How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adım adım hemoroid (basur) ☹️

Prensinin prensesi

En büyük mutluluk AİLEMm
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
12
2
1
30
Öncelikle iki tane evladım var ellerinizden öper.ilk hamileligimde makat yerinde basur oldu ama hiç sıkıntı yaşamadım tam dört yıl boyunca hiç bir şekilde doktorada gitmedim çünkü ne ağrı nede sizi vardi...
Taki ikinci hamileligimden sonra çıkan ikinci basura kadar ondan sonrası kabus ve halada devam ediyor bebeğimi emzirdiğim için doktor şurup ve iki krem yazdı hayatımda ilk defa düzenli olarak bunları kullandım ama hiç bir faydası olmadı çünkü kabizdim her wc de ecel terleri dokuyordum resmen psikolojik men çok kötü durumdaydim :ruh: dikislerimin ağrısı da bir yandan netten çok araştırdım nasıl rahatlarim diye dikislerim düştükten sonra sık sık sıcak suda oturuyorum bu beni çok rahatlatıyor en önemlisi de biraz iğrenç olacak ama sudan çıkmadan tuvaletinizi suyun içinde yapın okadar rahat oluyor ki...Birde sık sık tuvalete çıkmaya çalışın çıkmadığıniz zamn dışkı sertleşiyor ve sıkıntı oluyor.doktorum ameliyatı onermiyorum tedavilere devam edelim en son gecmezse ameliyat yapalım dedi..Bu sıkıntıları çeken ve atlatan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.Gelişmeler olursa buraya yazacağım Allah'ım bu hastalığı çeken bütün herkese şifasını versin inşallah.:110:

Doktorum bana dubhalac suprup-procto fitil -anestol krem - bekunis hap yazdı hapı kullanmakta tereddutluyum emzirdiğim için daha önce kullanan oldumu bana yardımcı olur musunuz :anne:

Back