Adım adım Bilinçaltım :)

hilarite

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
322
622
Bir şeylerle meşgulken ansızın gelen düşünceler bilinçaltının mesajlarıdır kanısındayım bunca yıldır okuduklarımdan, yaşadıklarımdan yola çıkarak(Since 2007 :KK70: ). Onları yakalamak, dönüştürmek, güzelleştirmek, zamanı dolanları temizlemek için bu konuyu açtım. Geldikçe yazıyor olacağım. Bakalım nerelere gidip ne maceralar, ne güzellikler keşfedeceğim(iz):dondurma::dondurma:

"Benim bir hayatım var. Çok güzel bahçeli bir evim olsun istiyorum. Kocaman olsun bahçesi. Denize yakın olsun. Evimi zevkime göre para düşünmeksizin döşeyeyim. İşime kolay gidip geleyim. İşimden çok para kazanayım. Hayat geçiyor kaç yaşına geldim. Ama olmuyor. Çok zor. Hayat adaletsiz. Herkes ne güzel giyiniyor ne çok paralar harcıyor. Bu markaları nasıl satın alıyor. Daha güzel olmalıyım. Daha ince. Daha uzun. Kuğu gibi. Vücudum kusursuz olsun. İştahım açık hep yiyorum şu göbeğime bak büyüyor sanki. İstediğin kadar pozitif düşün bir ev almak ya da bahçe en az 10 yıl kredi ödeyip bir yere kıpırdamamakla belki olabilecek. On yılımın hesabını kim verecek? Bu benim zamanım. Ben kızımla, eşimle dünyayı gezmek istiyorum. Keşke Avrupa'da yaşasaydım, doğsaydım. Orda ne kadar temiz ve sakin ve yeşil her yer. Zaten küresel ısınma da var. Ayy şu aptal reklamlar da dönüp duruyor solda para harcatmak için. Alamam işte beş yüz liralık elbiseyi şimdi....."

Dünden beri aklımdan geçen düşüncelerin bir kısmı. Genelde her gün bu tür düşünceler otomatik olarak geçiyor aklımdan. Bunun oluşturduğu günler de birbirine benziyor elbette. Düşünceler duygularımı tetikliyor. Ve hoop frekans düşüyor. Modum düşüyor. Evren bu tür düşünceler kaosunda ortaya karışık birbirine benzer durumlar getiriyor haliylen :p

Çok fazla oldukları için temel başlıklarla sadeleştirmek istiyorum:

Suçlama,
Yetersizlik hissi,
Kendine acıma,
Kısıtlanmışlık hissi,
Öfke.

Bunların olduğu yerde pozitif enerji ya da güzel frekans pek barınamaz. Bu duyguları değiştirip dönüştürmek gerek. Öyle bir hissiyat olmalı ki; bu istediklerim olsa da mutlu olmalıyım olmasa da. Olsa iyi olur da olmasa da çok problem değil gibi bir his. Dingin, sakin bir zihinle.
İlk adım şükür. Hayatımda şükür edeceğim yüz şeyi bulabilirim mesela. Her gün 100 şey. Çok mu? hayır. 21 Gün boyunca her gün 100 şey yaz da farka bak. ( 22 Ekim'de bana farkı yaz not hatırla :KK66:)
İkinci olarak bu düşünceler ya da kaygı durumlarında ( bende kaygı atakları olabiliyor bazen hep o anda kalacakmışım hiç çıkamayacakmışım gibi) derin sakin nefes alarak bu hisleri bastırmaya, göndermeye çalışmadan onları içeri buyur etmeden izle. Onlar misafir, izle ama takip etme. Hadi bakalım az laf çok eylem. Ekim ayına da bir hoş geldin çakalım ❤❤❤ Bu ay farkındalık ve tatlılık ayı olsun 😍😍😍👌👌😊😊😊

Takipteyim :) Ben asıl tibetin 5 hareketini okumuştum sizden. Ona başladım dün itabari ile belimde rahatsızlık vs var:) Umarım faydalı olur 1 hafta her ayin 3 tekrarla başladım kitabında ki gibi..Siz nasıl yapıyorsunuz ?Ve faydaları neler oldu hilarite hilarite

Takipteyim :) Ben asıl tibetin 5 hareketini okumuştum sizden. Ona başladım dün itabari ile belimde rahatsızlık vs var:) Umarım faydalı olur 1 hafta her ayin 3 tekrarla başladım kitabında ki gibi..Siz nasıl yapıyorsunuz ?Ve faydaları neler oldu hilarite hilarite
Arada bırakıp bırakıp başlıyorum. Şu an 3 le sabitledim. Hiç yapmamamdan iyidir dedim. Bebek biraz engelledi 21 devam etmemi. Faydalarını nasıl söylesem. Kaygılarımı çok çok azalttı. Görünüşümü düzeltti. Saçlarım çok hızlı uzamaya başladı ve devam ediyor. Niyetim bir ömür hep sürdürmek. Bu başlığa gelip 3 yıldır yapıyorum, 5 yıldır yapıyorum şunlar şunlar oldu diyeceğim günleri iple çekiyorum 👌🎶🎶
Sevgilerimle😊😊😊

Dün gece aklıma küresel ısınmanın bu yılki etkilerinin fazla gözle görülür olduğu geldi. Rahat uyumama biraz engel oldu. Kızım büyüyünce ne olacak nasıl bir dünya olacak. Annelik de devreye girince iyice devrelerim karıştı🙄🙄🙄
Deprem, küresel ısınma ve bunun gibi engel olamayacağımız şeylerin karşısında alacağımız tavır "teslim olmak" olmalı. Tabi elimizden geleni de yaparak( Daha az atık, daha temiz doğa için yapabileceklerimiz gibi).
Büyük güce inanarak. Belki benim kızım ve diğer birçok bebekler dünyayı, ülkemizi daha da güzelleştirip o sağlıklı haline getirecek nesildir. Hırs, aç gözlülük, bencillik gibi duyguları süpürüp gerçek kendileriyle kucaklaşacaklar. Bu yaşanılan olaylar bir şeylerin sonucu. Uyanalım diye.
Aklımızdan geçen kelimelere dikkat edelim bu hafta(edeyim :p) Kökü, eki olumlu olsun.
"Küresel iyileşme, barış, dostluk, sıcaklık, huzur" kelimelerine karşın "Küresel ısınma, savaş ..vs" (olumsuzları hiç ama hiç yazmak istemedim.)negatif olanları okurken bile değişen hislerine bir odaklan nasıl da etkiliyor değil mi?

Hayat bir illüzyon. İyiye odaklan iyi olsun. Burada birkaç kişinin sözlerine yaslanmak istiyorum 😜😜 Mevlana misal duymuşuzdur çoğumuz "Gül düşünürsen gül bahçesi olursun, diken düşünürsen dikenlik :KK66: ", "ışığı kapat yerine ışığı dinlendirin" denmesi ya da "kapıyı kapat yerine kapıyı örtün" ne kadar naif değil mi? Kapat kelimesinin bile sert bir enerjisi varsa diğerlerini düşünün.😲😲

Her gün şükür cümleleri yazmaya devam ediyorum. Kendime mail olarak atıyorum. Özellikle kaygılı hissettiğim, öfkeli hissettiğim anlarda bol bol şükrediyorum. Çok şükür aldığım nefese, yaşıyorum, görüyorum, fark ediyorum. Çok şükür hayata✨✨🎉🎉🎊🎊🎊🎄🎄🎀🎀🎀🎀

Sevgilerimle 😉

Son düzenleme:
Bu aralar kendime ve işime çok kanalize olduğum için buraya uğramadım. Mantra yazmaya devam ediyorum. Ne kadar yazabilirsem o kadar yazıyorum. Hep aynı cümle.

Kaygımın tavan yaptığı dün de bir EFT uygulaması yaptım. Değişik bir yere bağlandı. Etkilerini takip edeceğim. Bu duyguyu bitirene kadar yakaladığım her yerde EFT yapacağım.

Sevgiler 🎀🎀🎀🎂✨😍😍😍💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️

Bu aralar kendime ve işime çok kanalize olduğum için buraya uğramadım. Mantra yazmaya devam ediyorum. Ne kadar yazabilirsem o kadar yazıyorum. Hep aynı cümle.

Kaygımın tavan yaptığı dün de bir EFT uygulaması yaptım. Değişik bir yere bağlandı. Etkilerini takip edeceğim. Bu duyguyu bitirene kadar yakaladığım her yerde EFT yapacağım.

Sevgiler 🎀🎀🎀🎂✨😍😍😍💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
EFT derken nedir ve nasil yapiyosunuz tek başınıza hilarite hilarite

EFT derken nedir ve nasil yapiyosunuz tek başınıza hilarite hilarite
Eft türkçe olarak duygusal özgürleşme tekniği olarak dönüştürebiliriz. Vucudumuzdaki belli akupunktur noktalarına vuruş yaparak duygusal boşaltım yapılan bir teknik.
EFT (emotional freedom techniques) Duygusal Özgürleşme Tekniği --> burada da detaylı olarak, çıkış noktasına kadar anlatmış.

Şöyle özetleyeyim son olarak; geçmişte yaşadığın seni üzen, korkutan ..vs olayı son kez dibine kadar kendine hatırlatıp duygusal olarak yaşatarak (bunu yaparken vuruşlar yapılıyor) orda takılı kalan enerjiyi boşaltıyorsun. Etkisini sıfırlamış oluyorsun. Ben buna "UĞURLAMA" diyorum. Tam şu an düşündüm güzel oldu sanki 😁😁😁

EFT elbette işe yarıyor. Çünkü burda fiziksel birşey yapıyorsunuz. O an'a gidip tekrar yaşamanız lazım tabi, çok iyi konsantrasyon gerekli. Ağlayın, bağırın ne gerejiyorsa. Yaşayın ve bırakın. Sonra etkisi gelip geçiyor. Bir yazar var adını yazmamda sakınca yok sanırım. Barış Muslu. EFT bildiğim uygulamdığım bir teknikti. Barış Muslu nun tekniği kafamdaki eksik parçaları bulmamda ve sebebini çözmemde bir anahtar oldu. Taşlar yerine oturuyor okuyunca. Okumak isterseniz tavsiye ederim LovefooL LovefooL . Sevgiler.

Son düzenleme:
@Rose36 benzer benzeri çekiyor. Şükür çok iyi bişey bence de 🎶🎶😊
Sağol, tesadüf baktım,mesajımı beğendin mi diye, bir baktim, etiketlemissin 50 dak önce ve benim son bildirimlerimde yok, çok şaşkınım, yeniledim yok,en son 13:43 bildirimi geldi , demek böyle durumlar olabiliyor

Bugün ajiteyim biraz. Suçluluk, değersizlik ve başarısızlık duygularım tetiklendi. Ve öfke. Kaynağını buldum ve çözmem gerek. Öfkeyi tetiklemek için mekan lazım, bağırabilirim rahat bi yer olmalı, sessiz, kimsenin duymayacağı 🤪🤪👀👀 Bulur bulmaz halledicem ve neticesini yazarım😉😉

Sevgiler hepimize💕💕💖💖

Duyguları o duygu anında hazır yükselmişken avantajını kullanarak EFT ile temizliyorum. Ayrıca değersizlikle ilgili geçmişte hissettiğim tüm anları teker teker bulup yazıyorum. Tamamlayınca tek tek çalışacağım üstünde. Onun dışında bu iki hafta mantraya yoğunlaşıyor olacağım.Hep aynı cümle.

Sevgiler😍😍😍😍🎀🎀🎀🎀

Tibet i yapmıyorum, yapamıyorum. EFT de yapacak ortam bulamıyorum şu an. Bazen kadar çok konu var ki hangisine çalışsam diyorum, bazen de herşey yolundaymış gibi geliyor.

1. Karşı komşum çok tatlı, ama oğlu 5 yaşında ve benim mini mini kızımı itiyor. Bir araya gelmesinler istiyorum ama komşum kızıma çok düşkün olduğu için sürekli görmek istiyor. Kapıyı açmıyorum bazen, bazen diyorum ki erken uyuyor uykusu kaçmasın falan.Oğlu evimize dalıp oyuncaklara sarıyor, kızımın fıtı fıtı etrafında dolanmsına aldırmıyor bile. Yavrum arkadaş istiyor saece. Onu da kırmak istemiyorum çok iyi biri çünkü, ama kızımı itemez kimseee 😒 Ay bu konuyu takıntı yaptım bu ara. Kızımı koruyamıyormuşum gibi geliyor🤔🤔🤔

2. Kaygı bozukluğunu çözmem gerek ama bu ara bir arpa boyu yol kat etmemişim gibi geliyor.

3. EFT ile travmamı bulup - misal varislerimi - çözmek istiyorum ki kendime birşeyi ispatlamış olayım. Ama duyguya giremiyorum.

4. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çığlık atmak istiyorum yani sevgili günlük🤪🤪🤪🤪

X