Liseli değilim teşekkürler yorum içinkusura bakma ama burdan okuyunca liseli kizlara benziyorsun, yani akli basinda insan internet üzeri sadece tanistigi bir insan icin böyle konusmaz ve düsünmez, pembe gözlükleri takmissiniz.
kaldi ki sürekli konustugumuz görüstügümüz insanlar bizi hayal kirikligina ugratiyor, kac senelik evli insanlar esinin ikiyüzlü oldugunu farkedip bosaniyor, siz gelmis böyle konusuyorsunuz, yani ne diyim baska
EDIT;
az önce sadece toplamda 2 ay yazistiginizi yazmissin...sanirim daha fazla bisey yazmaya gerek yok, unut bu cocugu, ilgi duymuyor artik sana, kafa yormaya degmez
Hayır toplasan 9 ayın 2 ayı yazışmışızdır belli aralıklarla
Öncelikle merhabalar;
Hep uzaktan takip ederdim az önce üye oldum bir şey danışmak istiyorum. Ben yaklaşık 9 ay önce bi çocukla tanıştım instagram üzerinden. Benim hesap fake yani başkasının fotoğrafını kullanmıyorum tabiki ama belirsiz hesap yani. Baya uzun süre konuştuk ama sabah akşam. Hatta ilk defa gece bu saate kadar birisiyle konuşuyorum benim uykum tatlıdır ama muhabbetin uykumdan da tatlıymış vs gibi cümleler kurmuştu. Sonrasında ben ona başka bir sosyal medya hesabımı verdim. Tanıştıktan ortalama 10-15 gün sonra telefon numaramı istedi ben son derece kibar bir şekilde reddettim biraz tanımam gerektiğini söyledim. Ben hakikaten seçici davranıyorum özellikle internet üzerinden tanışmalarda. Bir ilişkim olsun uzun olsun istiyorum. Her neyse. Hala biz konuşmaya devam tabi sonra yavaş yavaş azaldı konuşma. Başta umursamadım çalışıyoruz ediyoruz diye baktım ki günlerce konuşmadığımız oluyor ama verdiğim sosyal medya hesabından etkileşimlere devam oradan mentionlaşıyoruz falan. Ben buna telefon numaramı vermediğim için beni fazla nazlı görüp sıkıldın mı yoksa dedim. Hayır hiç alakası yok o hareketin hoşuma gitmişti hatta dedi. Sebebini sorunca cevap veremiyor çok soğuklaştı. Ben beni istemediğini düşündüm ve baya mesaj falan atmadım. Sonra doğum günü geldi son kez atayım mesaj dedim tavrını algılayım bana karşı. Doğum gününü kutladım çok sevindiğini falan söyledi o gün konuştuk. E artık adımı benden beklememeli. Ama devamı gelmedi bir daha da konuşmadık. Şimdi benim doğum günüm yaklaşıyor mesaj atmalı mı sizce? Çünkü ben onunla konuşmayı özledim bana farklı hissettiriyordu. Aramıza mesafe girmeseydi ben zaten numaramı vermeyi düşünüyordum. Nasıl bir yol izlemeliyim sanırım özleme tahammül edemiyorum
Bu arada sizi sıktıysam özür dilerim burada benim konumdan kat kat fazla dert var lütfen çok basit görüp kırıcı cümleler kullanmayın.. Ben sadece fikir almak istiyorum. Hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz ki cevap yazmak zorunda değilsiniz. Şimdiden çok teşekkürler hayırlı ramazanlar :)
Olabilir söylediğiniz gibi beklemede kalayım teşekkürler yorum için :)Bence siz artık adım atmayın. Karşı tarafın adım atması gerekiyor. Hem doğum gününüz de yaklaşıyor bakalım ne yapacak. Beklemede kalın biraz.
Şöyle de bir şey var numaranızı alıp sizinle görüşmek isteyen insan ne yapar eder ikna ederdi. Yalvarıp ikna etme şeklinde değil tabi. Karşı tarafa güven verir ve ilgisini azaltmazsa zaten alır numarayı belli bir zaman sonra. Sanki adam sizin bu olayı ciddiye aldığınız kadar önemsemiyor gibi.
Tabi ki gördü biliyor beni. Numaramı vermediğime evet biraz üzüldüm sonrasında. Aynı şehirdeyiz biz ama ben bir ucu o bir ucu gibi geçerken uğradım diyebileceğin gibi değil yani yer vermek istemiyorum. Numara mevzusundan bir müddet sonra benim olduğun tarafa işi düştü 3 saat gibi de bekleme süresi vardı. Aklımdan geçirdim yanına gideyim ya da çok yakında bir avm var oraya. Onun da arabası var benim de. Hem bu vesileyle numara da almış oluruz diye. Ama dedim ki bunu söyleyecek olan ben değilimanladım. şimdi şöyle ki, 9 aylık bir tanışma süresince hala ciddi bir adım atmamışsınız telefonunuzu vermediğiniz için. o yüzden o da sizi fazla ciddiye almıyor olabilir. yani ben de erkek olsam ve internetten bir kızla tanışsam, güzel bir sohbetimiz olsa ve artık sesini duymak istesem( ki 2 hafta sonra telefonunuzu istemiş, bence gayet uzun bir süre) o da vermese, iletişim benim için anlamını kaybeder ve sonra da azala azala biter. çünkü istemediğini düşünürüm. neyden çekindiniz de vermediniz? çünkü alt tarafı telefonda konuşacaksınız. çoğu insan internetten tanıştıktan bir süre sonra yüzyüze görüşüyor ve bir ilişki başlıyor ya da başlamıyor.
bir insanı yazarak tanıyamam ki. sesini bir duymalıyım. sonra karşımda görmeliyim. hali tavrı nasıldır bunlar çok önemli. peki o sizin gerçek ad soyadınızı biliyor mu ve resminizi gördü mü?
olabilir tabi :)telefon numarasını veren biri olmuştur.
Evet belki de böyle. Ama bu telefon numaramı vermemem buradaki kadar absürt algılanmamıştı aramızda gerçekten anlayışla karşıladıOna güvenmediğini düşünmüş olabilir güvenmiyorsa neden Konuşayım demiş olabilir.
Tabi ki gördü biliyor beni. Numaramı vermediğime evet biraz üzüldüm sonrasında. Aynı şehirdeyiz biz ama ben bir ucu o bir ucu gibi geçerken uğradım diyebileceğin gibi değil yani yer vermek istemiyorum. Numara mevzusundan bir müddet sonra benim olduğun tarafa işi düştü 3 saat gibi de bekleme süresi vardı. Aklımdan geçirdim yanına gideyim ya da çok yakında bir avm var oraya. Onun da arabası var benim de. Hem bu vesileyle numara da almış oluruz diye. Ama dedim ki bunu söyleyecek olan ben değilim
Üstelemiyorum kesinlikle :) Ben onun doğum gününü kutlamıştım o da benimkini kutlarsa anca anlayabilirim niyetiniİstese sabreder beklerdi bence adam isteksiz ustelemeyin bekleyin döner çaba sarfederse görüşürsunuz o adım atmazsa vazgeçin derim
O sebepten uzaklaşmadığını söyledi başkasıyla konuşuyor da olabiliraynı şehirdeyseniz çoktan görüşebilirdiniz. sanırım o da telefon mevzusundan sonra uzaklaştı, bilemiyorum öyle düşündüm. ya da başkasıyla da konuşuyor olabilir.
Canım absürt algılamadım çok iyi konuştuğunuzu özlediğinizi söylemişsiniz e durumdayken normal aslında vermen tabi vermemende normal ben olsam ne yapardım bilemiyorum durumumuza göre değişirdi tavrım herhalde verirdimEvet belki de böyle. Ama bu telefon numaramı vermemem buradaki kadar absürt algılanmamıştı aramızda gerçekten anlayışla karşıladı
Ya numarayı ilk günler istedi. Ben sonradan ne diyebilirim ki sen istemiştin buyur numaram mı diyimCanım absürt algılamadım çok iyi konuştuğunuzu özlediğinizi söylemişsiniz e durumdayken normal aslında vermen tabi vermemende normal ben olsam ne yapardım bilemiyorum durumumuza göre değişirdi tavrım herhalde verirdim
Yalan karakterimde yok. Fake hesaptan yalan söyleme çabam olsa farklı fotoğraf koyarım oraya.Doğum günüm yaklaşıyor msj atmali mi sorusuna burdan atmali desek o bunu görüp mu atacak. Her neyse bence zaten bastan Yalanla başlayan bir iliski fake hesaplar falan e sonunda da adam numara istemiş vermemissin ve numara verenler ile konuşmaya devam etmiş olay net yani bence.
Sen de inandin mi?Ya hiç öyle bir insan değil son ilişkisi 2013’te olmuş o derece. Aslında ben fazlasıyla vermiştim karşılık sadece telefon istemeyi reddettim erken geldiği için
Doğum gününü kutlasa bile davranışlarına size yaklaşımına dikkat edin soğuk ve ilgisiz davranırsa belliki size bu insandan hayır gelmez yok öbür türlü de olursa hayırlısı olsun ins gönlünüzce olurÜstelemiyorum kesinlikle :) Ben onun doğum gününü kutlamıştım o da benimkini kutlarsa anca anlayabilirim niyetini