Adını buz-Feriha koydum! :)

cicibisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2.882
3
38
Cuma geceleri izlicek bişe olmayınca feriha ve emir izlemek durumunda kalanlar,sohbetini yapalım,geyik çevirelim diyenler :) buyrun yeni topiğimize..:KK71:

hayırlı olsunnn :92::92::92:

buz feriha heeee,bayılldımm topikin ismine kuzuuu :KK64::KK64::KK64::KK60::KK60::KK60:

ifadesiz,mimiksiz,yeteneksiz,yüzüne felç inmiş,buzdolabı feriya vide imir :KK52::KK52::KK52:

hayırlı olsunnn :92::92::92:

buz feriha heeee,bayılldımm topikin ismine kuzuuu :KK64::KK64::KK64::KK60::KK60::KK60:

ifadesiz,mimiksiz,yeteneksiz,yüzüne felç inmiş,buzdolabı feriya vide imir :KK52::KK52::KK52:

aynenn! buz feriyaa :KK53:
şu zamana kdar bu dizide beğendiğim tek ifadesi var oda bu akşamki bölümün fragmanında,emirle handeyi duyduğu anki ifadesi böle sarsılıyo bi:18: ahanda tek o ifade..haricinde ciddi şüphelerim var onla ilgili :KK53:

yahu ahım şahım bi güzelliği de yok şu hazalın..
nasıl artist oldu bu kız :44:

yahu ahım şahım bi güzelliği de yok şu hazalın..
nasıl artist oldu bu kız :44:

ne bilim tatlım ya,ilk gencoda görmüştüm o zaman daha ufak görünüyodu,aşkı memnuda ilk başlarda berbattı sonra biraz düzeldi,burda yeniden nihalin ilk halleri gibi donuk oldu..anlamadım bu kızı bende :KK6:

tamda gününü buldu misafir yahuuu :KK6:
tamda akşam geyik yapcas die sevindirik olduydummm :KK14:

bize geyik hergün üzülmeeee :KK70::KK16:

Son düzenleme:
ayyhh şu halili gebertmek istiorum nonoş tipli psikolojik manyak cahil şey birde etilerde yaşıolar yarabbim senin etilerde ne işin var yahuu git köyde yaşa

ayyyhh hande kaşlarını boyamış saff yaa iğrenç olmuş

bu günce de amma yılışık ortama girsin die parçalıo kendini

X