$afak 29 - benimle birlikte günesimin dogusunu sayarmisiniz :)

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Merhaba hanimlar. :71:

4 bucuk :) aydir hayatimda biri var. Onu cok seviyorum. Allahim beni ona onu bana nasip ettigi icin cok mutluyum. Malesef ben gurbetteyim sevdigim türkiyede. :59:

Ama Konu basliginda belirttigim gibi 29 gün sonra Allah kaza bela vermezse insaAllah büyük bulusma gerceklesecek. Günesim dogacak. Hasret giderecegiz. :17:

Takvimde ki yapraklar azaldikca günler daha da uzun ve saatler gecmez geliyor bana. :14:

Benimle 29 gün boyunca safak sayacak hanimlar varmi aranizda? Benimle birltike gün saymaya hatta gerekirse saatleri saymaya davet ediyorum sizi. :13:

O'nu cok seviyorum. Hayatimdan hic eksik olmaz insaAllah. :69:

Son düzenleme:
Kimse ilgilenmemis topicimle :59:

Olsun sevdigime kavusacagim günleri burada tekrer tekrar (yalnizda olsa) sayip bitirmek cok güzel olacak insaAllah. :31:

Ilerisi icinde güzel bir ani olur belki. :6:

canım bende şafak sayıyorum asker şafağı
şafağın 29 günmüş ama sayan bilir tabiki belki sana 29 sene gibi geliyordur
çeken bilir beklemeyi canım
Allah kolaylık versin

Allah kavustursun canim senin safagin kac? Evet sorma günleri saya saya 29a indirdim ama o 29 gün aynen dedigin gibi sanki 29 sene :) Amin Allah cümlemize kolaylik versin. Hasretlik cok zor gercekten.

angelgozde cok tesekkür ederim :70: Kavusturacak insaAllah. Her gecen gün heyecanim biraz artiyor cok seviniyorum kizlar duygularimi nasil ifade edeyim bilmiyorum. :17:

sağol canım şafağım 260 larda
resmimize yaptığın yorum için de teşekkür ediyorum

k,m gelipte burada ben seninle varım desede boş, sayan çeken bilir.
Ben 14 ay ı her şekilde saydım hafta hafta , gün gün, saat saat ve çok şükür sonunda bitti hemde 9 ay oldu biteli.
gerçekten sayılı gün çabuk geçermiş bunu öğrendim. Eşim askerdi hemde şırnak ve kuzey ırakta.
ama bitti gitti işte şimdi aynımda kavuşalı 10 ay olacak neredeyse sanki hiç ayrı düşmemişiz gibi.
GÜn gelecek sende böyle hissedeceksi, Allah başka dert keder vermesin.

ChokSeqer Allah kavustursun canim insaAllah su gibi akip gider zaman.

citlembik yanlis anlasilmasin ben bunu dert olarak acmadim heyecanimi paylasmak icin actim bu konuyu :) masAllah sende $afagini coktan doldurup geride birakmissin. Allah bizlerede nasip etsin insaAllah.

:69::69:süper az kalmış ama geeçmek bilmez bilirim canım..

Tesekkür ederim canim. :71: Kendi kendime $afak saiyorum iste bende burada :31::61: Evet bi türlü gecmek bilmiyor zaman hele bu gün cok zor ettim aksami. Heyecanim her gecen gün artiyor buda bir gercek:77:

Son düzenleme:
Back