$afak 29 - benimle birlikte günesimin dogusunu sayarmisiniz :)

Seni cok özledim. Beni kollarina alip sim sIki sarmani cok özledim. Ve senin yaninda kendimi güvende ve huzurlu hissetmeyi cok özledim. Coook özlediiiim.

safak 17 oldu galiba
Ben askimi en fazla 15 gormedim ve o kadar zorduki... 15 ay gibi gecti inanilmaz zordu
simdi bile hemen hemen hergun goruyorum, ama 1 gun gormesem 1 hafta gormemis gibi oluyorum...
Allah sabir versin tum bekleyenlere
Allah kavustursun canim
insallah cabuuucaaakk gecer ve bi bakmisinki askinin kollarindasin, simsiki sarilip kokusunu icine cekiyosun

Rüyamsiin Allah razi olsun cok tesekkür ederim.

Ve eveeet günesimin dogusuna son 17 gün kaldi

Cok sanslisin rüyamsiin gercekten bunun kiymet ini biliyorsundur eminim :)

Ama olsun seninde dedigin gibi insaAllah cabucak kavusuruz sevdigimle. Aylar oldu onu görmeyeli

Allaha cok sükür saydim saydim sonuna dogru geliyorum. Cok özledim cook

Son düzenleme:
canımmm allah kavuştursun darısı başımıza benim ömrümde c.tesi gidiyo,allahım hepimize sevdiklerimizle mutlu huzurlu bir ömür nasib etsin

Allah razi olsun kizlar. Amin insaAllah Rabbim tüm sevenleri tez zamanda kavustursun insaAllah. Sizlerde sevdiklerinize kavustursun Allahim insaAllah

Benim $afagim 15 olduuu

Amiiin insaAllah Grimsi cok tesekkür ederim. Hepimiz kavusalim sevdiklerimize insaAllah :)

Günesimin dogusuna SON 14 gün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…