Adınız karekterinizi etkiliyormu........

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

REYYAN

Ziyaretçi
böyle bir şey aklınıza geldimi boshayallersmile
benim adımın manası nedir diye araştırdınızmı yada ailem neden bu ismi koymuş çocuk doğarken ismini seçme şansı yok ben burada birşey sormak istiyorum insan karekterini ismi etkilermi
:ecrin_bebek: ben çocuklarımın ismini tarihten seçip koydum ikişer isimleri var vede koyarken onlara benzesinler istedim .asla bu isimlerden rahatsız olurlarmı diye düşünmedim..sizlerde benim gibi düşünürmüsünüz...bu tarih olmazda bir sanatçı ismi olabilir ne dersiniz kaydirigubbakcemile5

ınsanın kaderi,adından etkilenir diye bir şeyler duymuştum.Ama doğru da çıkabiliyor.Mesela ben,adım Yağmur.yağmur gibi gözyaşlarım akar durur.Duygusalımdır :kedi:

ADIN KARAKTERİ ETKİLEDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM... ÖYLE İNSANLAR GÖRÜYORUZ Kİ ARTIK BIRAK İSMİNİN HATRINA YANİ BULUNDUĞU KONUMA BİLE YAKIŞMIYOR :lepi: ..zemuszemus

evet etkiler tabi

"adını taşıyabilmek" diye bir durum var.

isim koyarkende zaten manalı isimler koyulmalı derler, bence de doğru bir düşünce

sinan koydum oglusumun adini mimar olsun isterim amagamyoncuiremsu onun öyle bir niyeti yok galiba ama harita cizmeyi cok sever
bide almanlar icinde kolay diye bu ismi sectimboshayallersmile

ben buna inanıyorum.
insan ismiyle yaşar derler
aynı isimli insanlar benzer karakterler sergileyebiliyorlar.
bir de öğretmen olunca öğrenciler arasında gözlem yapma imkanı daha çok oluyor.
mesela ben ismi furkan olup da sessiz, sakin bir çocuk görmedim
hep çok hareketlidirler
ya da elif isimli insanlar sanki daha dik başlı oluyor gibi.

size olur mu bilmem ama ben bazı isimlerdeki insanları pek sevmem:1ninca: genelde aynı kişilik özelliklerini gösteriyorlar gibi gelir..diğer yandan adımın manası,sevinçli,mutlu kişi demek ama ben henüz pek mutlu günler göremedimCADIARZU çok şükür tabii bu halimede,yine de güler yüzlüyümdüryerimsenibensengözlerimebaksanab

etkiliyor evet

Son düzenleyen: Moderatör:
isim karakteri etkiliyor bencede..

Son düzenleme:
sahte nin dediği bana da çok oluyor..aynı isimli insanlar aynı karakterde olabiliyor ve o yüzden x isimli insanları sevmediğim,önyargılı oldugum oluyor...
bı de cocuklarda genelde sonu can li olanlar yaramaz oluyor :)) yigitcan efecan vs gibi :) sonu can la biten kaç tane cocuğa denk geldiysem hep yaramazdi :)))
ben ismimin anlamını araştırdığım da saçma sapan seyler çıkmıştı :) çok klasik bir adım var:) ismimle uyumlu olup olmadığımı bilmiyorum pek..

hiç alakası yok hapse girenlere bir baksanıza,adamlar tecavüzden hırsızlıktan adam öldürmeden yargılanıyor ismine baksan yasin davut ahmet mehmet muhammed isa ne kadar peygamberin allahın ismi varsa koymuşlar

insanın ismi, karakterini dolayısıyla da kaderini etkilera.s

ben kızımın adını okuduğum bir kitaptan koymuştum
asla onun kaderine benzer diye düşünmedim oradaki kızın mücadeleci ve onurlu duruşu beni etkilemişti malesef kaderide benzedi ...hattaaa eşinin adı bile aynı oldu sonuda ayrılıkla bitti .

tabiii bazende tam aksi olabiliyor kader bu demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…