- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
-
- Konu Sahibi themis1990
allah korusun tabi maksat eğlenmek,böyle birşeye kimse inanmazBirisini bir yangından
Ön saflarda!
Ölecekseniz, gerçekten inandığınız bir şey için öleceksiniz. Bunun hakkında bir süredir düşünüyorsunuz ve ön saflara gönderilmeye ve evde geride kalan sevdikleriniz için savaşmaya kararlısınız
çok saçma maksat muhabbet olsun
Bir seri katil tarafından
öldürüleceksiniz!
Ne yaptığınız önemli değil, kendinizi her zaman yanlış zamanda yanlış yerde buluyorsunuz. Herkes ne geldiğini biliyorken, her zaman dosdoğru tehlikeye yürüyor gibi görünüyorsunuz. Ne yazık ki, bu sorun bozulan bir otobüse olmaktan ya da bir şemsiye olmadan yağmura yakalanmaktan biraz daha ciddi... Belki de gelecekte biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.
Anaammmmm
Çok tırsıyorum themisim,irkekim koru benigece gece nereden açtım bu konuyu yaaa ürktüm
dikkatli ol harbi ne olur ne olmaz
korurum ne demek,geliyorum orayaÇok tırsıyorum themisim,irkekim koru beni
sıkı can iyidir derler kolay çıkmazmış aslında
Can sıkıntısından
öleceksiniz!
Hareketsiz kalmaktan nefret ediyorsunuz. Her zaman bir şey yapıyor olmanız gerekiyor - spor, iş, gerçekten herhangi bir şey... Haftalık rutinden daha kötü bir şey düşünemiyorsunuz, küçük bir değişiklik olacak. Daha ziyade dışarıda dünyayı yaşamayı, kendinizi zorlamayı ve sadece ne kadar ileri gidebileceğinizi görmeyi tercih ediyorsunuz. Böyle olsa da ne yazık ki gerçek dünya sonunda sizi yakalayacak ve bu olduğunda 9-5 rutini sıkıntısı çok fazla gelecektir.
Kaderimiz ayniymis kiz
Can sıkıntısından
öleceksiniz!
Hareketsiz kalmaktan nefret ediyorsunuz. Her zaman bir şey yapıyor olmanız gerekiyor - spor, iş, gerçekten herhangi bir şey... Haftalık rutinden daha kötü bir şey düşünemiyorsunuz, küçük bir değişiklik olacak. Daha ziyade dışarıda dünyayı yaşamayı, kendinizi zorlamayı ve sadece ne kadar ileri gidebileceğinizi görmeyi tercih ediyorsunuz. Böyle olsa da ne yazık ki gerçek dünya sonunda sizi yakalayacak ve bu olduğunda 9-5 rutini sıkıntısı çok fazla gelecektir.
Can sıkıntısından ölücekmişim
Bir seri katil tarafından
öldürüleceksiniz!
Ne yaptığınız önemli değil, kendinizi her zaman yanlış zamanda yanlış yerde buluyorsunuz. Herkes ne geldiğini biliyorken, her zaman dosdoğru tehlikeye yürüyor gibi görünüyorsunuz. Ne yazık ki, bu sorun bozulan bir otobüse olmaktan ya da bir şemsiye olmadan yağmura yakalanmaktan biraz daha ciddi... Belki de gelecekte biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.
bu kadar düşman varken şaşmam
Ölüm nedenimiz aynı