Adminsiz konu açama ve kapatma sorunu

aysemmm30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
37
1
86
34
İstanbul
merhabalar siteniz çok güzel ve özel fakat tek bir şey hoşuma gitmedi oda açılan konuların asla bir daha üyenin kapatamaması adminlerimiz sağolsunlar onlar ilgileniyor ama madem konuyu üye açma yetkisi var kapatma yetkisi de olmalı eğer açılan konuların kontrol amaçlı ise bu tedbir yine açılan tüm konular silinsede sizin arşivde kalacak şekilde ayarlanmalıdır bence çünkü bazen biz üyeler konu açıyoruz ya kuralları bilmediğimizden kural ihlali yapıyoruz veya açtığımız konuyu kapatmak istiyoruz.adminlerimize saygılar.................:20::72:

Malesef böyle birşey söz konusu değil, çünkü kapatma yetkisini üyelere bıraktığımız anda tüm konularını kapatıyorlar, ki üyelerin açtığı konular arasında birçok üyenin paylaşım yaptığı genel konularda mevcut, örneğin http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...esi-azospermi-olanlar-burada-dertleselim.html şu konuya göz atmanızı rica ediyorum, birçok üye paylaşım yapmış, konuyu açan kişinin topiği kapatması demek onca üyenin paylaşımlarının, o paylaşımlardan faydalananların açıkta kalması demek, 11704 sayfanın yok olması demek.

Konularınızı silmenizde yasak...

Site kurallarını üye olurken iyi okumanız ve üye olduktan sonra yönetimce size gönderilen mesajdaki linki ve yazılanları iyi incelemeniz gerekiyor, bu sayede kurallara aykırı konular açmazsınız .

Ayrıca kurallarımız belli, üye olurken karşınıza çıkan site manifestosunu okudum kabul ediyorum' u işaretlediğinizde sitemizin kurallarını baştan kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Şu metni okumanızı rica ediyorum:

Merhaba
Oncelikle sunu ifade edeyim her ne olursa olsun ne konu, ne de konularda ki fotograflariniz, ne de hesabiniz kanuni sorumluluklar gereği silinmemektedir.

Bu sebeple sonradan pisman olacaginiz konular acmayin, rahatsiz olacaginiz fotograflari asla paylasmayiniz.

Bir kez daha ifade ediyorum ne uyeliginiz, ne konulariniz silinmemektedir. Icerik disi konular sadece mudiriyet dedigimiz alana sizlerin goremediginiz alana tasinmaktadir.

Uye olunurken site uyelik sozlesmesini onaylarken okumadan onayliyorsunuz. Bunlari orada tek tek anlattik. Bankalar gibi 7-8 punto degil 12 punto buyuklugunde lutfen okuyunuz.

Saygılarımla....

Back