öfkeden." diyorum ama peşimi bırakmıyor. Ve bu yorucu. Negatif hissetmekten hoşlanmıyorum.
Affetmem gerektiğini farkettim: yaptığım tüm aptalca ve düş kırıklığına neden olan şeyler için kendimi ve beni ciddi şekilde yaralayan herkesi.
Söylemesi çok kolay tabi ki. Bir şekilde affetmeyi öğrenebilmem için dua ettim...
Ama bu mümkün mü?
Sürekli içimden "Kurtul yüklerinden, içindeki bu öfkeden." diyorum ama peşimi bırakmıyor. Ve bu yorucu. Negatif hissetmekten hoşlanmıyorum.