Affetmeyi biliyor musunuz?

Affetmek çok hafifletici ve güzel bir duygu fakat affettiğiniz şeylerin devamı geliyorsa ne yapacağız?? O zamanda kendimize olan saygımızı kaybetmiş olmazmıyız?? Bilemiyorum aslında konuya ve şartlara göre değişen bir kavram affetmek...

affetmenin büyüklüğüne inanıyorum ve zaten kaderin affedilenle en güzel şekilde ilgileneceğini biliyorum...

Allah affetsin yeter ki...

ben genelde affeden bir insanımdır..

küçük hatalarda yada farketmeden yapılan hatalarda affediyorum..ısrarla yapılan uyarılmasına rağmen devam edilen düşüncesiz bencil insanları affedemiyorum..kul hakkı var sonuçta bir yere kadar affedilir..

erdemli olabilmek için bu kadar bağışlayıcı olmak gerekir mi_?
peki bu kadar bağışlarken nelerden taviz verdiğinin farkında mısın_? bilmiyorum ben affetmem sadece bazen eşim üzülmesin diye susarım

Affetmek çok zor fakat Allah affediyor biz kimizki affetmicez..affetmek konuya göre kırgınlığın öfkenin uzama hali ..ağırsa zaman ister zamanda ilaçtır,affedip küs kalmayarak mesafe oluşturarak kalkarız bununda altındanmı ne?

yazınızı severek okudum şadan hanım yalnız gerçekten değer verdiğim bir insandan hiç beklemediğim bir tepki görürsem kesinlikle affım yoktur.çünkü ben temiz düşünürüm,severim,sayarım ve buna rağmen karşımdaki insan bana iyi arkamdan kötüyse daha doğrusu yüzüme yapamayacağı şeyleri arkamdan yapıyor veya konuşuyorsa benim için sonsuza kadar bitmiştir o insan nankörlüktür çünkü bu kul hakkıdır hatta benimde böyle şeylere hiç tahammülüm yoktur sadece kendim içinde demiyorum çevremdeki herhangi bir insan dahi olsa bir haksızlığa uğrasa bana yapılmış gibi üzülüyorum,kızıyorum ki kendime yapıldığında Allaha havale ederim ilişkimi keserim.bu hep böyle olmuştur benim hayatımda..

bazı affetmeler affetiiğin kişiyi hergün görmeyi kaldırmaz... oyüzden affedici değilim maalesef((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…