Adımı okuyan konuyu anlar zaten eşim ben ve aileciği :)

o sadece size ait değil bunu kabullenin, onun birde annesi babası var onları silemez,hatta kimse ailesini silemez, zaten silerse kork öyle insandan

silsin istemem istemedim aslada istemiycem ama evlenmemiş gibi yaşasında istemiyorum herşeyimiz onlarla olmak zorunda dğeil artık bi ayrı birey olduk ayyrı ev olduk ayrı aile olduk eşime kalsa hep onlarla oluruz.... sürekli annesiyle dertleşir sürekli onlar yüzünden kavga ederiz ben o yüzden nefret eder oldum ailesinden. bende düşünmeyip aman anası babası denizdeler nolmuş diyip keyfime bakmak istemem mi

benim eşim bayramı ailesi ile geçirdi ve de 3 gün denizden çıkmadı.. ve tesadüf şarj aletimi de giderken götürmüş yanlışlıkla tabi..bir kere bile aramadım hep annemlerden o aradı beni..

Bende kafamı dinledim oh ...

kızı kime istediniz pitipiti.

Size ne ?
Sizi evde bırakıp gitse haklısınız derdim ama siz de başka bir yerdesiniz. Örcburi de olsa evde değilisiniz sonuçta
Adamları tasmalı köpek olarak gçrmeyin artık ya
Valla üzüldüm adama yazık burnundan gelmiş
O da onun anneis babası
Geçiremez mi zaman ?

Ben şehir dışında olsam ben yokken eşim ailesinde kalsın vakit geçirsin isterim napıcak ipsiz sapsız tek başına gitsin anası babası ister deniz e giderler ister evde çekirdek çitlerler. Bunun yaşadıklarım ile alakası var deme bence valla 13 yıldır çektiğimi bir allah bir ben biraz da kk bilir :) neler gördüm ailesinden ona rağmen böyleyim ya sizleri hiç anlamıyorum anası babası yerden çıkma mantar değil bu adamlar sizinde çocuklarınızın karısı böyle yapsa nasıl canınız acır.Ben hergün düşünüyorum kendime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam varsın bana yapılsın nasıl olsa hesap günü var!!!!

hıc bır sey deme kacan kovalanır mısali o hatasını anlasın sana yanaşsın süründür onu hiç konuşma umursama...

hıh dimiiiii dimi
hayır ailesiyle denize gitti eyvallah sonraısnda bende hatamı anlayıp tamam canım git iyi eğlenceler flan dedim aradım konştuk ama sonrasında bi bakalım napcak dedim adam birkez olsun bana ulaşmaya çalışmadı yollarda ölsem kalsam tövbe ya haberi olmıycak 15 saaatlik yol bayram trafiği yani insan hiç mi merak etmez ben zırt pırt arayan insanım seni aramamışım saaatlerce hiç mi merak etmedin yani şuan ki derdim bu benim . ama eminimki kendini haklı çıakrtcak sebebpler bulurrr

ben kafamı dinlemek istemiyorum ben eşim arasın istiyorum
e peki 3 gün hiç aramasa yinede oh dermiydiniz benim sıkıntım şuan bu yani tamam gittin ama ben aramadıysam sen bi yolunu bul ve ulaş karına ben kimim ki neden merak edip ulaşmaya çalışmıyor .

evli değilim, nişanlıyım belirteyim. fazla naz aşık usandırır diye bir ata sözümüz var. üstelik nazdan bahsediliyor, seninki kapris. o adam bir ters döner sana neye uğradığını şaşırırsın. çevremde örneklerini çok gördüm. en sabırlısı 4 senede çatladı. sonra da kadın aaa nooldu bunaaa deyip aha böööle kaldı

valla benim koca da sen gibi günde 5 kez aramasa olmaz yani :))))))

şaka bi yana bu kadar beklentiye girmem zaten sevgiliyken bile.ararsa arar aramazsa aramam.

Aynı zamanda bayram olan pazar gününden bahsediyoruz değil mi ? Evde neden tek başına oturup tv izlesin ki ?

Durumu tersinden okuyalım. Ailesi ile kız istemeye eşiniz şehir dışına gitse , anne babanız sizinle aynı ilde olsa oturup evde tv mi izlerdiniz ? ailenizle olmayı mı seçerdiniz ?

Ailece denize gidelim dese idi kendi aileniz , yok eşim olmadan giremem mi diyecektiniz ?

Hayati esinize de kendinize de zorlastirdiginizi dusunuyorum.
mecburiyet falan kismini geciyorum, bayramda siz yoksunuz diye esiniz niye evde saksi gibi otursun?
% 100 haksizsiniz.

Hayati esinize de kendinize de zorlastirdiginizi dusunuyorum.
mecburiyet falan kismini geciyorum, bayramda siz yoksunuz diye esiniz niye evde saksi gibi otursun?
% 100 haksizsiniz.

evet gerçekten böyle hayatı yok yere zindan ediyorum kendimede onada . bazen bende üzülüyorum ona ama yinede kendime engel olamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…