• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adım adım eğlence eğititm kullananlar

BHUNBHA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
161
1
96
40
Eskişehir
arkadaşlar kızım 21 aylık yakında işe başlayacağım babaannesi ve bakıcıyla evde olcak.kızızın gelişim geri kalmasın diye internette biraz araştırma yapayım dedim ve adım adım eğlenceli eğittim setine rastladım.türkide ilk ve tek oldukları yazıyo.kullanan varmı aranızda lütfen yorumlarmısısz alayımmı sizce

Tam da bununla ilgili konu açacaktım bende merak ediyorum akşama kadar boşboş geçiyor zaman.

mrb benimde 40 aylık oğlum var.bende bir gün 24 aylık oğlum ile evde nasıl kaliteli zaman geçirebilirim diye araştırma yaparken adım adım eğlenceli gelişim sitesine rastladım. ben 8-5 çalıştığım için ve oğlumda kreşte olduğu için akşamları yapmaya çalıştık.ben çok sevdim mesela 24 aylık bir çocuğun gelişimine göre neler yapabilir veya yapması lazım onlarla ilgili aktiviteler var.yanında da onlara uygun oyuncak malzeme falan gönderiyorlar.24 aylıktan itibaren 12 ay boyunca her ay geldi. bu sene yine abone oldum.3 aylık sürede gönderiyorlar.sene boyunca 4 defa gelecek. kalın bir aktivite kitabı var. yanında ahşap oyuncak falan göndermişler.

faydalı oldumu bende almayı düşünüyorum şuan inceliyorum oğlum için.

oğlum ve hatta benim için çok faydalı oldu. çünkü bu setle çok güzel zaman geçiriyoruz. bazen babası da katılıyor bize. bizim bu sene 3 ay dönemlerde geliyor set. 3.ncü set geldi ve şu an kreş kapalı oğlumda bakıcıda olduğu için tamamını bakıcıya verdim.bakıcının 18 yaşında kızı var onunla beraber aktiviteleri yapıp akşamda bana anlatıyor. ben bu sete abone olduğum için kitap indirimleri oluyor. 2 ay önce üç boyutlu kitap indirimleri vardı 5 tane ve birde yapbozlu atlas hediyeli. evde okunmamış çok kitabı var diye almak istememiştim ama sonra aldım ben bile çok sevdim.ne tesadüf ki şu an bu mesajı yazarken yine aradılar ikinci bir kampanya yurtdışından 2 gün önce gelmiş öncekine göre daha renkli ve ayrıntılı üç boyutlu seri. şimdi onu da aldım bakalım bir haftaya gelecekmiş. setin en güzel tarafı da mesela aşçı şapkası yapın diyor ailecek ama yanında malzemelerini de gönderiyor. ipe boncuk geçirme yapın diyor ipi ve boncuğu da gönderiyor.

merhaba,

biz de adım adım setini 9.aydan itibaren kullandık ve hala kullanıyoruz. şu an kızım 27 aylık. oldukça memnunuz. öneririm.
bu yaş dönemi için başka benzer bir kutu yok gerçekten. içinden oyuncaklar ve gelişimi ile ilgili bilgiler çıkıyor ve çokça faydalı oluyor.
kızım Nisan epeyce uzun vakitler geçirdi, her ay kutu gelince açmak için bir heyecan oluyordu ve bunu seviyordu.

3. yaştan sonra Bardabas isimli kutuya geçmeyi düşünüyorum. bu kutu biraz daha el becerisi ağırlıklı, bir kutu aldım denedim o da çok iyi ama 20li aylarda çocukların yapabileceği aktiviteler değil. o yüzden 3 yaş ve üzeri çocuklara tavsiye edebilirim.

sorularınız olursa haberleşelim. sevgiler,

farklı yazılarımı da takip etmek isterseniz adresim:
www.facebook.com/gunesannee

Merhaba biz üye olduk. 9. Ve 10. Ay geldi. Videolarını çektim dilerseniz izleyebilirsiniz:)

Back