- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
İnternette gördüm gerçekten adrianaya aşırı derecede benzettim. Böyle de haber yapmışlar.
Henüz 19 yaşında olmasına rağmen şimdiden dünyaca ünlü markalarla çalışmaya başlayan Kolombiyalı model Catalina Otalvaro, moda dünyasında yeni Adriana Lima olarak lanse ediliyor.
Muhteşem vücut hatları ve kusursuz güzelliğiyle görenlerin aklını başından alan ve Brezilyalı süpermodel Adriana Lima'nın veliahtı olarak gösterilen Otalvaro, fakir bir ailenin kızı ve bir ajans sahibi tarafından alışveriş yaparken keşfedildi.
Saçlarını siyaha boyatırsa gerçekten 2. Adriana olur bu kızdan. Hem fizik hem yüz olarak çok beğendim en azından doğal güzel.. :12:
Eki Görüntüle 737039
Eki Görüntüle 737040
Eki Görüntüle 737041
Eki Görüntüle 737042
Eki Görüntüle 737043
Eki Görüntüle 737044
Eki Görüntüle 737045
Eki Görüntüle 737046
Eki Görüntüle 737047
Eki Görüntüle 737048
Eki Görüntüle 737049
Eki Görüntüle 737050
Eki Görüntüle 737051
Eki Görüntüle 737052
Eki Görüntüle 737053
Eki Görüntüle 737054
Benzemek için çaba sarfedilmişama Meganın Angelinaya benzemesi kadar olmuş.. Esmer hali bayaaaaa andırıyor!!! olmuş kaliteli olmuş çakma olcaksan düzgün ol
offf offff hatun süpermiş valla
bence adrianadan daha güzel fiziği bayıldım bayan halimle
bence çok benziyor bakışlarınıda benzettim ,çünkü adriananın en güzel yeri bakışları . Fakat adrianadaki sıcak eğlenceli tavırlar kimsede yok :) ayriyetten bu kız için adriananın bittiği an demişlerdi ama adriana gibi kimse olamaz
VS da BAŞ melek Lima biraz zor biter
aşırı derecede basit duruyor
aşırı derecede basit duruyor
hiçte bile basit değil
sizin o savunduğunuz fatmagül fakı asıl basit
ya hiç haksızlığa gelemiyorum ya...
harika güzellikteki bu kadına nasıl basit diyorsunuz anlamıyorum cidden
Bu kızda estetik olmadığı için basit gelmiş olabilir canım.
Evet canım kız kardeşi gibi hele ki bazı fotoğraflarda adriana sandım ama adrianada ki aura kimsede yok
Cengiz Coşkun Adriana ödülünden sonra insanlar güzellik olarak adrianaya benzetilebilirler ama adrianadaki aura kimsede yok o yüzden bu kadar farklı demişti. Adam haklı...
Bence Limanın son bir kaç yılı kaldı canım artık yaşı ilerliyor ama gönlümüzün baş meleği olarak kalacak.
bu kızı bende ilk gördüğümde wayy nekadar benziyor adriana ya demiştim ama hakketen ikizi gibi
ve çok güzel bir kız
ayy fatmagül görmesin bu kızı çok bozulur, birtek benzeyen kendisi sanıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?