Saç Uzatma Yöntemleri Adım adım saç uzatma :)

xxhilxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
68
Yer
İstanbul
Kızlar hepiniz hangi yağların hangi vitaminlerin saça iyi geldiğini biliyosunuz artık :)

1 aylık bi aradan sonra yeniden saç uzatma girişimlerine girmiş bulunuyorum.

Öncelikle daha önce yaptığım kürü veriyorum;
-Kekik yağı
-Badem yağı
-Bepanthen ampul (B vitamini)
-Evigen ampul (E vitamini)
-Hint yağı
-Hakiki zeytinyağı

Çok düzenli olmasa da yine forumdan edindiğim bilgilerle haftada bir LAVANTAYI kaynatıp suyunu saçlarıma yediriyodum.
Ve yine forumda okuduğum kadarıyla LİPTON FORM PLUS ŞEFTALİ çayını demleyip onu da aynı şekilde saçlarımda yarım saat kadar bekletiyodum.
Ve şampuanımın içinde de çam terebentini vardı.
Bu bakımı çok düzenli yapmadım fakat aşağıdaki resimlerde farkı görüceksiniz.
Ciddi anlamda işe yaradı.

Şimdi işe aktarlarda ve watsons tarzı kozmetik ürünleri satan mağazalarda satılan softem saç bakım yağı ve entele losyonunu
kullanıyorum.

$Sac-Bakim-Yagi-Sf.jpg

$9630_buyuk.jpg

Her ikisini de kendiniz hazırlayabilirsiniz. Ancak daha pahalıya patlar.
İkisinin toplam fiyatı 35 lira civarında en fazla.

Saç bakım yağının içindekiler;
Susam Yağı,
Tatlı badem Yağı,
Çam Terebentin Yağı,
Çörekotu Yağı,
Zeytin Yağı,
Isırgan Yağı,
Defne Yağı,
Jojoba Yağı,
Biberiye yağı,
Hawai cevizi yağı,
Mersin Yağı,
E vitamini.

Entele losyonun içindekiler ise;
Su,
Elma Sirkesi,
Bit Otu,
Entele Ekstraktı.

Bunun yanı sıra Gliss keratinli şampuan ve saç kremini kullanıyorum.
Şampuanımın içinde yine çam terebentini ve B vitamini var.

Tüm bunların dışında bir bilgi daha !!!
Doktorunuza saçlarınızı kuvvetlendirici ZİNCO KAPSUL istediğinizi söyleyin size yardımcı olucaktır :)

Resimlere gelince

Bu yağları kullanmadan yani saçlarımın 3 ay önceki hali
$IMG_1814.jpg

Bu da biraz önce çekildiğim resim :)
$IMG_2935.jpg

RESİMLER SÜREKLİ GÜNCELLENİCEKTİR !

Son düzenleme:
bende bu konuda cok sabirsizim bir anda uzayiversin istiyorumm ama sabir gerek tabiki, resimleri bekliyorum bakalim ne kadar sürede uzayacaklar..

Maşallah yaaa:nazar::nazar:
Form plus şeftali çayının faydası ne :?

bende bu konuda cok sabirsizim bir anda uzayiversin istiyorumm ama sabir gerek tabiki, resimleri bekliyorum bakalim ne kadar sürede uzayacaklar..

bende sabırsızdım bi süre sonra sıkılmıştım hatta o yüzden uzun bi ara verdim. ama forumda gezinirken yağlara başlamadan önceki resmime bakınca şok oldum :)) size de faydam olur belki diye paylaşmak istedim :)

güzelmiş teşşkrler.

teşekkrler :)

Maşallah yaaa:nazar::nazar:
Form plus şeftali çayının faydası ne :?

içinde sinameki var o yüzden canım :)

bayağı etkili olmuş :nazar:

evet oldukça etkili olmuş ama farkında değilmişim :) bu süreçten sonra umarım istediğim boyda saçlara ulaşırım :))

sende yine iyi sabır varmış :) ama sabrının sonucu qzl olmuş :) maşallah :)

aynen canım :) teşekkür ederim umarım sizde de işe yarar :))

bn çok sabırsızm ya yapamam uqraşamam hiç :) bi ara saçm dökülüordu ot kullandm ama onda bile annem hatrlatıordu çoqu zmn o kaynatıordu.. ii dileklerin için asıl bn tşk ederm :):34:

bn çok sabırsızm ya yapamam uqraşamam hiç :) bi ara saçm dökülüordu ot kullandm ama onda bile annem hatrlatıordu çoqu zmn o kaynatıordu.. ii dileklerin için asıl bn tşk ederm :):34:

yinede denemelisin canım ne kadar yapsan kârdır :))

çokdüzenli birşekilde sarımsaklı şampuan kullanın aynı bu şekilde uzar ben sadece sarımsaklı şampuanla baya uzattım yanı hergün hergün yıkadım ben birde deniz suyu lazım yazın denız suyu kışın sarımsaklı şampuan. tavsiye ederim

çokdüzenli birşekilde sarımsaklı şampuan kullanın aynı bu şekilde uzar ben sadece sarımsaklı şampuanla baya uzattım yanı hergün hergün yıkadım ben birde deniz suyu lazım yazın denız suyu kışın sarımsaklı şampuan. tavsiye ederim

hergün yıkama şansım yok hem okul hem iş vaktim yok zaten canım. deniz suyunu bilmiyorum ama saçların havuzdan veya denizden çıkınca güneşte kuruması da bayaa uzatıyo diye biliyorum bende.

kızlar ben saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum bu arada saçlarımın ucları kızıl cunku sizce uzamasını mı bekliym yoksa kestirip öyle mi uzatıym

kızlar ben saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum bu arada saçlarımın ucları kızıl cunku sizce uzamasını mı bekliym yoksa kestirip öyle mi uzatıym

bence uclarından biraz aldır ama çok kestirme. Her ay biraz biraz aldırıp kızıllardan kurtulabilirsin. Hem saclarnda birden belirgin bi kısalmada olmaz hemde saclarn daha canlı durur :)

bence uclarından biraz aldır ama çok kestirme. Her ay biraz biraz aldırıp kızıllardan kurtulabilirsin. Hem saclarnda birden belirgin bi kısalmada olmaz hemde saclarn daha canlı durur :)

mantıklı aslında teşekkür ederim :)

kızlar kırıklarımı aldırdım biraz şekil verdirdim son halinin resmini bi iki gün içinde atıcam :)

kızlar kırıklarımı aldırdım biraz şekil verdirdim son halinin resmini bi iki gün içinde atıcam :)

canım konunun üstünden 6 ay geçmiş resimleri güncellicem demişsin ama yapmamışsın...saçların ne durumda resim ekleyebilirmisin...

Back