Adım atmalı mıyım?

Sen nasıl ki onu şüpheli gördüysen o da bu davranışını şüpheli görmüş olabilir... ama sen haklı mısın? %100 haklısın.
Şüphelik izlenim vermedim ama bana göre tabi belki ona öyle gelmiştir haklısınız. Ben en iyisi aklımdan çıkarayım onu :) teşekkürler

Hayır toplasan 9 ayın 2 ayı yazışmışızdır belli aralıklarla
Yinede uzun surekli yaz babam yaz sıkar insani.. hele bide aktif bir insansa.. sesi duymak ister insan yaww karsimdaki erkek mi kiz mi in mi cin mi ne bileyim yani..fazla naz aşık usandirmis..

Bende erkek arkadaşımla nette tanışmıştım. Tam 1 sene sonra telefonunu ben istemiştim artık. Yanlış anlamayayım diye bide prensibi değilmiş diye o istememiş. Erkekler çok garip gerçekten.

Barıştık :) Aslında ben sonraki konuşmalarda şu şekilde giriş yapmak istemiştim “bir teklifin vardı hala geçerli mi?” gibisinden. Ama öyle bi ortamı yakalayamadım
Bilemedim şimdi ne desem ....
Bu kardeşimiz bu şekilde bir yaklaşıma layık bir insan ise yap. Ama internetten işte bir insan ne derece tanınabilir o da muamma.
Hakkında hayırlısı olsun:)

Bilemedim şimdi ne desem ....
Bu kardeşimiz bu şekilde bir yaklaşıma layık bir insan ise yap. Ama internetten işte bir insan ne derece tanınabilir o da muamma.
Hakkında hayırlısı olsun:)
Sağol teşekkür ederim. Dünyanın sonu değil ya keşke yapsaydım demek yerine yaptım ve sonuçlarını gördüm demeyi tercih ederim

Güncelleme getiriyorum :) Her şey tam hissettiğim gibiymiş. Doğum günümü beklemeden mesaj atmayı tercih etti Bayramın ilk gecesi bayramımı kutladı, konuşabilir miyiz falan dedi. Uzun uzun konuştuk o gece sabahladık. Ben tabi bu fırsatı kaçırır mıyım “teklifin hala geçerli mi?” dedim. “Hangi teklif?” dedi. “Numara teklifin, sesini duymak istiyorum” dedim. Ben bunu gece geç saatte söyledim o da “şuan aramamı ister misin müsait misin?” dedi. Ben zaten ona hep müsait olurum :) Aradı bir süre de öyle konuştuk. İlk teklifi o yaptığı ve ben reddettiğim için isteseydi ikinci kez kendi söylerdi diye düşünmüş tahmin ettiğim gibi. Ondan etkilenmediğimi düşünmüş bu yüzden kendini geri çekmiş. “Öyle izlenim verdin ki durup dururken mesaj atma cürretini bulamadım kendimde bayramı bahane ettim” dedi Ben bu kadar despot biri miyim ya dedim içimden. Numaramı vermemiş olmama hiç kırılmamış aslında hatta hoşuna gitmiş güvenci biri olmam. Ama ben eridim kızlar ya son derece kibar naif bir insan konuşma tarzından bile belli. Buluşma teklif edeceği günü bekliyorum sanırım bugün yarın söyler ya da direkt doğum günümde Yorum yapan herkese teşekkürlerimi sunuyorum biraz burdan akıl aldım yoksa benim gereksiz gururum yine konuşup numarayı istetmezdi :))

9 ayda bir arpa boyu yol alınmamış.Sdece mesajlaşma.Bu kadar anlam yükleme ortada ilişki bile yok

9 ayda bir arpa boyu yol alınmamış.Sdece mesajlaşma.Bu kadar anlam yükleme ortada ilişki bile yok
9 ay denemez ona. Düşünün ki üniversitede aynı sınıfta olduğunuz biriyle üniversite 3de sevgili oluyorsunuz 3 yıl boyunca yol alamadınız mı denmeli ona? Ben kendimi iyi hissediyorum mutlu olduğum şeyleri yapmaktan çekinmeyeceğim. Teşekkürler yorum için

Ne kadar saçma bir benzetme.Aynı sınıfta tanıdığın gördüğün 3 yıl aynı havayı teneffüs ettiğin biriyle,bi kaç ay internet üzerinden sadece mesajlaştığın,nedir kimdir bilmediğin sesini bile duymadığın birisi aynı mı Allah aşkına.

Bu ne alaka? Aynı havayı soluduysan ondan zarar gelmez mi yani? Neden bu kadar önyargılısınız internetten tanışma olayına ben anlayamıyorum. Mesela tanıdığınız en efendi karakteri düzgün erkeği düşünün. Onun da sosyal medya hesapları var. Çok karakterli birisi ama kimse onunla internetten tanışmasın mı yani ittir kopuktur falan? Ama öyle değil.

Güzelim ben sana internetten tanışma diye bir şey mi söyledim.Ben sana aynı havayı soluduğundan zarar gelmez mi dedim.Sen şurda yazılanı anlamıyorsun.9 ay da neyi anladın da tanıdın acaba.Sen 2 lakırdıyla tanımadığın bilmediğin bir insanı özlem şu bu olayına girmişsin.Amaan neyse kendi bildiğini oku.

Reactions: KV_
Peki teşekkürler

konunun ilkini okudum kesinlikle flörtöz biri bence. pek güven olmaz o ne öyle bir konuş bir konuşma. internetten tanışma olayına gelince ben karşı değilim normal buluyorum. güncellemeyi de okudum ben pek güvenemedim arkadaşa. sen karakteri doğruları belli olan net bir insansın. pek güvenme yine de içinden nasıl geliyorsa onu yap mutluluklar :) umarım pişman olmazsın

Teşekkürler yorum için. Umarım pişman olmam şuan içimden geldiği gibi davranıyorum ve tanımaya çalışıyorum. Yaşantısı itibariyle flörtöz biri gibi görünmüyor en azından şimdilik. Çünkü önceki konuşmalarımızda normal bir kız arkadaşının olmadığını söylemişti. Yani şöyle ki çok samimi kız arkadaşı yok, kız arkadaşı var okuldan falan ama samimi değil samimi olsa duygusal bağ olur diyordu aynı kafadayız ben de böyle düşünüyorum mesela.

anlıyorum tabi bir de şöyle bir durum var burada yaşadıklarımızı anlatıyoruz ama hani o anki beden dili veya kişiye hissettirdikleri de önemli. onun sana hissettirdiğini sen burada anlatırken hissettiremeyebilirsin yani bu çok doğal. sen ısındaysan ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…