- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
hayırlı olsun
amin teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun
E herhalde. Bu kadar bunaltan dakikada bir rahatsiz eden olur olmadik her seye tepki gosteren trip atan bir kadını niye arayayim.. ?niyemişşşş
öyle davrandım diye mi
E herhalde. Bu kadar bunaltan dakikada bir rahatsiz eden olur olmadik her seye tepki gosteren trip atan bir kadını niye arayayim.. ?
-ki sen tepkini gostermek amacli aramamissin bile. Bunu anlamis olamaz mi ?
Bak ben boyle yaptim diye bana akli sira trip atiyor aramiyor diyip esinde seni aramamis olamaz mi ? Olabilir..
Ama uzaktan dahi huzursuz etneye calisan biri ile esim dahi olsa ben aramazdim, bazi seyleri anlasin diye..
Vallahi sorun bende mi sizde mi anlayamadım bugün kaç konu okudum böyle çok fazla kasmiyormusunuz herseyi.adamın sizi arayamamasi siz gittiginizde sorun olmuyor ama o bir yere gitmek isteyince( üstelik ailesi ile üstelik gizli saklı değil!)sorun oluyor.fazla huzur mu sizi rahatsız ediyor anlamıyorum.kusura bakmayın içimden geçenleri yazdım direkt
Bayram bitti :)şeey sanırım oda anladı tepki vermek için aramadığımı haklısınız
bu konuyu dahada uzatasım var yüzüne bakmayasım o birgünlük keyfini burnundan daha beter getiresim of offf ama yapsam nolcak o da bende mutsuz olcak.
yapmamalıyımmmmm yapmamalıyımmmmmm
teşekkür ederimmmmmmne kadar küçük şeyleri dert edip tabiri caizse ergen gibi davranıyorsunuz. eşiniz o sizin ve diğerleri ailesi tıpkı sizin her ne sebepten olursa olsun ailenizle olduğunuz gibi oda olabilir. ben olsam yalnız kalıp sıkılmasına üzülürüm git gez dolaş evde kalma derim ne kadar garip düşünüyorsunuz. sürekli trip atan problem çıkartan birini bende aramak istemem ki eşinizin sebepleride var. herşeyi geçtim evlisiniz siz sen aradın ben aradım hesabını mı yapıyorsunuz. kavga çıkartmak neden tatlı dille konuşarak anlatın. yada eşiniz erkek erkeğe gitse daha mı rahat olacaktınız. her neyse bırakın küçük hesaplar yapmayı mutlu olmak için keyiflenmek için küçük sebeplerle yetinmeyi öğrenin böyle bir evlilik size zarar adamcağıza yazık
Kasmayin bu kadar yolunda giden bir evliligin tadını kaçırmayın.göreceksiniz ki siz bunları yapmadikca çok daha iyi olacak hersey.
Kendinize bir dur deyin Allah aşkına, dert arıyorsunuz siz başka bir açıklaması olamaz.
Bu adamla boşanma aşamasına geldiğinizde zamanın durmasını diliyordunuz, frenleyin kendinizi yoksa eninde sonunda boşanacaksınız.
işte sana kendini tutman ve bu huyunu değiştirmen için bir fırsat !
bugün ilk adımı atarak başlayabilirsin.
eşine trip atma ters davranma herşey normal seyrinde ilerlesin, rahat olmaya çalış.
eşinle başka sorunun yoksa lütfen bu huyunu aşmaya çalış.
sizin ailenizdeki konumunuz nedir?
kız istemeye bayram bayram neden gidiyorsunuz eşiniz olmadan?
bakın kocamı hem severım hemde benım ıcın bellı bır yere kadar vardır
ama esım evdeyken ızınlıyken onu bırakıp bır yere gıtmem ona saygı duyarım ve ıyı davranırım
Güzel güzel geçirdiğiniz bayramı zehir etme çabasına girmişsin anlaşılan.
Tartışma krizin gelmiş.