• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Advanced Whitening 3 tona kadar beyazLık !

.CaFFeiN.

asLnda svıyRm bende sNı:L
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
112
0
96
37
İngiltere
ArkadaşLar geçen gün eczanede diş beyazlatıcı macun gördüm dişLeri 3 tona kadar beyazLatıyomuş İsmi ( advanced whitening arm & hammer ) Fiyatı 12 Tl sipariş vericem ama emin olmak istiyorum işe yarayıp yaramdığına çünkü birçok şey denedim ve istediğim sonucu aLamadım .( Bu ürünü kullanan ya da bilgisi olan var mı ?

canım merhaba
ben bır dıs hekımı olarak sorunu cevaplamak ısterım. pıyasada satılan dıs beyazlatıcı urunler kı bunlara tozlar macunlar her turlusu dahıl dıslerde gecıcı bır beyzlamaya neden olup malesef gerı donusmu cok kolay olabılen urunlerdır. yrıca bazılarının ıcerıgınde dıs mınesıne zarar verebılen maddelerde bulunur. ozellıkle bu urunlerın kullanımı sonrasında dıs hassasıyetı gorulebılır. bu nedenle beyazlatma konusunda bır dıs hekımınden yardım almanı tavsıye ederım.

canım merhaba
ben bır dıs hekımı olarak sorunu cevaplamak ısterım. pıyasada satılan dıs beyazlatıcı urunler kı bunlara tozlar macunlar her turlusu dahıl dıslerde gecıcı bır beyzlamaya neden olup malesef gerı donusmu cok kolay olabılen urunlerdır. yrıca bazılarının ıcerıgınde dıs mınesıne zarar verebılen maddelerde bulunur. ozellıkle bu urunlerın kullanımı sonrasında dıs hassasıyetı gorulebılır. bu nedenle beyazlatma konusunda bır dıs hekımınden yardım almanı tavsıye ederım.

Öncelikle cevap verdiğin için çok tşk ederim canım :) .. Evet söylediklerin de çok haklısın ama şuan diş beyaZlatmaya ayırıcak bütcem yok dişciLerde pahalı oluyor diye biliyorum diş beyazlatmayı =(( .. O yüzden bu ürünü almak istiyorum baya iyi şeyler yazılmış hakkında ama sende haklısın :)

Ben de bu diş macununu kullanmaya başladım 1 haftadır ve çok memnunum.Ve bu macun ile ilgili bir broşür geçti elime yapılan araştırmaya göre beyazlatıcılı diş macunları arasında en etkili ve dişlere en az zarar veren macun seçilmiş.
Denemenizi öneriyorum..

ben kullanıyorum bu ürünü öyle dedikleri gibi 3 ton beyazlatma falan da olmuyor normal diş macunu gibi.
toz şeklinde diş fırçanı ıslatıyorsun sonra bu toza batırıyorsun ve dişlerini fırçalıyorsun benimki bu şekilde yani :/
ama ben öyle 3 ton açtığnı falan görmedim.

arkadaşım ben 2 gün önce eczanede gördüm eczacıda yakın arkdaşımdır. ya gerçekten işe yarıyormu diye sordum ewt dedi. aldım bende 2 gündür okadar memnunumki. gerçekten bukadar kısa zamanda dişlerimin rengini açtı. dişlerim zaten dümdüzdür. tek sorunum rengiydi onuda hallettim mennun kalcaksın emin olabilrisn.

dün akşam ve bu sabah dişlerimi bunla fırcaladım..evet dişler fırçaladıktan sonra hemen etkisini gösteriyo tabiki bu anlık diyebilirim..ve normal diş macunları gibi köpürmüyo yani cok daha az köpürüyo..her diş macununda olabilecek bir temizlik hissi veriyo..ne yazıkki benm diş etlerimi acıttı resmen..yani diş etlerim kanadı..oysaki hiç kanamaz, hep aynı sıradan bildiğimiz teknikle fırcalarım ve diş fırcamıda değiştirmedim..ama dişlerimi fırcalarken canımı acıttı..bunlar şimdilik bende gösterdiği etkiler

kızlar dişim fırçaladıktan sonra feci halde su içiyorum.normalde kış günü su içmem.kana kana koca bardak suyu içebiliyorum çok ilginç

Back