Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

benimki keyfi bişey değildi ama onunki baya baya keyfiiii
Ne kadar bencilce bir düşünce "ben keyif yapmıyorum o halde o da yapmasın sürünsün ben yokum diye ağlasın karalar bağlasın,hayattan tat almasın,elinde telefon benden haber beklesin,görüşmüyorsak üzüntüden hasta olsun..."
Çocuk musunuz Allah aşkına...

Eşiniz haklı. Ben genel olarak hemcinslerimi anlayamıyorum artık. İki tarafın ailesi de ne yaparsa yapsın her zaman kız ve kız tarafı haklı. Kız isterse ailesine gidebilir onlarla istediği kadar görüşebilir ama erkek ailesiyle o kadar görüşse sorun çıkar. Yahu sizene ?? Adamın gittiği yer belli. Ailesiyle denize gitmesine karışmak karısı bile olsanız size düşmez.
Ne var bunda eğlenmek istemiş , ailesiyle beraber gitmiş işte.
Mecburi olsun ya da olmasın siz de kendi ailenizleymişsiniz. Kız isteme olayı bile olsa eşiniz sizi göndermese hoşunuza gider miydi ??
Eminim gitmezdi ve bu olayı adamdan fitil fitilde çıkarırdınız. O size alan bırakıyorsa herhangi bir konuda sizde ona bırakmalısınız.
Aramama konusuna gelince de orada da haksız değil. Yeri belli yurdu belli. Sizinki de belli. Ne olmuş yani aramadıysa hiçte büyütülecek birşey yok. Boşuna eşinizi yıpratmayın derim ben.

keşke böyle düşüne bilsem evliliğimde hiç sorun kalmaaaz

Ne kadar bencilce bir düşünce "ben keyif yapmıyorum o halde o da yapmasın sürünsün ben yokum diye ağlasın karalar bağlasın,hayattan tat almasın,elinde telefon benden haber beklesin,görüşmüyorsak üzüntüden hasta olsun..."
Çocuk musunuz Allah aşkına...

hayır öyle bi niyetim isteğim yoktu . evinde kalsaydı en azından bir gün ! pazar kalkıp denize gitseydi anasıyla danasıyla kimle gidiyorsa . her koca böyle mi cidden meraktan soruyorum. her karısı biyere giden anasına mı koşuor evinde oturup kalabilen koca yok mu yaaaa

ne kadar bencil,anlayışsız bi insansınız.değil sizle evli olmak aynı metrekarede bile bulunmak istemem.eşinizde de ne tür bir sorun var acaba da sizin gibi bi insanla hala evli kalıyor....

hayır öyle bi niyetim isteğim yoktu . evinde kalsaydı en azından bir gün ! pazar kalkıp denize gitseydi anasıyla danasıyla kimle gidiyorsa . her koca böyle mi cidden meraktan soruyorum. her karısı biyere giden anasına mı koşuor evinde oturup kalabilen koca yok mu yaaaa
Evinde oturmasın esas gitsin anasının yanına yemeğini yesin iki sohbet etsin.
Durumun tam tersi olsaydı siz ailenizle denize mi giderdiniz yoksa evde mi otururdunuz ?
Tabiki aileniz...

keşke böyle düşüne bilsem evliliğimde hiç sorun kalmaaaz
Bu sizin elinizde olan birşey. Eşinizin bir suçu yok ki. İster keyfi olarak gitsin ister zorunlu olarak eğer 5-10 yıl sonra birbirinizi görmeye tahammül edemeyecek hale gelmek istemiyorsunuz kendinizi kontrol etmelisiniz.
Ben kendi annemden biliyorum. Zamanında babamın tarafı pek birşey yapmamış evlenirken herşeyi babam yapmış ama baba tarafından kimse de anneme kötü davranmamış vb. vb. bir sürü örnek var böyle.
Ne zaman babam ailesiyle konuşsa annem onlara düşkünsün der. Arama dese de babamın arayacağını bildiğinden ses çıkartamıyor ama laf sokmaktanda geri kalmıyor.Halbu ki o annesini her gün olmasa da 2 günde bir arar. Her gün mutlaka en az bir kardeşiyle konuşur. 1 haftada tüm kardeşleriyle mutlaka konuşmuştur. Yani kendisi yapınca kimse birşey demiyor demezde. Ben de her seferinde bu konuda anneme kızarım.
Nasıl babam onun ailesiyle konuşmasına birşeyler almasına vb. hiçbir şeyine karışmıyorsa o da babama karışmamalı. Bu kadar basit.
Ben de asla böyle birşey yapmam. Sevgilim varken de asla yapmadım. Annene şunu aldın niye bu kadar arıyorsun demedim dememde. Demekki adam öyle seviyor.
Bir de şu keyfi meselesine gelirsek. Adam arkadaşlarıyla dışarı çıkmasın mı ? Buluşmasın mı ??? 7-24 size mi vakit ayırsın sizden bıksın mı istiyorsunuz. Sık boğaz ederseniz sizden uzaklaşır benden söylemesi.

bdv de ilk defa baştan sona haksız kadın gördüm :KK53:

eski konularımıda bi okuyun isterseniz . ozamanlar ben haksız değildim ama beni bu hale getirdikelrinden sonra verdiğim tepkilerle ben haksız gözüküyorum .
olabilir artık kendimi kontrol edemiyorum belkide öz eleştiri için yazıyorum buraya

Abartma ya! Bi süre sonra eşin artık sana " bıktım senden" demeye başlayacak. Anamı bacımı kıskanmandan bıktım. Rahat bırak beni nereye gidiyosan git diyecek. Sana geçen sefer umursamaza yat taktiğini veren bendim. Denicem dedin. Hayatım kusura bakma bırak umursamaz ayaklarını becermeyi, sen kocanla iyi olmayı bile uzun süre beceremedin yani. Kendine gel ya. Seviyorum dediğin adam gidiyor senden haberin olsun. Ayrılırım biter ben ayrılıktan korkmuyorum diceksin bi sonraki büyük kavgada ve eşin de ayrılalım diyecek bu sefer! Sen ömür boyu hatalarının şu yaptığın cahilliklerin acısını çekiceksin. Gerçi akıllı olmayı öğrenmezsen evli kalsan da çekeceksin çünkü bak diyorum; kocan senden gidiyor!

sevgili pitipiti_ abinize kız istemişsiniz, allah mesut etsin... abiniz nişanlanmadan önce ona doya doya sarılın, dertleşin, zaman geçirin, zira yarın bir gün gelin hanım çok kıskanır, abiniz annem ve kardeşim dediğinde gelin hanıma nefret gelebilir, sizinle ilişkisini minimum seviyeye indirmesi gerekir abinizin...
anacığınız kim bilir ne emeklerle büyüttü abinizi ama evlendikten sonra sizden uzaklaşmalı mı?
evliyim hem de evli olan bir abim var, eşimin annesine kızdığım anlar olsa da, bazen uzak kalmak istesem de onların ana oğul kardeş ilişkilerine engel olamam, abimi de evli barklı diye yoksayacak değilim, onun çekirdek ailesine müdahale edemem, eşine karşı kışkırtamam, ama abimle konuşmaktan, gezmekten, onu sevmekten asla vazgeçemem o benim abim.
benim eşim de birilerinin abisi ve kardeşi.
kayınailenize kırılmış olabilirsiniz, sizi üzmüş olabilirler, bilemiyorum geçmiş olaylarınızı.
ama eşinizi bu kadar huzursuz etmeyin, ilişkinize saçma hırslarla zarar vermeyin.
siz ne güzel ailenize zaman ayırabilmişsiniz, böyle de olmalı, kimse kimsenin esiri değil.
biraz ılımlı olmaya gayret edin.
maaile mutluluklar dilerim.

ne kadar bencil,anlayışsız bi insansınız.değil sizle evli olmak aynı metrekarede bile bulunmak istemem.eşinizde de ne tür bir sorun var acaba da sizin gibi bi insanla hala evli kalıyor....

bilmem bunu ona sormak lazım ayrılmak istemiyor benden canım kocam benim. dert mi oldu ?

Yine ben evet nolmuş hıh . burdaki ablalarımdan azar işitmeden mutlu olamıyorum ben :KK53:
şimdi diyceksiniz ki binkere dedik yapma etme diye yine aynısın diyceksiniz evet ama tamam ben akşam eşimle kavga etmeden tavırlarımı belirmemde yarıdmcı olun lütfen .

bayramda ailemle mecburi 3-4 günlük biyere gittim . gezmek için değil kız isteme mevzuları. eşim çalıştığı için gelemedi . bizim aramız iyiidi eşimle evden çıkmadan önce heryere notlaar bıraktımmmm öpüştük koklaştık seve seve ayrıldık :KK48: yani herşey yolundaydı .....

eşimin faturası kapandı faturası malum bayaaa yüksek geliyor :KK67: oda kirayı ödiycem faturayı erteliyorum telefonum aramaya kapalı dedi bayramdan bi kaç gün önce , olsun ben ararım seni dedim gittiğimde . öylede oldu sürekli aradım aşkım geldik aşkım indik şuan yemek yedim su içtim mesajlar aramalar sürekli aradım mesaj attım gülüş oynaş iyidik yani . taaa ki c.tesi gecesine kadar. dün için yani pazar günü ailesiyle denize gideceklerini söyledi telefonda !!!! başımdan aşağı tabiki kaynar sular döküldü . annemleri şimdi alışverişe götürcem yarında denize gidicez çocuklara mayo falan alıcaz dedi . ben tabi bozum bozum bozuluyorum . bi an burda yazdıklarım sizin dedikleriniz aklıma geldi kendimi sıka sıka hı tamam canım peki ozaman iyi eglenceler falan dedim zar zor .

ama tabi piti piti durur mu ..... mesaj mesaj atıp durdum gitme istemiyorum neden ben yokken plan yapılıyorda bi hafta sonra yapılmıyor amaç ne yani dedim bekar çocuk gibi senide alıp götürüyorlar denize karın yok ne işin var bilmem ne saydırdım tabi. sonra aradım , diyor ki;
- neden böyle yapıyorsun , bak bende seni gönderdim bayram bayram yanımda yoksun bende göndermeseydim seni gidemezsin deseydim
+ ben plajda sahilde değilim ! ailemle mecburi biyerdeyim gezmeye gelmedik kız istemeye geldik ( ki 2 günüm yollarda geçti uykusuz yorgunnn gezmedik zerre kadar )
- olabilir gitmeye bilirdin ama ben seni kırmak istemedim ve yolladım ...
+ of tamam canım peki git :cry:
- burnumdan getirme nlursun hayatım yapma etme
+ tamaaam tamamm tammm .......

sonra yine aradım pazar günü bi kaç kez yola çıktık kahvaltıdayız falan diye söyledi ben hafif tavırlı bi şekilde konuştuk yine ama ... sonra benimde yola çıktığımı biliyordu 15 saatlik arabayla yoldaydık
aramadım ! denemek istedim öğlen 11 den sonra gece 12 e kadar hiiiç aramadım . bi insan hiç mi aramaz karısını ! burdan yukarsında o haklı olabilir ama bence artık değil.... aramadı ya adam 12 e kadar aramadı bahanesi telefonum kapalı biliyorsun olcaktır hayır bu bahane olamaz ya ben onun karısıyım insan babasından arar annesinden arar kardeşlerinden eniştesinden birinden arar ya mesaj atar çağrı atar bişey yapar allah aşkına ben mi büyütüyorum .
konuşmadık daha dün sabaha karşi geldim eve uyuyordu yattım yanına sarıldı sabah kalktım işe geldim. akşam gidip yüzüne bile bakmak istemiyorum eminimki kavga çıkartıcam . bişey diyin haksız mıyım yine ben ! ona sorsam diycek ki ailenleydin bilmiyor muyum nerde olduğunu kimle olduğunu . telefonum kapalı biliyorsun sen ara . seni benimi var arıyordun işte ne güzel o gün neden aramadın arasaydın yine. böyle böyle salakça sıralıycak. bende delircem 3 gün aramasam hiç mi aramıycaktın ozaman ailemleydim diye.
of ya basit bişey ama şuan çok büyüyebilir benim davrancağım şekle göre. hadi bişey diyin :KK23:
Eşimde nişanlıyken böyle bahaneler sıralardı. Nerde olduğumu biliyorsun neden arayımki falan filan. Tatlı dil iyi ama bir yerden sonra karşıdaki kişi seni saf buluyo nasıl olsa kızmaz diyor ve istediğini yapıyor. Sonra eşime seni terk ediyorum bana uygun değilsin senden soğudum güvenimi kaybettim hadi annenle yaşa ben bir erkek istiyorum sünepe değil dedim. Bunun etekleri tutuştu ve istediğim gibi oldu. Her zaman sert ol tatlım ve asla iyi niyetli olma.

Abartma ya! Bi süre sonra eşin artık sana " bıktım senden" demeye başlayacak. Anamı bacımı kıskanmandan bıktım. Rahat bırak beni nereye gidiyosan git diyecek. Sana geçen sefer umursamaza yat taktiğini veren bendim. Denicem dedin. Hayatım kusura bakma bırak umursamaz ayaklarını becermeyi, sen kocanla iyi olmayı bile uzun süre beceremedin yani. Kendine gel ya. Seviyorum dediğin adam gidiyor senden haberin olsun. Ayrılırım biter ben ayrılıktan korkmuyorum diceksin bi sonraki büyük kavgada ve eşin de ayrılalım diyecek bu sefer! Sen ömür boyu hatalarının şu yaptığın cahilliklerin acısını çekiceksin. Gerçi akıllı olmayı öğrenmezsen evli kalsan da çekeceksin çünkü bak diyorum; kocan senden gidiyor!
:KK43::KK43:

eski konularımıda bi okuyun isterseniz . ozamanlar ben haksız değildim ama beni bu hale getirdikelrinden sonra verdiğim tepkilerle ben haksız gözüküyorum .
olabilir artık kendimi kontrol edemiyorum belkide öz eleştiri için yazıyorum buraya

İşte türk kadınının hatası! Hatalı da olsa 20 sene (bile) önceki mevzular yüzünden hep kendini haklı görür, ezilmiş bu hale getirilmiş zavallı kadınım der. Tatlım öncesini bırak. Her kavgayı kendi içinde değerlendir. Haksız gibi görünmek diye bir olay yok. Hala aynı hatayı yapıp o ve ailesi yüzünden diyen bir türlü ihtiraslarına dur deyip de kocayı evirip çeviremeyen kadın var.

bilmem bunu ona sormak lazım ayrılmak istemiyor benden canım kocam benim. dert mi oldu ?
valla kocana dert olmadıysa bana niye olsun ki.bu evlilik adı altındaki eziyete devam etsin.çekilir çile değilsin.birgün aklı başına gelir de gerçekten sağlıklı bir birey olabilmiş bi insanla birlikte olması gerektiğini anlar umarım.çok üzüldüm kocanız için.

sevgili pitipiti_ abinize kız istemişsiniz, allah mesut etsin... abiniz nişanlanmadan önce ona doya doya sarılın, dertleşin, zaman geçirin, zira yarın bir gün gelin hanım çok kıskanır, abiniz annem ve kardeşim dediğinde gelin hanıma nefret gelebilir, sizinle ilişkisini minimum seviyeye indirmesi gerekir abinizin...
anacığınız kim bilir ne emeklerle büyüttü abinizi ama evlendikten sonra sizden uzaklaşmalı mı?
evliyim hem de evli olan bir abim var, eşimin annesine kızdığım anlar olsa da, bazen uzak kalmak istesem de onların ana oğul kardeş ilişkilerine engel olamam, abimi de evli barklı diye yoksayacak değilim, onun çekirdek ailesine müdahale edemem, eşine karşı kışkırtamam, ama abimle konuşmaktan, gezmekten, onu sevmekten asla vazgeçemem o benim abim.
benim eşim de birilerinin abisi ve kardeşi.
kayınailenize kırılmış olabilirsiniz, sizi üzmüş olabilirler, bilemiyorum geçmiş olaylarınızı.
ama eşinizi bu kadar huzursuz etmeyin, ilişkinize saçma hırslarla zarar vermeyin.
siz ne güzel ailenize zaman ayırabilmişsiniz, böyle de olmalı, kimse kimsenin esiri değil.
biraz ılımlı olmaya gayret edin.
maaile mutluluklar dilerim.

birine yazmıştım sizede kopyalayım
llaki üzülürdüm ama ben abimi balayında aramazdım !
ben abimi gece 11 12 de arayıp yarıms aat 40 daakka oturup muhabbet etmezdim ilk evelnediği aylarda
benim annem abimi gün içinde manitası gibi 50 bin defa aramaz
annem sürekli oğlum gel oğlum gel oğlum gel demez .
diycekse evlendirmesin zaten..

sizce akşam bişey olmamış gibi mi davranıyım :KK43:
mesaj atmıştım kötüce
artık umrumda değilsin nerde yersen ye nerde kalırsan kal falan diye :KK17:
ama sabaha karşı eve geldim yanına yattım sarıldı hemen :110:
ben bişey olmamış gibi davranırsam o laf etmez ve iyi davranır ...

ay bilemiyorum kendimi alıp atasım var

X