Adil Işık Müşteri Memnuniyetsizliği

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
40
Merhaba bayanlar sizlere birşey danışmak istiyorum...
Ben 03.11.2013 tarihinde Adil Işık mağazasından bir kazak almıştım kazağı iki defa giydikten sonra elimde yıkadım (sigara kullandığım için kirlenmesini beklemeden sadece kokusu gitsin maksatlı kazaklarımı elimde yıkarım) ama kazağı yıkadıktan sonra önündeki beyaz olan süs detaylarına rengini kustu ve yama biçimde olan süs detayı deforme oldu..
Ben doğal olarak mağazasına götürdüm değişim yada iade talebiyle. Ürünü aldılar ve incelemek maksadıyla merkeze gönderdiler haftasında cevap geldi ve kullanıcı hatası olduğu için talebimi kabul etmediler... Adil Işık franhcising çalışan bir firma olduğu için aldığım mağaza sorumlusu beni haklı bulduğunu görsel olarak bakıldığında da benden kaynaklı hata olmadığını söyledi ve şikayetimvar.com a yönlendirdi.
Neyse ki ben oraya da şikayetimi belirttim ve kısa sürede dönüş yapıp red kararını yinelediler...Müşteri hizmetlerini aradığımda ise ürünlerinin teknolojiye yönelik üretildiğini elde yıkamamam gerektiğini belirttiler...
Şimdi soruyorum aldığım ürünün pahallılığı kişiye göre değişir elbette ve ben 70 tl ye aldım yani bana göre çokta ucuz bir kazak değil, sizce bu işi tüketici haklarına kadar götürmeli miyim yoksa kazağı çöpe mi atayım ?

Sanırım konuyu yanlış yere açtım ilgili yere taşırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…