Şüphelik izlenim vermedim ama bana göre tabi belki ona öyle gelmiştir haklısınız. Ben en iyisi aklımdan çıkarayım onu :) teşekkürlerSen nasıl ki onu şüpheli gördüysen o da bu davranışını şüpheli görmüş olabilir... ama sen haklı mısın? %100 haklısın.
Yinede uzun surekli yaz babam yaz sıkar insani.. hele bide aktif bir insansa.. sesi duymak ister insan yaww karsimdaki erkek mi kiz mi in mi cin mi ne bileyim yani..fazla naz aşık usandirmis..Hayır toplasan 9 ayın 2 ayı yazışmışızdır belli aralıklarla
Bilemedim şimdi ne desem ....Barıştık :) Aslında ben sonraki konuşmalarda şu şekilde giriş yapmak istemiştim “bir teklifin vardı hala geçerli mi?” gibisinden. Ama öyle bi ortamı yakalayamadım
Bu durumda ben erkek mi oluyorum :))Bende erkek arkadaşımla nette tanışmıştım. Tam 1 sene sonra telefonunu ben istemiştim artık. Yanlış anlamayayım diye bide prensibi değilmiş diye o istememiş. Erkekler çok garip gerçekten.
Sağol teşekkür ederim. Dünyanın sonu değil ya keşke yapsaydım demek yerine yaptım ve sonuçlarını gördüm demeyi tercih ederimBilemedim şimdi ne desem ....
Bu kardeşimiz bu şekilde bir yaklaşıma layık bir insan ise yap. Ama internetten işte bir insan ne derece tanınabilir o da muamma.
Hakkında hayırlısı olsun:)
Bu durumda ben erkek mi oluyorum :))
Hahahhahaa yani Bi ortaları yok demek istedim
9 ayda bir arpa boyu yol alınmamış.Sdece mesajlaşma.Bu kadar anlam yükleme ortada ilişki bile yokÖncelikle merhabalar;
Hep uzaktan takip ederdim az önce üye oldum bir şey danışmak istiyorum. Ben yaklaşık 9 ay önce bi çocukla tanıştım instagram üzerinden. Benim hesap fake yani başkasının fotoğrafını kullanmıyorum tabiki ama belirsiz hesap yani. Baya uzun süre konuştuk ama sabah akşam. Hatta ilk defa gece bu saate kadar birisiyle konuşuyorum benim uykum tatlıdır ama muhabbetin uykumdan da tatlıymış vs gibi cümleler kurmuştu. Sonrasında ben ona başka bir sosyal medya hesabımı verdim. Tanıştıktan ortalama 10-15 gün sonra telefon numaramı istedi ben son derece kibar bir şekilde reddettim biraz tanımam gerektiğini söyledim. Ben hakikaten seçici davranıyorum özellikle internet üzerinden tanışmalarda. Bir ilişkim olsun uzun olsun istiyorum. Her neyse. Hala biz konuşmaya devam tabi sonra yavaş yavaş azaldı konuşma. Başta umursamadım çalışıyoruz ediyoruz diye baktım ki günlerce konuşmadığımız oluyor ama verdiğim sosyal medya hesabından etkileşimlere devam oradan mentionlaşıyoruz falan. Ben buna telefon numaramı vermediğim için beni fazla nazlı görüp sıkıldın mı yoksa dedim. Hayır hiç alakası yok o hareketin hoşuma gitmişti hatta dedi. Sebebini sorunca cevap veremiyor çok soğuklaştı. Ben beni istemediğini düşündüm ve baya mesaj falan atmadım. Sonra doğum günü geldi son kez atayım mesaj dedim tavrını algılayım bana karşı. Doğum gününü kutladım çok sevindiğini falan söyledi o gün konuştuk. E artık adımı benden beklememeli. Ama devamı gelmedi bir daha da konuşmadık. Şimdi benim doğum günüm yaklaşıyor mesaj atmalı mı sizce? Çünkü ben onunla konuşmayı özledim bana farklı hissettiriyordu. Aramıza mesafe girmeseydi ben zaten numaramı vermeyi düşünüyordum. Nasıl bir yol izlemeliyim sanırım özleme tahammül edemiyorum
Bu arada sizi sıktıysam özür dilerim burada benim konumdan kat kat fazla dert var lütfen çok basit görüp kırıcı cümleler kullanmayın.. Ben sadece fikir almak istiyorum. Hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz ki cevap yazmak zorunda değilsiniz. Şimdiden çok teşekkürler hayırlı ramazanlar :)
9 ay denemez ona. Düşünün ki üniversitede aynı sınıfta olduğunuz biriyle üniversite 3de sevgili oluyorsunuz 3 yıl boyunca yol alamadınız mı denmeli ona? Ben kendimi iyi hissediyorum mutlu olduğum şeyleri yapmaktan çekinmeyeceğim. Teşekkürler yorum için9 ayda bir arpa boyu yol alınmamış.Sdece mesajlaşma.Bu kadar anlam yükleme ortada ilişki bile yok
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Güncelleme geldi sf:11 :)Tek bir cevabi var başkası var
Ne kadar saçma bir benzetme.Aynı sınıfta tanıdığın gördüğün 3 yıl aynı havayı teneffüs ettiğin biriyle,bi kaç ay internet üzerinden sadece mesajlaştığın,nedir kimdir bilmediğin sesini bile duymadığın birisi aynı mı Allah aşkına.9 ay denemez ona. Düşünün ki üniversitede aynı sınıfta olduğunuz biriyle üniversite 3de sevgili oluyorsunuz 3 yıl boyunca yol alamadınız mı denmeli ona? Ben kendimi iyi hissediyorum mutlu olduğum şeyleri yapmaktan çekinmeyeceğim. Teşekkürler yorum için
Bu ne alaka? Aynı havayı soluduysan ondan zarar gelmez mi yani? Neden bu kadar önyargılısınız internetten tanışma olayına ben anlayamıyorum. Mesela tanıdığınız en efendi karakteri düzgün erkeği düşünün. Onun da sosyal medya hesapları var. Çok karakterli birisi ama kimse onunla internetten tanışmasın mı yani ittir kopuktur falan? Ama öyle değil.Ne kadar saçma bir benzetme.Aynı sınıfta tanıdığın gördüğün 3 yıl aynı havayı teneffüs ettiğin biriyle,bi kaç ay internet üzerinden sadece mesajlaştığın,nedir kimdir bilmediğin sesini bile duymadığın birisi aynı mı Allah aşkına.
Güzelim ben sana internetten tanışma diye bir şey mi söyledim.Ben sana aynı havayı soluduğundan zarar gelmez mi dedim.Sen şurda yazılanı anlamıyorsun.9 ay da neyi anladın da tanıdın acaba.Sen 2 lakırdıyla tanımadığın bilmediğin bir insanı özlem şu bu olayına girmişsin.Amaan neyse kendi bildiğini oku.Bu ne alaka? Aynı havayı soluduysan ondan zarar gelmez mi yani? Neden bu kadar önyargılısınız internetten tanışma olayına ben anlayamıyorum. Mesela tanıdığınız en efendi karakteri düzgün erkeği düşünün. Onun da sosyal medya hesapları var. Çok karakterli birisi ama kimse onunla internetten tanışmasın mı yani ittir kopuktur falan? Ama öyle değil.
Peki teşekkürlerGüzelim ben sana internetten tanışma diye bir şey mi söyledim.Ben sana aynı havayı soluduğundan zarar gelmez mi dedim.Sen şurda yazılanı anlamıyorsun.9 ay da neyi anladın da tanıdın acaba.Sen 2 lakırdıyla tanımadığın bilmediğin bir insanı özlem şu bu olayına girmişsin.Amaan neyse kendi bildiğini oku.
Teşekkürler yorum için. Umarım pişman olmam şuan içimden geldiği gibi davranıyorum ve tanımaya çalışıyorum. Yaşantısı itibariyle flörtöz biri gibi görünmüyor en azından şimdilik. Çünkü önceki konuşmalarımızda normal bir kız arkadaşının olmadığını söylemişti. Yani şöyle ki çok samimi kız arkadaşı yok, kız arkadaşı var okuldan falan ama samimi değil samimi olsa duygusal bağ olur diyordu aynı kafadayız ben de böyle düşünüyorum mesela.konunun ilkini okudum kesinlikle flörtöz biri bence. pek güven olmaz o ne öyle bir konuş bir konuşma. internetten tanışma olayına gelince ben karşı değilim normal buluyorum. güncellemeyi de okudum ben pek güvenemedim arkadaşa. sen karakteri doğruları belli olan net bir insansın. pek güvenme yine de içinden nasıl geliyorsa onu yap mutluluklar :) umarım pişman olmazsın
anlıyorum tabi bir de şöyle bir durum var burada yaşadıklarımızı anlatıyoruz ama hani o anki beden dili veya kişiye hissettirdikleri de önemli. onun sana hissettirdiğini sen burada anlatırken hissettiremeyebilirsin yani bu çok doğal. sen ısındaysan ne mutluTeşekkürler yorum için. Umarım pişman olmam şuan içimden geldiği gibi davranıyorum ve tanımaya çalışıyorum. Yaşantısı itibariyle flörtöz biri gibi görünmüyor en azından şimdilik. Çünkü önceki konuşmalarımızda normal bir kız arkadaşının olmadığını söylemişti. Yani şöyle ki çok samimi kız arkadaşı yok, kız arkadaşı var okuldan falan ama samimi değil samimi olsa duygusal bağ olur diyordu aynı kafadayız ben de böyle düşünüyorum mesela.