Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

işte sorun annesine olan düşkünlüğü yani bi önceki konumda vardı sürekli araşırlar falan bundan artık midem bulandı ve nefret geldi ailesine karşı . eşimle başka sorunumuz yok ben annesinin adını artık arama kaydında görünce bile sorun çıkarabilcek hale geldim....

annesiyle olan ilişkisine de aldırış etmemeye çalış.
sen engel oldukça annesi kıymete biner.
biraz bu konuda geniş ol, ya da baktın telefon geldi konuşacak çık balkonda otur dinleme, ilgilenme ama sonrasında bişey olmamış gibi davran.
zor ama bunları yapmaya çalış kocanı seviyorsan.

sizin gelin de abine böyle sorunlar çıkarsa ne düşünürdün,üzülmez miydin.

annesiyle olan ilişkisine de aldırış etmemeye çalış.
sen engel oldukça annesi kıymete biner.
biraz bu konuda geniş ol, ya da baktın telefon geldi konuşacak çık balkonda otur dinleme, ilgilenme ama sonrasında bişey olmamış gibi davran.
zor ama bunları yapmaya çalış kocanı seviyorsan.

EVET HATALARIM BUNLAR BEN ÜSTÜNE DÜŞTÜKÇE O Otarafa kaydı . bunu kendinide söylüyor biraz bıraksan ipleri ben zaten düzelcem diyor beni inada bindirme diyor. ama ay neden yapamıyorum yapcam diyorum hadi piti piti bu gün yeni başlangıç diyorum yok annesinin adını duyunca şeytan görmüşe dönüyorum ay tövbe yaaa :KK61:

Eşin boşar seni bak demedi deme ben okurken daraldım adam birde yaşıyor bunu kabus resmen.

çok seviyorum onu çokta canına okuyorum.
ki oda beni çok seviyor keşke resmlerimizi koyabilsem okadar yakışıyoruz ki birbirimizi saaatlerde öpüp koklayabiliriz ama sonra annesi aklıma gelir ve pat kavga çıkartabilirim . .
nereye kadar beni çekecek bilmiyorum.
ama boşanmak istemiyor oda .. yani şimdilikkk....... :KK61:
kendi hayatınızı kendiniz zehir ediyosunuz..
inşallah yanılırım, ama yürütemeyeceksiniz, uzatmaları oynuyosunuz gibi geliyo bana..
evlilik böyle bişey değil..
sanki lisedesiniz, çıkıyosunuz, ve çıktığınız çocuğun burnundan getiriyosunuz..
evlisiniz siz.. ve istesenizde istemesenizde her ikinizinde aileleri var..
annesine yada bir başka akrabasına tahammül edemiyo olabilirsiniz, ama saygı duymaya mecbursunuz..

evet gerçekten böyle hayatı yok yere zindan ediyorum kendimede onada . bazen bende üzülüyorum ona ama yinede kendime engel olamıyorum...

Sana frenli bir mekanizma bulmak lazım,baktın bişiler ters gidiyor hemen frene basacan.
Yapma bu kadar lütfen,bırakın bu adamlarında bir hayatları var değilmi..
Evliliklerde çiftler ara sıra ayrı kalsınlar ki,evlerine dönünce o heyecanı yakalasınlar..

Böyle gelinim olsa evime almam ve kardeşimle baş başa görüşmek isterim ayrıca mutsuzsan boşan derim. Belirteyim:)

Kardeşim bi şekilde gitmissin ailenle adam sana bayram günü nereye falan hiç bir trip atmamisken sen ona denize gidiyon diye trip atıyosun bide onun yerine koy kendini. Kaldı ki adam arayamam bak demiş ben ararım demişin gelmissin eve sarılmış yatmış eee daha ne istiyon be yawrum:KK35: bence bi silkelen kendini bu düşüncelerden arındır sakinleş kendini eşinin yerine koy bi sen olsan aynı duruma düşsen ne yapardin tarafsız düşün yani.
Sonra da akşam kavga çıkarmayı değil gorusemediginiz için birbirinizle hasret gidermeye düşün sorun çıkarmayı değil ok cnm:KK68:
Böyle şeyler sadece sizi yıpratir gerek yokki yafuu:KK24:
Git kocanla görüş güzelce ok:KK45:

psikolog psikiyatriste git. saçmalıyorsun.... yapma... senin ne işin var ailenle madem kocan olmadan. mecbur değildin ki.... sana mı kız istenecekti... değilse mecburda değilsin... ona bakarsan...

sizin gelin de abine böyle sorunlar çıkarsa ne düşünürdün,üzülmez miydin.

illaki üzülürdüm ama ben abimi balayında aramazdım !
ben abimi gece 11 12 de arayıp yarıms aat 40 daakka oturup muhabbet etmezdim ilk evelnediği aylarda
benim annem abimi gün içinde manitası gibi 50 bin defa aramaz
annem sürekli oğlum gel oğlum gel oğlum gel demez .
diycekse evlendirmesin zaten..

ha biz böyle yaparsak annem ve ben bizim gelinde böyle yapsın başım üstüne...

Adama huzur ver huzur,stres kaynağı olma.
Evlisin sen bi kere böyle düşün.
Neden aramadı neden mesaj atmadı vs tribi yapılır mı ya,ay darlandım okurken...

illaki üzülürdüm ama ben abimi balayında aramazdım !
ben abimi gece 11 12 de arayıp yarıms aat 40 daakka oturup muhabbet etmezdim ilk evelnediği aylarda
benim annem abimi gün içinde manitası gibi 50 bin defa aramaz
annem sürekli oğlum gel oğlum gel oğlum gel demez .
diycekse evlendirmesin zaten..

ha biz böyle yaparsak annem ve ben bizim gelinde böyle yapsın başım üstüne...
siz öyle davranmazsınız ama kız da pekala başka bir şeyi bahane edip abini üzebilir değil mi.

Adama huzur ver huzur,stres kaynağı olma.
Evlisin sen bi kere böyle düşün.
Neden aramadı neden mesaj atmadı vs tribi yapılır mı ya,ay darlandım okurken...

biz normalde hattı açıkken gün içinde mesajlaşır ve konuşuruz ki:KK200:
aramamasına takılırım o yüzden tamam hattı kapalı ama ulaşsa ulaşabilirdi bence... off

psikolog psikiyatriste git. saçmalıyorsun.... yapma... senin ne işin var ailenle madem kocan olmadan. mecbur değildin ki.... sana mı kız istenecekti... değilse mecburda değilsin... ona bakarsan...

mecbur emeyelimde keyfi bişey değil yani gezmeye denize tatile gitmeedim ben ailemle abime kız istedik ve bundan sonra nişan flan yok bi düğün var zaten çok uzak olduğu için sadece ailece gittik yalnız bırakamadım .
benimki keyfi bişey değildi ama onunki baya baya keyfiiii

mecbur emeyelimde keyfi bişey değil yani gezmeye denize tatile gitmeedim ben ailemle abime kız istedik ve bundan sonra nişan flan yok bi düğün var zaten çok uzak olduğu için sadece ailece gittik yalnız bırakamadım .
benimki keyfi bişey değildi ama onunki baya baya keyfiiii
boşa pitipiti boşa bu adamı,sensiz keyfii denize gitmiş.halbuki perperişan evde seni beklemeliydi.

Eşiniz haklı. Ben genel olarak hemcinslerimi anlayamıyorum artık. İki tarafın ailesi de ne yaparsa yapsın her zaman kız ve kız tarafı haklı. Kız isterse ailesine gidebilir onlarla istediği kadar görüşebilir ama erkek ailesiyle o kadar görüşse sorun çıkar. Yahu sizene ?? Adamın gittiği yer belli. Ailesiyle denize gitmesine karışmak karısı bile olsanız size düşmez.
Ne var bunda eğlenmek istemiş , ailesiyle beraber gitmiş işte.
Mecburi olsun ya da olmasın siz de kendi ailenizleymişsiniz. Kız isteme olayı bile olsa eşiniz sizi göndermese hoşunuza gider miydi ??
Eminim gitmezdi ve bu olayı adamdan fitil fitilde çıkarırdınız. O size alan bırakıyorsa herhangi bir konuda sizde ona bırakmalısınız.
Aramama konusuna gelince de orada da haksız değil. Yeri belli yurdu belli. Sizinki de belli. Ne olmuş yani aramadıysa hiçte büyütülecek birşey yok. Boşuna eşinizi yıpratmayın derim ben.

X