Kontakt Lens Adore lens

rollan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
82
0
ben numaralı lens kullanıyorum, numaram da -4.50
adore lensler cok doğal görünüo internetten araştırdığıma göre,denemek istiyorumm.. ama alabilecegim bi siteye rastlamadım bi türlü, olanda numarası -3.00'a kadar. bu konuda bana yardımcı olabilicek var mı??

ben numaralı lens kullanıyorum, numaram da -4.50
adore lensler cok doğal görünüo internetten araştırdığıma göre,denemek istiyorumm.. ama alabilecegim bi siteye rastlamadım bi türlü, olanda numarası -3.00'a kadar. bu konuda bana yardımcı olabilicek var mı??

evet,bir site satıyor ama numarası yok,bulgaristan dan getirtiriz demişti 3-4 hafta sürer demişti,ben de zaten deneme amaçlı alıcaktım,3 hafta brezilya dan lens gelmesini beklemek istemezken,uzun gelmişti süre 3 aylık lens için,bir de canım pupilleri çok geniş adorelerin gözün çok açıksa güzel kaynaşabilir ama,aklında bulunsun

hmm.. sağol canım. bi yellow ve bi greenler güzel kaynasıo gibi duruo fotograflarda.. bi grayler dediin gibi pupil boşlugu bariz bellli luyo.. benim gözlerim orta kahve..
site adı yazamıyoruz sanırım dediğin siteyi bana msj atabilir msn:)

ankaradaysanız eğer etlik /aşağı eğlence yiğit optik de satılıyor...

evet,bir site satıyor ama numarası yok,bulgaristan dan getirtiriz demişti 3-4 hafta sürer demişti,ben de zaten deneme amaçlı alıcaktım,3 hafta brezilya dan lens gelmesini beklemek istemezken,uzun gelmişti süre 3 aylık lens için,bir de canım pupilleri çok geniş adorelerin gözün çok açıksa güzel kaynaşabilir ama,aklında bulunsun

cnm saol mesaj için, ne özel mesaj atabiliyorum ne de fotograf yükleyebiliorum smdilk:)
bi yellow da mı belli olmuo?? bnm tanita tikaram greenlerim cok doğal fakat hiç belli olmuo uzaktan yeşili de yapay bi çimen yeşili.. fotograf ekleyebildiğim zaman eklicem.. solotika charm mel ler cok güzel fakat bnm gözlerime büyük olur gibi gelio yüzden hiç yeltenmedim.. bi de sanırım yarın elime geçer freshlook pure hazel aldım bakalım nasıl olucak

En açık gri maviler hangi markalarda var hanımlar? Ben rainbow fantasy light gray kullanıyordum çok memnundum yeni serisi facia çok koyu mat ve belirsiz lensler. Lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

X