• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adnan Fuat Büyüklü Ankara

Huveyar06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
19
11
1
41
merhaba değerli arkadaşlar burun estetiği için olacağınız ameliyatta nasıl bir kararsızlık içinde olduğunuzu tahmin ediyorum Nitekim aynı durumu ben bir senedir yaşıyorum.
Kulak burun Boğaz hekimlerine yönelik çalışan medikal bir firmada bölge müdürüyüm. İşim gereği sürekli onlarla iç içeyken ne yazık ki ilk ameliyatım için hekim seçimimde çok yanlış bir tercihim olmuştu. Galiba biraz özensiz davranmıştım ama hayatımı bu kadar etkileyecek bir durumla karşılaşacağımdan habersiz... ilk ameliyatım;isim vermek istemiyorum... sayın hekim benim deviasyon uma dokunmayıp burun sırtımı törpüleyip burnumu L şekline getirdi... burun ucum resmen kepaze bir hal aldı... aynı zamanda fotoğrafçılıkla ilgilenirim ve o çok sevdiğim makinemin önüne dahi geçemez olmuştum... kbb camiasının içinde olduğumdan bir çok hekim beni ameliyat etmek istemedi sebebi ise eğer başarısız olacak olurlarsa bana kim yaptı diye sorulduğunda adlarının geçmesinden çekindi nitekim her kbb kongresinde organizasyonunda hemen hemen yer alan kurumsal bir firmadayım. Meslektaşları acımasızca eleştirebilirdi aslında bi bakıma da mesleki açıdan haklılarda. Düşünsenize sektöre uzak bir hasta olsam sonucunu kim bilecek? Neyse bir senelik araştırma sonucu Başkent kbb hekimi Adnan Fuat Büyüklü hocam rahat bir tavırla beni ameliyat edebileceğini söyledi güven verdi Zaten mesleğine bağlılığını bildiğim bir hekimdi bu yola onunla çıktım. Beşinci günümdeyim atelim duruyor ama sonucundan çok çok umutluyum nitekim kaçak Göcek atel altından inceledim ve inanılmaz biçimde nefes alabiliyorum (burun kurutlarına rağmen) sonucu sizlerle paylaşacağım ama bir senelik araştırma sonucunda güvendiğim bir kaç isimden biriydi. Size bir kaç tavsiyem var hekim konusunda mutlaka önceki ameliyatlarını inceleyin hekimle açık konuşun kariyerine göz atın ve en önemlisi hastane markasına aldanmayın nitekim vip bir hastane de çalışıyor olması rino da iyi bir hekim olduğunu göstermez. Omlarında kendi alanlarında uzmanlıkları var kulak yada ses le alakalı bir hekimde olabilir. Bugün bir Ankara live hastanesinde rinoplasti gurusu yok yada bir Medicana da.. ama hastane marka olduğu için insanlar yanılabiliyor.. hastane şöhretinden ziyade hekim geçmişi araştırmak en faydalısı nitekim bugün bir Eren taştan Ankara eğitim araştırma hastanesinde yoğurdu kendini. Özel hastanelere odaklanmayın(naçizane )
Herkesin güzel bir ameliyat sürecinin olmasını dilerim bana da revizyon sonrası tavsiye verecek olan arkadaşım olursa çok sevinirim. Şuan tek korkum fazla güldüm bikaç gündür umarım sonucu etkilemez sonuçları paylaşacağım✌️

Son düzenleme:
Ameliyata giriş an'ım Burnumu iyi açıdan çekerim hep düşününki en iyi açısı bu....

Eklentiler

• IMG_2955.JPG
    IMG_2955.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 1.228
Arkadaşlar terden atel attı maalesef ama heyecanla beklediğim sonucu gördüm içim rahatladı sizlerle de paylaşmak istedim. Önceki burnumu görenler için mucize oldu bu.. eline sağlık hocam ın
IMG_3192.JPG

Eklentiler

• IMG_3186.JPG
    IMG_3186.JPG
    48,2 KB · Görüntüleme: 958
IMG_9734.JPG
IMG_9856.JPG
IMG_9856.JPG
Merhaba arkadaşlar estetikten estetiğe yazıyorum sizlere Bu ara meme ve karın kombine ameliyatlarım sonrası yine soluğu burda aldım(alışkanlık yaptı sanırım) lakin bu nickimin şifresini unuttuğum için Yen'i nickimle size selam eder 4.ay sonucunu sizlerle paylaşmak isterim. Artık L burun değilim (burnum L şeklini almıştı hatırlarsanız ) son sonuclar tabi ki bir sene sonra:) suan Selfie çekebiliyor ve gülümseyebiliyorum. Yine ve Yeni den Kbb de ameliyat olmak isteyen arkadaslar im icin Adnan hocam I hatirlatirim. Unutmadan Yeni ameliyatlarimi plastic cerrahi op dr Diren Çelik te oldum ve ona da hayran kaldığım için bir alternatif de onu iletirim pek sevgili hanım arkadaşlarım✌️ Diren bey gopta 3katlı bir klinikte tam Prof güzellik hizmeti veriyor burun meme vücut konularında uğramadan geçmeyin nitekim beni baştan yarattı :p

merhaba bırun estetiği için araştırma yaparken yazdıklarınızı okudum.öncelikle burnunuzun son hali çok güzel olmuş mutluluklar dilerim.özelden yazmaya çalıştım ama beceremedim mahsuru yoksa ilk doktorunuzı paylaşabilirmisiniz özelden rica etsem.kafamdaki isimlerdenmi diye çok telaşlandım.çok zor bir karar bu sizde biliyorsunuz.ve tecrübeli kişilerin geribildirimi en önemli şey.teşekkürler

Back