- 29 Aralık 2023
- 67
- 9
- Konu Sahibi derinhayal
Nasıl başa çıkılabilir ? Gevşeme metodları var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin nasıl oluyor artıyor adrenalin merak ettim ben de konuyu takipteyim.
Evet bendeki durduk yere oluyor ileri kaygısal anksiyete problemlerim var ondan dolayıDurduk yerde adrenalin artmasından bahsediyorsunuz o zaman yani herhangi bir durum olunca olandan bahsettim ben teleferiğe falan binince örneğin
Tamam anladım benim de anksiyete ve atağım var benim de durduk yerde oluyor aşırı olursa tranko veya zanax alıyorumEvet bendeki durduk yere oluyor ileri kaygısal anksiyete problemlerim var ondan dolayı
Geçmiş olsun sizede. Peki etkili oluyor mu ilaçlarTamam anladım benim de anksiyete ve atağım var benim de durduk yerde oluyor aşırı olursa tranko veya zanax alıyorum
Terapistim bedensel sağlık sorunun olmadığı sürece kaygısal olarak artan değerler vücutta belli bir zaman sonra kendiliğinden düştüğünü normale döndüğünü söylemişti ama gel gelelim çok zor tabii kiHerhangi bir durum vaziyetinde de bilinçaltı temelli olabilirmiş
Evet zanaxı seviyorum mesela yarım arada alıyorumGeçmiş olsun sizede. Peki etkili oluyor mu ilaçlar
Evet zaten bilinçaltı çoğuHerhangi bir durum vaziyetinde de bilinçaltı temelli olabilirmiş
Hemde çok zorlu süreç normale dönmesi zaman alıyor hele beyindeki o ayarsızlık ve çatışmalar hiç kolay olmuyorTerapistim bedensel sağlık sorunun olmadığı sürece kaygısal olarak artan değerler vücutta belli bir zaman sonra kendiliğinden düştüğünü normale döndüğünü söylemişti ama gel gelelim çok zor tabii ki
Bende en kısa zamanda psikiyatriye gideceğimEvet zanaxı seviyorum mesela yarım arada alıyorum
Evet çok zor geçen sabah namazımı kılıyorum kalbim birden başladı küt küt o kadar zor kiHemde çok zorlu süreç normale dönmesi zaman alıyor hele beyindeki o ayarsızlık ve çatışmalar hiç kolay olmuyor
Tabii gidin destek alın ama önce kardiyolojiye de gidin kalbinizde sorun var mı yok mu önce ona baktırın sonra psikiyatriye gidinBende en kısa zamanda psikiyatriye gideceğim
Sizi çok iyi anlıyorum birden pat diye ortaya çıkıveriyor ve geçmesi de uzun sürüyor bilinmezlik gibi birsey tedirgin ediyor tedirgin oldukça da geçmiyor bu döngü sürekli devam ediyor günlük yaşamı da alt üst ediyorEvet çok zor geçen sabah namazımı kılıyorum kalbim birden başladı küt küt o kadar zor ki
Kardiyolojiye gittim incelediler birsey yok sinirsel diyip psikiyatriye yönlendirdilerTabii gidin destek alın ama önce kardiyolojiye de gidin kalbinizde sorun var mı yok mu önce ona baktırın sonra psikiyatriye gidin
Maalesef öyle işte bunun adı anksiyete panik atakSizi çok iyi anlıyorum birden pat diye ortaya çıkıveriyor ve geçmesi de uzun sürüyor bilinmezlik gibi birsey tedirgin ediyor tedirgin oldukça da geçmiyor bu döngü sürekli devam ediyor günlük yaşamı da alt üst ediyor
Anladım o zaman direkt Psikiyatriye gidin en azından hafifletici ilaç alırsınız terapi aldığım halde bazen baş etmek zor geliyor ve seni kimse anlamıyor bunu yaşayandan başkaKardiyolojiye gittim incelediler birsey yok sinirsel diyip psikiyatriye yönlendirdiler