Sivilceli Ciltler Adım adım zoretanin günlüğüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Evet kan testi aldı ondan sonra verdi ilaçları zaten ağır bir ilaç olduğu için her ay kan testi önemli
Karaciğer ve hormona mı baktılar sizde de? Yaşınız nedir acaba?

Merhaba kızlar lys'ye çalıştığım için buraya girecek vaktim olmuyor pek bugün ilaçta 35. Günüm doktora gittim tahlillermi yaptırdım taş gibi sağlam bir bünyem olduğu için gayet normal çıktı sonuçlarım 45 kilo ve 1.60 olduğum için doktor hala 30 mg'den devam etmeye karar verdi ve ilacı 3 ay kullanmamın yeterli olucağını söyledi çünkü dediğim gibi çok problemli bir cildim yok zaten tedavi süresince çıkan sivilcelerimin toplamı 7yi geçmez bunun yanınfa ara ara kollarımda egzama tarzı kuru kırmızılıklar çıkıyor onlarada hemen bebek yağı sürüyorum geceleride hametan dudaklarında fazla kurumuyor güb içinde sürekli blistex med plus sürüyorum onunda etkisi çok var fakat en can sıkıcı yan etkiye gelirsek saç dökülmesi. Avuç avuç değil tabikide ama beni rahatsız etmeye yetti çünkü mevsim değişiklerinde bile çok az dökülür saçlarım. Bunun içinde zigavus sarımsaklı şampuan kullanmaya başladım işe yarıyor gerçekten azalttı dökülmemi. Başka hiiiç bir yan etkisini görmedim korkulacak bir ilaç değil krsinlikle herkeste farklı yan etkileri var tabikide ama gözünüzde büyüttüğünüz kadar da yok emin olabilirsiniz. Şimdilik benden bu kadar. Hoşçakalınn :)

X