Adriana Lima'nın Benzer Rakibi Catalina Otalvaro

2640_1121707516943_1054728847_368738_3055519_n.jpg

estetik zaten var kolombiyada sokakta gecen herhangı 14 yasındakı kızda bıle estetık bulabılırsın cunku yas sınırı dusmus ve estetık cok ucuz orda.Fotolara gelınce olabılır çünkü podyum mankenlıgının dısında boyle fotograf mankenlerının cogunda fotosop kullanılıyor irina shayktede goruldugu gıbı.O kalcaların dahı abartıldıgını dusunuyorum oldugundan daha farklı gozukuyor olabılır onu bılmıyorum.Ben sadece benzerlıgını vurgulamak ıstedım:34:

Uploaded with ImageShack.us

Yüzü güzel ama Adriana daha güzel.Sadece photoshoplu resimlerde Adrianayı andırıyor.

Ama fiziğini çok beğendim özelliklede kalçaları süper...Kıskanmamak elde değil ve ne yaparsam yapayım böyle kalçalara sahip olmam mümkün değil.Offf offf... :(

Uploaded with ImageShack.us

kadının elmacık kemikleri kırmızı ve yuvarlak, burnu kırmızı ve yuvarlak, dudakları kırmızı ve yumarlak

böyle pembe tavşan gibi :))

$pink-bunny.jpg

işte bu resme benziyor

yok yok bu resme daha çok benziyor :9::9::9:

$94160-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-A-Cute-Standing-Pink-Bunny-With-Big-Blue-Eyes.jpg

Bence doğuşa çok benziyo yüz sekli dişleri yanakları gözleri gülüşü aynı kızkardeşi gibi

arkadaslar podyum mankenliginden falan bahsetmis ama podyum mankeni cok uzun gogussuz kalcasız olur.dumduz yani.fashion tv yi bir acın.adriana vs. modeller daha cok fotomodel ve ic camasırı modeli neden fashion tvdeki cogu defilede markalarda yoklar.isin medyatik kısmı onlar.podyum standardında bir kadın degil adriana.bu kadında degil zaten.ama boyu bacakları falan daha normal kadınsı.olması gerektigi gibi.tabiki photoshop kokuyor bircok resmi.sanıldıgı kadar guzel kusursuz degiller.ne bu kadın ne adriana :)

Back