Adım atmalı mıyım?

Liseli değilim teşekkürler yorum için

Bence siz artık adım atmayın. Karşı tarafın adım atması gerekiyor. Hem doğum gününüz de yaklaşıyor bakalım ne yapacak. Beklemede kalın biraz.

Şöyle de bir şey var numaranızı alıp sizinle görüşmek isteyen insan ne yapar eder ikna ederdi. Yalvarıp ikna etme şeklinde değil tabi. Karşı tarafa güven verir ve ilgisini azaltmazsa zaten alır numarayı belli bir zaman sonra. Sanki adam sizin bu olayı ciddiye aldığınız kadar önemsemiyor gibi.

Hayır toplasan 9 ayın 2 ayı yazışmışızdır belli aralıklarla

anladım. şimdi şöyle ki, 9 aylık bir tanışma süresince hala ciddi bir adım atmamışsınız telefonunuzu vermediğiniz için. o yüzden o da sizi fazla ciddiye almıyor olabilir. yani ben de erkek olsam ve internetten bir kızla tanışsam, güzel bir sohbetimiz olsa ve artık sesini duymak istesem( ki 2 hafta sonra telefonunuzu istemiş, bence gayet uzun bir süre) o da vermese, iletişim benim için anlamını kaybeder ve sonra da azala azala biter. çünkü istemediğini düşünürüm. neyden çekindiniz de vermediniz? çünkü alt tarafı telefonda konuşacaksınız. çoğu insan internetten tanıştıktan bir süre sonra yüzyüze görüşüyor ve bir ilişki başlıyor ya da başlamıyor.

bir insanı yazarak tanıyamam ki. sesini bir duymalıyım. sonra karşımda görmeliyim. hali tavrı nasıldır bunlar çok önemli. peki o sizin gerçek ad soyadınızı biliyor mu ve resminizi gördü mü?

telefon numarasını veren biri olmuştur.

Olabilir söylediğiniz gibi beklemede kalayım teşekkürler yorum için :)

Tabi ki gördü biliyor beni. Numaramı vermediğime evet biraz üzüldüm sonrasında. Aynı şehirdeyiz biz ama ben bir ucu o bir ucu gibi geçerken uğradım diyebileceğin gibi değil yani yer vermek istemiyorum. Numara mevzusundan bir müddet sonra benim olduğun tarafa işi düştü 3 saat gibi de bekleme süresi vardı. Aklımdan geçirdim yanına gideyim ya da çok yakında bir avm var oraya. Onun da arabası var benim de. Hem bu vesileyle numara da almış oluruz diye. Ama dedim ki bunu söyleyecek olan ben değilim

İstese sabreder beklerdi bence adam isteksiz ustelemeyin bekleyin döner çaba sarfederse görüşürsunuz o adım atmazsa vazgeçin derim

aynı şehirdeyseniz çoktan görüşebilirdiniz. sanırım o da telefon mevzusundan sonra uzaklaştı, bilemiyorum öyle düşündüm. ya da başkasıyla da konuşuyor olabilir.

İstese sabreder beklerdi bence adam isteksiz ustelemeyin bekleyin döner çaba sarfederse görüşürsunuz o adım atmazsa vazgeçin derim
Üstelemiyorum kesinlikle :) Ben onun doğum gününü kutlamıştım o da benimkini kutlarsa anca anlayabilirim niyetini

Evet belki de böyle. Ama bu telefon numaramı vermemem buradaki kadar absürt algılanmamıştı aramızda gerçekten anlayışla karşıladı
Canım absürt algılamadım çok iyi konuştuğunuzu özlediğinizi söylemişsiniz e durumdayken normal aslında vermen tabi vermemende normal ben olsam ne yapardım bilemiyorum durumumuza göre değişirdi tavrım herhalde verirdim

Doğum günüm yaklaşıyor msj atmali mi sorusuna burdan atmali desek o bunu görüp mu atacak. Her neyse bence zaten bastan Yalanla başlayan bir iliski fake hesaplar falan e sonunda da adam numara istemiş vermemissin ve numara verenler ile konuşmaya devam etmiş olay net yani bence.

Ya numarayı ilk günler istedi. Ben sonradan ne diyebilirim ki sen istemiştin buyur numaram mı diyim

Yalan karakterimde yok. Fake hesaptan yalan söyleme çabam olsa farklı fotoğraf koyarım oraya.

Ya hiç öyle bir insan değil son ilişkisi 2013’te olmuş o derece. Aslında ben fazlasıyla vermiştim karşılık sadece telefon istemeyi reddettim erken geldiği için
Sen de inandin mi?
Son iliskisi 2013 de olmus

Yahu inanmayin su adamlara hemen
Hele ki internet uzerinden tanistiklariniza

Aranizda bir iliski yok
Buna iliski denmez

Kim bilir senden baska kac kizla daha yazisiyor

Üstelemiyorum kesinlikle :) Ben onun doğum gününü kutlamıştım o da benimkini kutlarsa anca anlayabilirim niyetini
Doğum gününü kutlasa bile davranışlarına size yaklaşımına dikkat edin soğuk ve ilgisiz davranırsa belliki size bu insandan hayır gelmez yok öbür türlü de olursa hayırlısı olsun ins gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…