• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adile Naşit'in Ninni Okuduğu Türkiye Bizim İçin Kâbustu

_Winner_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
6.292
19.475
248
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, muhalefetin seçmene ‘eski Türkiye’yi vaat ettiğini söylerken, "Diyorlar ki 'Biz tekrardan eski Türkiye'yi getireceğiz'. Hangi Türkiye? 'Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye çok güzel bir Türkiye'ydi.' Valla o Türkiye sizin için çok güzel bir Türkiye olabilir ama o Türkiye bizim için tam bir kâbustu" açıklamasını yaptı.

20180609_000655.jpg

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, muhalefetin seçmene ‘eski Türkiye'yi vaat ettiğini söylerken, "Diyorlar ki 'Biz tekrardan eski Türkiye'yi getireceğiz'. Hangi Türkiye? 'Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye çok güzel bir Türkiye'ydi.' Valla o Türkiye sizin için çok güzel bir Türkiye olabilir ama o Türkiye bizim için tam bir kâbustu" açıklamasını yaptı.

DHA'nın aktardığına göre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Maraş'ta vergi müfettişleriyle sahurda bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile milletvekili adaylarının da katıldığı programda konuşan Ünal, muhalefetin eski Türkiye'yi vadettiğini belirterek şu açıklamaları yaptı:

"Bu adamlar bize eski Türkiye'yi vadediyor. Diyorlar ki ‘Biz tekrardan eski Türkiye'yi getireceğiz'. Hangi Türkiye? ‘Adile Naşit'in ninni okuduğu Türkiye çok güzel bir Türkiye'ydi.' Valla o Türkiye sizin için çok güzel bir Türkiye olabilir ama o Türkiye bizim için tam bir kâbustu. Başörtülü annelerin asker evlatlarının yemin törenine katılamadığı bir Türkiye'ydi. Parası olmayanların hastane kapılarında olduğu bir Türkiye'ydi. Çaresizliğin, yokluğun, pirincin, çayın, yağın karaborsada, dükkanların tezgâh altlarında satıldığı bir Türkiye'ydi"

Kaynak :https://www.google.com.tr/amp/s/tr....73482-unal-adile-nasit-ninni-turkiye-kabustu/

Bunlar niye 1974e takili kalmis ben onu anlamiyorum. Kibris cikartmasi yaptik, ambargo yedik, bir sureligine sanayag, tupgaz ve seker tezgah altinda satildi. Ustunden gecmis 40 yil.. 16 yil once yag kuyrugu tup kuyrugu mu vardi? Yagin da elli cesidi cikmisti.

Kizim 1991 dogumlu, ilk kelimesi Aygaz.. Mahalleden dakika basi gecen Aygaz tupculerinin hoparlorunden duya duya ezberlemis, anne kelimesinden once onu bellemisti zavallim.. Ne kuyrugu? Almayani dovuyorlardi..:sinirli:

Insanlari kandirmak, aptal yerine koymak uzerinden siyaset yapmaya nasil da alismislar, herkesi de ayni kefeye koymuyorlar mi... Neyse, mustehak birilerine, boyle muameleden hoslaniyorlar..

Tarihimizde ABD'ye en büyük kafa tutuştur Kıbrıs çıkartması ,ondan herhalde...
One minute'a falan benzemez Kıbrıs harekatı bizim olana el uzatanin ciğerini nasıl söküp aldığımızın resmî kanıtıdır.
Her nimetin bir külfeti olacak elbette.
Ama her şeyde olduğu gibi bunda da abartmayı seviyorlar. Okumayan halka yalanlar söylemekten kolay ne var

Ne sebeple söylendi o kısma girmeyeceğim, yanlış anlaşıldı, biz Adile Naşit'e birşey demiyoruz gibi açıklamalar oldu galiba, ben o kısmı bilmem, ilgilenmiyorum da ama Adile Naşit Türkiye'deki tüm çocukların tonton Adile teyzesiydi, onun filmleriyle güldük, onun filmleriyle ağladık, uykudan önce programıyla bir kısmımız diş fırçalamayı adet edindi, bir kısmımız yalancı memeden kurtuldu, bazımız Adile teyze ismimizi söyleyince aaa bizi görüyor demek ki deyip annesini çıldırtmaktan vazgeçti, o bizim Adile teyzemizdi, masallar anlatıp hayal dünyamızı renklendiren, verdiği nasihatlarla uslu çocuk olmayı öğreten.
Biz onu çok sevdik, hala da seviyoruz, hangi parti olursa olsun siyasetine tonton Adile teyzemizi karıştırmasın!

Bunlar niye 1974e takili kalmis ben onu anlamiyorum. Kibris cikartmasi yaptik, ambargo yedik, bir sureligine sanayag, tupgaz ve seker tezgah altinda satildi. Ustunden gecmis 40 yil.. 16 yil once yag kuyrugu tup kuyrugu mu vardi? Yagin da elli cesidi cikmisti.

Kizim 1991 dogumlu, ilk kelimesi Aygaz.. Mahalleden dakika basi gecen Aygaz tupculerinin hoparlorunden duya duya ezberlemis, anne kelimesinden once onu bellemisti zavallim.. Ne kuyrugu? Almayani dovuyorlardi..:sinirli:

Insanlari kandirmak, aptal yerine koymak uzerinden siyaset yapmaya nasil da alismislar, herkesi de ayni kefeye koymuyorlar mi... Neyse, mustehak birilerine, boyle muameleden hoslaniyorlar..

Kıbrıs Barış Harekatını yaptığımız için ülkemize ambargo konmuştu. Günümüzde konsa kuyruğa bile girecek ürün bulamayız. Çünkü o dönemde bu yıl ödenmesi gereken 221 milyar dolar borç yoktu.
İncirlik üssü nü ABD den boşaltırmıştık. Ne zaman ki Turgut ÖZal geldi; üsler 3 harfli ABD ye verildi sonuçta Ortadoğu karıştırılmaya başlandı.
Bunları anlamıyorlar.

Back