Adriana Lima'nın Benzer Rakibi Catalina Otalvaro

catalina 1.68 boyunda ve bence bacak boyuda dolgunluguda gayet hos, evet adriananinkilerle karsilasitrildigi zaman daha güzel ama adriana limanin bacaklari carpik degil, ince bacaklari var ama carpik olmamasi onun icin bi avantaj.

bir çok resmini gördümde baya iyi fiziği

587103984-catalina-otalvaro-17-122-678lo.jpg

f40999f0eb849a7a8618c7cd13440a5f_k.jpg

Evet aynen banada çok alaturca geldi fiziği çok guZel bacakları hariç bu kızda bacaklarida biraz ince ve uzun olsaydı dünya çapında patlardi adrianalar falan gibi çünkü fizik yapısı çok guZel bide slikonlari daha az belli olsa çok daha guZel olurdu

bacağının boyu da kalınlıgıda cok cok ıyı.Adriana'da şans var bu kadar ünlendi ondan kat be kat neleri var. bu kızda keza tanınsa ünlense ondan cok daha ses getırır bunun uzunluguyla ılgısı yok ki

bacağının boyu da kalınlıgıda cok cok ıyı.Adriana'da şans var bu kadar ünlendi ondan kat be kat neleri var. bu kızda keza tanınsa ünlense ondan cok daha ses getırır bunun uzunluguyla ılgısı yok ki

Bir yandan katılıyorum ama insanlar genelde doğal güzellikleri tercih ediyorlar. Bu kızda baya bir estetik var.

Son düzenleme:
Bu kadar aşırı derecede photoshopun olduğu fotoğraflara ve estetikli vücuda bakınca açıkçası fiziği mükemmel diyemiyorum. Çünkü gerçeği bilemiyorum.

Back