- Konu Sahibi yirmibesekim
Kızlar merhaba uzun zamandır araştırıyorum ama yine de sormak istedim advictor kullanıp da pcos a çare bulan,kilo veren çocuk sahibi olan derdine çare bulan varmı acaba? Sipariş verdim ama yinede kararsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm adviktor ne ilaç mıKızlar merhaba uzun zamandır araştırıyorum ama yine de sormak istedim advictor kullanıp da pcos a çare bulan,kilo veren çocuk sahibi olan derdine çare bulan varmı acaba? Sipariş verdim ama yinede kararsızım
Mfk diye bi doktor var onun takviyesi canımCnm adviktor ne ilaç mı
Kullanıyorum canım 1 haftadır bilmiyorum ilacın etkiisi mi ama ben ovülsyon testi kullanıyorum 4 aydır ilk defa bu şekilde nete yakın çıktı çizgi yumurtlayamıyorum ben genelde pco olduğu için ama bilmiyorum yarın bidaha yapıcam inşallah yumurtlama olur bu ayMerhaba ürünü kullanıyor musunuz bende araştırma yapıyorum alıp almamakta kararsızım
böyle şeylere itibar etmeyin benceKızlar merhaba uzun zamandır araştırıyorum ama yine de sormak istedim advictor kullanıp da pcos a çare bulan,kilo veren çocuk sahibi olan derdine çare bulan varmı acaba? Sipariş verdim ama yinede kararsızım
Kullanmaya başladım 1 hafta oldu canımböyle şeylere itibar etmeyin bence
umarım hormon dengeniz bozulmaz. çünkü sağlıklı değerlere dönmesi büyük zamanınızı alır.Kullanmaya başladım 1 hafta oldu canım
İnşallah çok teşekkürler söylediğiniz için ,umarım hormon dengeniz bozulmaz. çünkü sağlıklı değerlere dönmesi büyük zamanınızı alır.
Merhaba hala advictor kullanıyor musunuz? Bir etkisini gördünüz mü ?Kızlar merhaba uzun zamandır araştırıyorum ama yine de sormak istedim advictor kullanıp da pcos a çare bulan,kilo veren çocuk sahibi olan derdine çare bulan varmı acaba? Sipariş verdim ama yinede kararsızım
Canım bir süre kullandım ama adetimi çok geciktirdi ondan olduğunu düşünüyorum düzenliydi bayağıdır çünkü onun için bıraktım doktorum da öyle şeyler kullanma dedi benim karıcığım de biraz rahatsızlık vardı çünküMerhaba hala advictor kullanıyor musunuz? Bir etkisini gördünüz mü ?
Çok geçmiş olsun teşekkür ederim dönüş için, umarım en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziCanım bir süre kullandım ama adetimi çok geciktirdi ondan olduğunu düşünüyorum düzenliydi bayağıdır çünkü onun için bıraktım doktorum da öyle şeyler kullanma dedi benim karıcığım de biraz rahatsızlık vardı çünkü
İnşallah canım en hayırlı zamanda inşallahÇok geçmiş olsun teşekkür ederim dönüş için, umarım en yakın zamanda sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canımBir aylık advictor kutum dün bitti. Harika faydasını gördüm. Hep 20 lerde yumurtluyordum ben bu ay 12-13. Günlerde yumurtlama akıntım geldi yoğun şekilde kasıklarımda o sancıyı da hissettim. İlk kez yumurtlamam erken oldu yani. Bata 6 gün kaldı merakla bekliyorum sonucu. Aynı zamanda iki haftadır es paketi de kullanıyoruz.
İnşallah hepimiz alalım vanım çok teşekkür ederimİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım
Bilmiyorum canım ya benimde gecikmişti 2 ay istersen sor mfk yaKızlar bende pcos eşimde sperm sayısı düşük 1 aşılama 3 tüp bebek negatif sonuç aldık sonra.. Dr Mfk bütün ilaçlarını aldık pcos için advictor kullanıyorum bide yumurta rezervi için athena 50 gündür kullanıyorum. Tüp bebekten sonra 2 ay adet görmedim.. Bu ilaçları içmeye başlıyalı 1 ayda 3 kez adet oldum.. Bu ilaçları içip benim gibi yaşayanlar var mı?
Tamam yazdım bakalım cvp verecek miBilmiyorum canım ya benimde gecikmişti 2 ay istersen sor mfk ya