Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Adım adım mutluluğa :))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

NurZantur

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
125
44
kızçeler bunlar da benim mobilyalarım :)) çok aradık,çok gezdik en son kararımızı verdik :KK74:

bu benim salon takımım.

42_carlino_0111.png

küçük oda için aldığımız mini köşem.. rengini böyle istemedim ama.. koyu vizon bayık minderleri turunculu sarılı Hoppa
42_Matera3.jpg.jpg

aşık olduğum yatak odam.. görür görmez bu bizim olmalı dedik .ne kadar kullanışlı olur bilmem ama baza istemedim.yere yakın karyola tipi istedim..

42_RetorSlider1.jpg.jpg

bu da benim salon için aldığım masa ve sandalyelerim.. ben az eşya severim. kalabalık yapmayacak şekilde..
o yüzden diğer ürünleri almadım... çooook geniş bi salonum olursa belki düşünürüm :KK66:
42_RetroSlider1.jpg

Canimmmmm çok güzeller bende bugün bu yemek takımina baktım yine ve kararimizi verdik alıyoruz :nazar: Güle güle güzel günlerde kullanin :KK15:

Hepsi çok güzel AŞK la ,huzurla kullanın inşallah...
Bir şey soracağım O minik köşe koltuğu nerden aldınız acaba ?

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.. :KK9:Bizde bakmıştık doğtaştan ama bize tuzlu gelmişti baya :KK64:

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.. :KK9:Bizde bakmıştık doğtaştan ama bize tuzlu gelmişti baya :KK64:

tşk ederim canım.. çok daha güzelleri iyileri senin olur inş:KK19:

bi çok yere baktık..ortalama aynı fiyatlar her yerde.. biraz fazla verip kalitelisini almak daha mantıklı geldi bize.. uzun süre kullanılacak ürünler sonuçta..

tşk ederim canım.. çok daha güzelleri iyileri senin olur inş:KK19:

bi çok yere baktık..ortalama aynı fiyatlar her yerde.. biraz fazla verip kalitelisini almak daha mantıklı geldi bize.. uzun süre kullanılacak ürünler sonuçta..

Teşekkür ederim canım. Yanıında sevdiğin adam olsun huzur olsun yeter :)

X