• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Adım adım sivilce tedavisi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

valyrianblood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
7
3
1
24
Merhaba:KK55:Ben 17 yaşındayım ve yaklaşık 4-5 yıldır küçül sivilcelerden arada çıkan büyük sivilcelerden muzdaripim.Geçen gün doktora gittim ve bana Nadixa ile Differin krem,Okyanus Suyu Sabunu verdi.Burada merak edenler için tedavimi hafta hafta paylaşacağım ayrıca sivilceler veya ilaçlar konusunda fikir alışverişi de yapabiliriz:KK71::KK71:
Nadixa kremi sabah ve akşam kullanıyorum,Differin kremi ise gece yatmadan,sabah da sabunla yüzümü yıkıyorum.
image.jpeg

Bu Before olsun o zaman

Son düzenleme:
Difterın cildimi çok kurutup soydu, bir daha kullanmadım. İçeriği cildi ssoyup yenilemeye yönelik o yuzden kabuk kabuk olup dökülüyor. O sabunda oldukça populer bir sabun (nilera) olması lazım adı. Methini çok duydum.

Sabunu Siyah noktalarım için doktor vermişti, pek işe yaramadı ama ferahlık hissi güzel.diğerlerini kullanmadım :)

aynı yaştayız :) tabi benim sivilcelerim senin resmindeki her birinin 2-3 kat büyük hali olarak düşün :( Bende 3 aydır nadixa + isotrexin (differinle aynı işlevi görüyor sanırım :) kullanıyorum. 2.5 ayda monodoks hap kullandım ilaçları senin gibi kullanıyorum ancak nadixa yı sabah akşam değil sadece sabah sürüyorum. gecede isotrexin. 3 ay içinde artış oldu oldu ama bi azalmadı zaten bana yaramadığın farkediyorum :) Tabi senin moralini kırmak istemem herkese farklı etki gösteriyor :D nadixa felan çoğu kişide işe yarıyormuş :) (mecburen devam ediyorum olurda ani bir değişim olurda düzelmeye başlarsa yazarım :D sanmasamda :D )

bide yüzünü nadixa sürdükten ne kadar sonra yıkıyorsun ? :) ve dışarı çıkcağın zamanlar nasıl yapıyorsun hani baya yağlı gösteriyor felan

bide yüzünü nadixa sürdükten ne kadar sonra yıkıyorsun ? :) ve dışarı çıkcağın zamanlar nasıl yapıyorsun hani baya yağlı gösteriyor felan

Sanırım 2 saat içerisinde cilt emiyormuş ama ben yine de evden çıkmıyorsam yıkamamayı tercih ediyorum bir de kullanmaya başladıktan sonra da önemli bir yere gitmem gerekmedi o yüzden takmadım yağlı görünüşü ama okul başlayınca ne yapıcam hiç bilmiylrum:KK70::KK70:

Back