o sadece size ait değil bunu kabullenin, onun birde annesi babası var onları silemez,hatta kimse ailesini silemez, zaten silerse kork öyle insandan
çok haksızsın hemde!!!!sizce aramaması falan yinede mi haksızım azcık mı haklı değilim ... iff
hıc bır sey deme kacan kovalanır mısali o hatasını anlasın sana yanaşsın süründür onu hiç konuşma umursama...
Nokta kadar bile değilsinsizce aramaması falan yinede mi haksızım azcık mı haklı değilim ... iff
Allah başka dert vermesin kurban olduğum yarabbim neden benim dertlerim böyle değil ki..
benim eşim bayramı ailesi ile geçirdi ve de 3 gün denizden çıkmadı.. ve tesadüf şarj aletimi de giderken götürmüş yanlışlıkla tabi..bir kere bile aramadım hep annemlerden o aradı beni..
Bende kafamı dinledim oh ...
Yazık adama yaa.. İlk defa kk da bi adama acıdım vallahi..
kızı kime istediniz pitipiti.
ben kafamı dinlemek istemiyorum ben eşim arasın istiyorum
e peki 3 gün hiç aramasa yinede oh dermiydiniz benim sıkıntım şuan bu yani tamam gittin ama ben aramadıysam sen bi yolunu bul ve ulaş karına ben kimim ki neden merak edip ulaşmaya çalışmıyor .
evet tamda böyle durum.
çnkü ben evden gittim oda hemen oraya koştu .
her erkek böyle mi karısı bişey için biyere gittiğinde evde tek kalamıyor mu bigün kal bari be adam ! bende salak gibi tv ünitesinede iyi seyirler kocacım falan yazıyorum not bırakıyorum adam eve girmemiş nerdeyse.
çok takıntı yaptım aailesini onlarla gitti diye çok moralim bozuluyor . haksız olabilirim ama beni bu duruma getiren sebebpler varrrrrrrrr
Bende olsam bende aramazdim; imkanim olsa bile..
hayırlı olsunabimeee :)
Hayati esinize de kendinize de zorlastirdiginizi dusunuyorum.
mecburiyet falan kismini geciyorum, bayramda siz yoksunuz diye esiniz niye evde saksi gibi otursun?
% 100 haksizsiniz.