Adım atmalı mıyım?

Yani dogum tarihini biliyorsa tabi ki kutlamali ve bence artik ondan gelene kadar sen adim atma

Amin hepimizin sağolun yorum için :)

instagramda falan takip ettiği kişilerden az cok anlarsınız aslında nasıl bir erkek olduğunu.
Evet birçoğu üniversiteden falan söylemişti zaten öyle çok kız yok. Hani normal olarak kız arkadaşı da yok. Üniversitedekiler zaten birşey hissetse mezun olmuş çıkmış olsa ilişki o zaman olurdu

Altı üstü numara yahu sanki tc kimlik no falan istemiş. amma abartıyorsunuz. Ben tanıştığımda, hoşuma gitmişse 2 gün içinde de veriyorum numaramı hatta ben veriyorum ya da soruyorum "whatsappta konuşalım mı?" diye.

siz kendinizi naza çekmişsiniz adam da bırakmış şimdi de adama neden bıraktı diye hesap sormuşsunuz gibi. acaba neden bıraktı bi düşün bakalım

Reactions: KV_
kesinlikle katılıyorum :)) 9 ay numara almadan konuşmuş olması bile büyük bi mucize

Napalım karakter meselesi. Numara verip rahatsız olup 3 kez hat değiştiren birine göre çok da nazlı değilim sanki? Kusura bakmayın ben 2 günde veremem size 2 günde numara verdiklerinizle mutluluklar :)

Napalım karakter meselesi. Numara verip rahatsız olup 3 kez hat değiştiren birine göre çok da nazlı değilim sanki? Kusura bakmayın ben 2 günde veremem size 2 günde numara verdiklerinizle mutluluklar :)

E o zaman size mesaj atmasını beklemenize de gerek yok, ortada ilişki de yok Hayır hem yazdıklarınızda "o öyle biri değil, oturaklı, ağırbaşlı" vs diye sıralıyorsunuz, övüyorsunuz hem de güvenemeyip numara veremediğinizi söylüyorsunuz? O kadar oturaklıysa neden numaranızı vermediniz? Eğer güvenip numaranızı vermediyseniz neden burada "o, öyle biri değil" vs. diyorsunuz? :)
Çelişkili davranıyorsunuz, adam da vazgeçmiş. :)

Neden kustunuz siz sosyal platformda herkese açık kimseyle konuşmuyor musunuz? Kastettiğim buydu.
Evet bu dediklerinizi bende yapıyorum ama "mentionlaşmıyorum" zira "mentionlaşıyoruz" diye bir kelime yok. Türkçe değil, ingilizcede değil. Böyle bir kelime yok.
En son "snapleşiyoruz" lafını duyduğumdada kusmuştum :)

Boşver istiyorsa mesaj atar zaten sana. Sen sana yanlış geldiği için numaranı vermemissin. Kimsenin senin doğrunu yanlisini sorgulamasına izin verme. Sana göre yanlismis vermemissin. Karşıdaki buna anlayış göstermiyor kendini geri çekiyorsa kendi bilir üstüne düşme dünyada erkek mi yok?

Ya hiç öyle bir insan değil son ilişkisi 2013’te olmuş o derece. Aslında ben fazlasıyla vermiştim karşılık sadece telefon istemeyi reddettim erken geldiği için
Sesini bile tanımadığınız, erkek mi kadın mı çocuk mu olduğunu bilmediğiniz birine ne çabuk inanmışsınız böyle? Yaş kaçtı pardon???

Reactions: KV_
Numara isteme ilk 10 gün içerisinde oldu. Bu saydığım özellikleri ben daha sonra keşfettim. Neden anlaması bu kadar zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…