- 3 Ocak 2016
- 3.127
- 6.287
- 158
- 40
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
Su mesaj , mesajin sonuna koyulan gülücük hic olmamış. Insanlar ölüyor orada , cocuklar korkuyorlar her sesten, psikolojileri bozulmus. Boyle bir mesajin amaci ne ?İstikrar nasıl gidiyor Kilis'liler. memnun musunuz roketlerden? :)
Vay arkadas ulkede her sey hemen normallesiyor. Sinirimiz bombalaniyor farkinda degiliz herhalde
Su mesaj , mesajin sonuna koyulan gülücük hic olmamış. Insanlar ölüyor orada , cocuklar korkuyorlar her sesten, psikolojileri bozulmus. Boyle bir mesajin amaci ne ?
Kilis te olanlara mutlu olmuş gibisinizevet insanlar gezide de ölüyordu soma'da da. ama eminim kilislilerin çoğu bunları umursamadı bile. şimdi biraz anlarlar ülkedeki şiddet ortamını umarım..
Kilis te olanlara mutlu olmuş gibisiniz
Şiddet coğrafyasında yaşayan kilislilerin şiddeti anlamaması mümkün mü
Kiliste elbet geziye üzülmeyenler vardı bugün sizin kilise üzülmediğiniz gibi sizin eleştirdiğiniz kesimden farkınız Pek yok
Akp yi akp oy vereni eleştirmek başka çoluk çocuğun ölmesine sevinmek başka1 kasım'dan önce de kilis bugünden çok farklı değildi ama gittiler bunları yaşatanlara oy verdiler. demek ki hallerinden memnunlardı. biz onlar gibiler yüzünden yıllardır bu sorunları yaşıyoruz biraz da onlar çeksin.
Akp yi akp oy vereni eleştirmek başka çoluk çocuğun ölmesine sevinmek başka
Somayada kilisede surucada cizrede olanları kabul etmek doğru değil etik değil insani değil hangi konuda kendinizi haklı buluyorsunuz İntikam mı
Bende affedemiyorum üzerlerine bombolar yağsınıda istemiyorumkendimi haklı bulmuyorum çoluk çocuğun üzülmesine de sevinemem ancak benden önce üzülmesi gerekenler üzülmüyorsa ve bu üzülmeyenler destekleniyorsa orada tepkimi gösteririm. kendi çocuklarının geleceğini yok eden bir zihniyete oy veren anne babaları affetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?