Sehit olan askeri okuyunca gerisini okumayi biraktim.
Nedir bu bitmek bilmeyen kavga. Bir rahat birakin insanlari. Ne bunlar ?kimlerin oyunu?. Ne petrol mu , dogal gaz her ne b.ksa. off cok uzuluyorum ne olacak bunun sonu.? Türk ,ķürt, arap ... birakin bu halklari
Damlarda yatip yildizlari izlesinler, salca yapinlar, ekmek pisirsinler... ne ugrasiyorsunuz? Ne istiyorsunuz? Dünya nin diger ucundan kalkip ortaligi karistiriyorsunuz.
Ben bunların birinin oyunu olduğunu düşünmüyorum.Yani belki kurulurken evet birilerinin eliyle kuruldu ama artık gerek yok kullanmalarına yeteri kadar canavar var ülkede.Kendi istekleriyle katılıyorlar,istekleriyle öldürüyorlar.Bir de bununla övünüyorlar...
aynen öyleTabii ki yine kimsenin umurunda değil.
Şimdi moda oyuncaklı fotolar paylaşıp urfadaki çocuklara üzülüyormuş gibi yapmak, yanan esrar tarlalarına çevre katliamı deyip zırlamak.
Sehit olan askeri okuyunca gerisini okumayi biraktim.
Nedir bu bitmek bilmeyen kavga. Bir rahat birakin insanlari. Ne bunlar ?kimlerin oyunu?. Ne petrol mu , dogal gaz her ne b.ksa. off cok uzuluyorum ne olacak bunun sonu.? Türk ,ķürt, arap ... birakin bu halklari
Damlarda yatip yildizlari izlesinler, salca yapinlar, ekmek pisirsinler... ne ugrasiyorsunuz? Ne istiyorsunuz? Dünya nin diger ucundan kalkip ortaligi karistiriyorsunuz.
Okusaydın keşke Acılar paylaşılarak azalır.
Türk Kürt Arap insanlarını bırakmazlar. Daha dün ülkemizde ''Aman Arap baharı'' diyerek zil takıp çifteteli oynayanları unuttunuz mu? Sonra da Suriyelilere üzülüyorlarmış, Türkmenlere üzülmedikleri için sınırdan içeri almıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?