Adriana Lima'nın Benzer Rakibi Catalina Otalvaro

31831502.jpg

adriananın bacakları tabiki çok düzgün ama bacakları bir model için çok ideal ölçülerde olabilir gerçek hayatta yani podyum dışında o kadar ince bacak çokta tercih edilesi değildir yani resimlerde iyi hoş görünüyor mesela ama yok böyle dansta ne kadar ince olduğunu daha iyi farkettim yani ekranda bile o kadar ince görünüyorsa gerçekte çok daha fazla ince demektir hatta adriana daha önce türkiyeye geldiğinde eskiden bacaklarından utandığını söylemişti çünkü genel olarak bakarsak ince bacaklara sahip ama düzgün çarpık flan değil yani bu kızın fiziği evet daha güzel adrianadan bencede ama adrianadaki alım çalım bu kızda yok adriana gibi gel gelli bir tip değil esas önemli olanda bu çekiciliktir bence.

Siz high fashion gözüyle bakmiyosunuz sanırım bacakları uzunluğu ve duzgunlugu inanılmaz guZel siz daha kalın alaturka bacaklardan hoslaniyo olabilirsiniz zevkler farklı tabi

Fashion gözüyle bakan daha bir ton erkek tuğba özay ece gürsel gibi ünlüleri de begenmıyor.Ona bakarsanız podyum mankenlerının vucut olculerınde ne skandallar yasanıyor bir ara sıfır beden moda olmustu.O gözle bakmak mı ılla guzellık derecesı ? Uzunluk pek güzellik derecesı değil yapısı düzgün olmadıktan sonra çünkü bu dünyada nice uzun bacaklı ama bacak güzelliği olmayan kadınlar var.İçe dönük bacakları ve aşırı ince lima'nın. ve ben bu kadında sizin tabirinizle bir kalın bacak görmüyorum bir alaturkalıkta.. müthiş bacak yapısı olan bir hatun.İlla leylek gibi uzun olması da gerekmıyor.Keza gerekseydi bu çekimlerde olmazdı zaten begenılmış ki iç çamasırı çekiminde sürekli.bence alaturkalık artık su uzun ınce bacak kalıbında..Lima'ya benzerlıgıne gelınce bunu ben uydurmadım diğer ülkelerde de benzetilmiş ki benzemıyor dıyenın bır goz muaynesı olmasını dilerim.Çünkü bir benzerlık söz konusu.

tabiki siz uydurmamışsınızdır bunu öyle diyen mi var ki :53: ama benzemiyor bence adrianaya sadece aynı tarzda pozlar vermiş ama saçlarının koyu renk ve gölzeriinin renkli olması dışında 0 benzerlik bence.

kırmızıda yakışmış tenine güzel görünüyorda evet ama yüzü çok sıradan geldi bana yani estetik olan biri güzel olabilir ama kendine has bir havası olur ya onu yakalayamadım bu kızda yoksa tabi ki çok güzel

8_d-a5abb6b345.jpg

Adriana lima ya benziyor ve güzel kadın fiziği yüzü kusursuz güzellikte.Fakat ben adriana limayı daha güzel buluyorum...Zevkler ve renkler meselesi sanırım:34:

Kolombiyada estetik çok yaygın ve cok ucuzmuş zaten.Bu kadının dudaklarında burnunda yanı yuz hatlarında estetıgın oldugunu dusunuyorum vucudundada göğüslerinde var belli birde aşırı makyaj var her fotosunda ama bu kalcasının muthiş olduğunu saklamıyor benım amacım o kalcayı gostermek zaten rihanna shakira jennefer halt etmıs bunun yanında :1:

Fashion gözüyle bakan daha bir ton erkek tuğba özay ece gürsel gibi ünlüleri de begenmıyor.Ona bakarsanız podyum mankenlerının vucut olculerınde ne skandallar yasanıyor bir ara sıfır beden moda olmustu.O gözle bakmak mı ılla guzellık derecesı ? Uzunluk pek güzellik derecesı değil yapısı düzgün olmadıktan sonra çünkü bu dünyada nice uzun bacaklı ama bacak güzelliği olmayan kadınlar var.İçe dönük bacakları ve aşırı ince lima'nın. ve ben bu kadında sizin tabirinizle bir kalın bacak görmüyorum bir alaturkalıkta.. müthiş bacak yapısı olan bir hatun.İlla leylek gibi uzun olması da gerekmıyor.Keza gerekseydi bu çekimlerde olmazdı zaten begenılmış ki iç çamasırı çekiminde sürekli.bence alaturkalık artık su uzun ınce bacak kalıbında..Lima'ya benzerlıgıne gelınce bunu ben uydurmadım diğer ülkelerde de benzetilmiş ki benzemıyor dıyenın bır goz muaynesı olmasını dilerim.Çünkü bir benzerlık söz konusu.

Estetik bakış acın sanırım çok farklı ecegursel Tuba Özay falan diyosun,uzun ince bacak alaturcalik demissin onuda anlyamadim ))))))) bunu ben solemiyorum çarpık olmadıgı sürece ince ve uzun bacak güzel bulunur dünya standartlarında.adriana limaninkide son derece düzgün ve güzel kısa bacak çok güzel olmaz ama tabiki kylie minoque gibi istisnalar olabilir ama genel olarak kısa bacak guZel olmas hele bide kalınsa

estetik bakış acın sanırım çok farklı ecegursel Tuba Özay falan diyosun,uzun ince bacak alaturcalik demissin onuda anlyamadim ))))))) bunu ben solemiyorum çarpık olmadıgı sürece ince ve uzun bacak güzel bulunur dünya standartlarında.adriana limaninkide son derece düzgün ve güzel kısa bacak çok güzel olmaz ama tabiki kylie minoque gibi istisnalar olabilir ama genel olarak kısa bacak guZel olmas hele bide kalınsa

Hayır benım açım farklı değil etrafımdakı bırcok erkegın görüşüyle yazıyorum.Tıpkı acuna adrıana cıktıgı zaman 25lik erkek kuzenımın bu bacaklarla nasıl podyumdasın sen diye mırıldanması gıbı.İnce uzun bacak dunya standardında guzel bulunmaz turkıye standardında bulunur.Ve kısa derken hangı kısalıktan bahsedıyorsun sen ben kısa bacak guzel demedım ılla leylek gıbı bacagın guzel dıye tanımlanması yalnıs dedım.Senın fıkrın guzelse benımkı değil.Çarpık olmadıgı surece demıssın adrıananın bacaklarına baktıgında zaten carpıklık var bunu sadece ben demıyorum ki.1.68lik kadınında bacakları dunyaca begenılır hatta ılk sıralarda yer alır tıpkı beyonce gıbı.Bazı bayanların limayla bır akrabalıgı var diye düşünüyorum haddınden fazla savunmaya gecıyorda.

Back