- Konu Sahibi babymaster
Bu kıza basit vs dıyenler bence donsun bı aynaya baksın.. Gayet guzel hatun fizigide 10 numara ozellkle kalçalarına bayıldm vala :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kız için kendini Adrianaya benzetiyor diyorlarda sonuçta kız poz veriyor, o kadar ışık ayarı felan yapılıyor. Kız aa dur şu yandan poz vereyim adriana gibi demiyor ki. Öyle poz vermesi gerekiyor veriyor.
Ayrıca Gül Adriana'ya benzemek için bir ton estetik yapıp lens takınca basit olmuyor da bu kız bu fizikle çekicilikle mi basit oluyor. Güldürmeyin ya hu insanı.
Kız doğal çekici bakışı yeter, fiziği boyu posu yerinde.
Bu kız Türk olsaydı eminim Gü'den fazla ses getirirdi. Kızdaki fizik ne Gül de ne de çoğumuzda var, fiziği Adriana'dan bile güzel. Bu kız Türk olmuş olsaydı, şimdi bu kıza burun çeviren bir çok insan Gül'ü baş tacı yaptıkları gibi bunu da yapardı. Ya da Gül yabancı olsaydı Çoğu insan basit sıfatını ona yapıştırırdı.
bencede adriana ya benzemek için çaba sarf etmiyor , öyle olsa hep siyah saçla kalırdı makyaj tarzı bile adriana lima gibi değil daha dumanlı daha koyu ,bence kız doğal olarak benziyor
Çok ilginç=)Burada kimse Fatmagül Fakı bu bayandan daha fazla Adriana Limaya benziyor ya da buna benzer bir şey demezken herkes Fatmagülden bahsediyor=)Sanırım nedenini biliyorum
Madem herkes Fatmagülden bahsediyor evet bence de bu kızcağız Fatmagülden daha çok benziyor![]()
hahaha aynen yabu kız çok güzel benziyorda kimse Adriana gibi olamaz helede fatmagül hiç olamaz , yüzü hiç top modle havasında değil , ayrıca gözleri hiç benzemiyor adriana ya, renkli olsada benzemiyor bakışları. adriananın daha şuh ve büyüleyici bakışları var
Çok ilginç=)Burada kimse Fatmagül Fakı bu bayandan daha fazla Adriana Limaya benziyor ya da buna benzer bir şey demezken herkes Fatmagülden bahsediyor=)Sanırım nedenini biliyorum
Madem herkes Fatmagülden bahsediyor evet bence de bu kızcağız Fatmagülden daha çok benziyor![]()
Kimmiş onlar isim verir misin?
Bakın o başlık altında kızdığınız şeyleri burada yapıyorsunuz.Biri beğenmemişse beğenmemiştir.Gelir yorumunu yapar.Niçin üsteliyorsunuz,laf yarıştırıyorsunuz.Hayır 40 kere gelip kıza hakaret etse haklısınız derim ama.Daha ilk yorumdan herkesin üstüne niçin çullanıyorsunuz?Takmayın görmeyin...
İsim vermeme gerek yok herkes kendisini biliyor.
Ben mı o başlıkta karşı durduğum şeyleri yapıyorum? Güldürmeyin beni..
Ben gördüklerimi söylüyorum. Gül konusunda kıza estetikli diyenlere kıskanç damgası yapıştıranlar burada gelmiş bu kıza laf söylüyor. Hani bir insana estetikli demek çirkin demek kıskançlıktı?Asıl trajıkomiklik burada.
Kimsenin üzerine çullandığım da yok, konu bir şekilde Gül'e gelmiş ben de kendi yorumumu gözlemlerimi söyledim. Dikkat ederseniz gül ile alakalı ilk başta bir şey yazmadım karşılaştırmak gibi amacım olsaydı açık açık konuyu açarken karşılaştırmasını yapardım. Direkt olarak 40 kere bir şey söylenmesede neyi ima ettiğinizi siz çok biliyorsunuz şu yorumda..
Burada ki imayı tercüme etmeme gerek yok heralde.. Merak etmeyin bundan sonrada sizi zaten takmam.
Arkadaşlarıma da rica ediyorum bu topikte daha fazla Gül'ü konuşmayın.
Avukatlık bürosuna mı geldim ben yanlışlıkla ne:44:
Dış güzellik vardır birde insanın içinden yansıyan gözlerine vuran bi hava vardır ya hani...
Dışı güzel ama saçtığı enerji kötü..
Yani bana göre...
İşte bu enerjiden kaynaklı bi basitlik söz konusu...
Yoksa benziyormu evet benziyor...
Güzel mi güzel.
Ama basit işte...
Şimdi ben kıskanç mıyım?
Hadi cevap verin![]()
Bence detayını bilmediğiniz bir olaya balıklama atlamayın. Kıskançlık diye polemiğe girdiğimiz mesele aslında çok farklı çıkış yeri bu topik dahi değil. Bence sadece yorumunuzu yapın hodri meydan demeyin aslını bile bilmediğiniz bir şey için .![]()