Pulmonoloji - Göğüs Hastalıkları adını bilmediğim hastalık

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
....................................................

Son düzenleme:
lütfen bir cvb verinyaa okadar bakan olmuş bir cvb veren olmamış

amfizem hastalığı öldücümüdür belli bir yaşama zamanımı vardır ne olur cvb verin çok korkuyorum interneetten baktım hiç bir şey anlamadım .anfizemin ne olduğunu anladım ama , belli bir yaşama yılımı var öldürücümüdür onu merak ediyrum

canım en doğru cevabı bu siteden alırsın Astm ve Alerji gir KOAH bölümünü tıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen dediğim siteye gir canım insanların bilgileri olmadığı için cevaplamamıştır. Çok bilgilendirici ve doğru bilgiler içeren bir site
öncelikle cvb yazdığın için tşk edrerim ..ben daha önce okudum hemde çokkez... anlamadığım okuduğumumu anlamıyorum bilmiyorum ...
sormak istediyim belli bir yaşam sürelerimi var ..tabiki bunu allah bilir ama bunu merak ediyorum ..aşağı yukarı şukadar ömürlrimi vardır merak ettiyim bu

öncelikle cvb yazdığın için tşk edrerim ..ben daha önce okudum hemde çokkez... anlamadığım okuduğumumu anlamıyorum bilmiyorum ...
sormak istediyim belli bir yaşam sürelerimi var ..tabiki bunu allah bilir ama bunu merak ediyorum ..aşağı yukarı şukadar ömürlrimi vardır merak ettiyim bu

canım amfizem demek KOAH demek KOAH'ın da oluşumun en büyük nedeni sigara içimidir. Hasta kaç yaşında amfizemin kaçıncı evresinde o hastalığının ağırlığına göre değişir ve de yaşı da çok önemli

X