advanced woman calender programını kullananlar dikkat!

matematikci45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
106
1
Advanced Woman Calender, Gelişmiş Bayan Takvimi, Adet takvimi adı altında hesabınıza girilip sitede yayınlar yapılmaktadır.

Bu programı makinasına kurmaya çalışanlar çok acil olarak makinalarını formatlasınlar. Çok ciddi bir sorunla karşı karşıyasınız. Mutlaka makinalarınızı formatlatın. Aşağıdaki 2 mesajda arkadaşlar uyanmaya başlamış yavaş yavaş ama iş işten geçmiş malesef. Hemen hemen hepinizin hesabına girilmiş umarım şifreleriniz 1234567 şeklinde değildir. Öncelikle tüm şifrelerinizi değiştirin AMA BAŞKA BİLGİSAYARDAN. Şu anda siteye saldıranlar sizlersiniz ama bundan haberiniz yok makinalarınıza zombiler yerleştirilmiş. Bugün gene savcılığa gidip bu yeni bilgiyi vereceğim. Bu konuda savcılığa gidip şikayetçi olmak isteyen varsa her türlü desteğe hazırım.

arkadaşlar bugün siteye girmeyi denedim ve şifremi kabul etmedi,şaşırıp kaldım sonra şifre hatırlatma isteğinde bulunup mail adresimi açınca kazenin mailini gördüm gerçekten benim hesap hacklenenlerden :KK43:( lütfen dikkstli olun

cevap biraz geç oldu kusura bakmayın,yukarıdaki yazı kazenin bana attığı maildi.ben bir aydır deneme sürümünü kullanıyordum bi sorun olmadı.dün internetten full versiyon portable programı indirdim , bugün akşam üstü siteye girdim üyelik falan sordu kullanıcı adımı şifremi yazdım kabul etmedi daha sonra şifre hatırlatma maili isteyince tesadüfen mail kutumda bu maili gördüm ve sebebini o zaman anladım siteye giremeyişimin.eğer şifreniz kolay birşeyse ele geçirilibeliniyor diye okudum o yüzden dikkatli olun arkadaşlar.hem buradaki hesap hem de mail hesabım açısından endişelendim ve sizleri de bilgilendireyim dedim.

dediğim gibi mail hesabınız hacklenirse bu daha kötü sonuçlara yol açabilir arkadaşlar.free versiyonda sorun olmadı ama diğeri herhalde problemli.

X