Adriana'nın İkizi

Olayın aslını bilmediğiniz o kadar belli ki gülüyorum valla.
Tamam biz çocukca tartıştık siz neden hala bu çocukluğu uzatıyorsunuz? olay kapandı bitti gitti, hallettik.

Olayı anlatıyım da bari içiniz rahat etsin, daha önce başka bir topikte sırf estetik var bu kızda dediği için bir kaç arkadaşımıza kışkanç sıfatını yakıştıran insanlar burada bu kızı basit bulduğunu söyleyince haliyle ortalık karıştı. Madem kötülemek kıskançlık oluyordu sizin şuan yaptığınız ne diye. Sonra konuşuldu düzeltildi mesele. Lütfen daha fazla uzatmayın bakın olayı da öğrendiniz topiğimde daha fazla polemik istemiyorum.

canım neden bende dahil herkes öyle diyor biliyormusun. çünkü bu kız doğal hadi doğallığı geçtim kendi ısrarla doğalım gözlerim lens değil diyerek ortalarda geziniyor ya ( birde adrianaya hiç benzemiyor ) o yüzden bahsi geçti. ben gülün sadece dudaklarını ve burnunu benzetiyorum geri kalan hiç bir yeri bence benzemiyor . en önemli bakışlardır gül lens takmış ama bakışları benzemiyor malesef yüz şekli zaten hiç benzemiyor. adriana ya çok benziyor diye prim yaptı ama asıl gerçek benzeyen bu ,bu yüzden ucu güle dokundu. yoksa kimse yerme yada yüceltme derdinde değil.

forumda isteyen istediğini söyleyebiliyor fikrini beyan ediyor tabiki saygı sınırları içinde ...

Polemik yaratan yok. Diğer konuyu bilip bilmemekte önemli değil.Ben burda yazılandan bahsettim. Bi avutkatlık almış başını gitmiş ki her iki tarafı savunan kişilerlede alakam yok yani.
Ayrıca merakımı gidermene de gerek yok zira merak ettiğim bi konu değil bunun öncesi.Çok merak etseydim gider okurdum konuyu.
Neyse.
Estetik var dendi diye insan kıskanç olmaz. Estetiksiz bi insanı da basit yada alımlı güzel bulmadı diyede insan yine kıskançlıkla suçlanamaz.
Ok?
Herkesde de topiği sahiplenme olayı da başladı "topiğim".
Hadi bakalım topiğinizde iyi günler

hiçte bile basit değil
sizin o savunduğunuz fatmagül fakı asıl basit
ya hiç haksızlığa gelemiyorum ya...
harika güzellikteki bu kadına nasıl basit diyorsunuz anlamıyorum cidden

yapılan yorumlar,kendilerinin yaptığı yorumlarla veya düşünceleriyle aynı olmayan insanların,alıntılayıp altına da saçma sapan şeyler yazmalarına anlam veremiyorum bir türlü.

ben niye yapmıyorum bunu acaba bende mi bir sorun var?bu nasıl bir mantık ve davranış biçimi henüz çözebilmiş değilim.

Gül ün gözleri lens miymiş aaa yeni duydum valla fark etmemiştim hiç
Bu kız da güzel ama benim gözdem her zaman Adri.

Son düzenleme:

sende benim yorumumu alıntılayıp polemik yaratmak istemişsin ama arkedeş dikkatini çekerim kendi lafını yutmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…