Bebek İkinci El ADIM ADIM EĞİTİM SETİ, PLAYSKOLL SİHİRLİ HİKAYE KİTABI, AHŞAP OYUNCAK VE YAPBOZLAR

chetos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
178
14
Adım Adım eğitim seti kitapçık ve materyallerini 18. aydan 24. aya kadar olan 6 kitapçık ve materyallerini, (tabiki materyallerde bazı eksiklikleri, hafif yıpranmalar, karalamalar vardı) ve oğlumun artık kullanmadığı ahşap oyuncak ve puzzlelarını satıyorum. Adım adım eğitim seti 50tldir. Diğer ürünleri fotoğraflarını çeker çekmez ekleyeceğim. (SATILDI)

Minik uğur böcekli bowling seti. 5 lobut ve 3 toptan oluşmaktadır. İki uğurböceğinin antenlerinden birer tanesi eksiktir. Bunun dışında herhangi bir hasar yoktur. 10 tl.

Sayı kartları ve ahşap sayılar. Hepsi tamdır, herhangi bir hasar mevcut değildir. Fiyatı 15 tl. SATILDI.

Ahşap yapbozlar tanesi 5 tl. SATILDILAR.

Playskool Elefun Sihirli hikaye kitabım, tertemiz, hiçbir sorunu yok. 25 tl. İstenirse video da atabilirim.

Viga 4'lü Yapboz 10 tl. SATILDI

Eolo yuvarlak yapboz yanında mini yapboz hediyeli 5 tl. SATILDI

Ahşap yol bulma 10 tl.

Ahşap giysi giydirme puzzle. 10 tl. SATILDI

GOKİ, hangi hayvan nerede yaşar? Puzzle 15 tl. Bir kaç defa oynandı sadece tertemiz. SATILDI

Eklentiler

• DSC_0008.JPG
    113,5 KB · Görüntüleme: 398
Son düzenleme:
Yok canım maalesef. Bir çoğunu çok önce sattım, çok sevdiğim bir kısmını da ikinci olursa diye ayırdım.

adım adım 19 ve 21 ile eklerini almak istiylrum ben fiyatı ne olur acaba

adım adım 19 ve 21 ile eklerini almak istiylrum ben fiyatı ne olur acaba
Ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum üzgünüm. Tüm aylar tam olsaydı olabilirdi ama bazı ayların hikaye anlatımı, kitapçıkları eksik o yüzden zaten fiyatı 50 tl yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…