Adrenalin hormonunu baskılama yolları

Durduk yerde adrenalin artmasından bahsediyorsunuz o zaman yani herhangi bir durum olunca olandan bahsettim ben teleferiğe falan binince örneğin

Herhangi bir durum vaziyetinde de bilinçaltı temelli olabilirmiş
Terapistim bedensel sağlık sorunun olmadığı sürece kaygısal olarak artan değerler vücutta belli bir zaman sonra kendiliğinden düştüğünü normale döndüğünü söylemişti ama gel gelelim çok zor tabii ki

Terapistim bedensel sağlık sorunun olmadığı sürece kaygısal olarak artan değerler vücutta belli bir zaman sonra kendiliğinden düştüğünü normale döndüğünü söylemişti ama gel gelelim çok zor tabii ki
Hemde çok zorlu süreç normale dönmesi zaman alıyor hele beyindeki o ayarsızlık ve çatışmalar hiç kolay olmuyor

Evet çok zor geçen sabah namazımı kılıyorum kalbim birden başladı küt küt o kadar zor ki
Sizi çok iyi anlıyorum birden pat diye ortaya çıkıveriyor ve geçmesi de uzun sürüyor bilinmezlik gibi birsey tedirgin ediyor tedirgin oldukça da geçmiyor bu döngü sürekli devam ediyor günlük yaşamı da alt üst ediyor

Sizi çok iyi anlıyorum birden pat diye ortaya çıkıveriyor ve geçmesi de uzun sürüyor bilinmezlik gibi birsey tedirgin ediyor tedirgin oldukça da geçmiyor bu döngü sürekli devam ediyor günlük yaşamı da alt üst ediyor
Maalesef öyle işte bunun adı anksiyete panik atak

Kardiyolojiye gittim incelediler birsey yok sinirsel diyip psikiyatriye yönlendirdiler
Anladım o zaman direkt Psikiyatriye gidin en azından hafifletici ilaç alırsınız terapi aldığım halde bazen baş etmek zor geliyor ve seni kimse anlamıyor bunu yaşayandan başka

X