• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adidas

dine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
119
0
96
40
Van
adidas kokularından kullanan var mı? deo, body spray, parfüm vs.
yorumlarınızı alabilir miyim? hangi renkler güzel? kokular kalıcı mı?
:uhm:

ben pembesiydi sanırım markette testrını sıkmıştım bileğime uzun süre koktu. hatta günler sonra aynı kazağımı giydim bilek kısmı hala kokuyordu bende alıcam kokularına netten içeriklerine bakabilirsin ben beyazını ve yeşilini denemeyi düşünüyorum

teşekkür ederim vereliniortak
böyle uzun süre kullanan, hangisinin neye benzediğine dair yorum yapabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim opuyorumnanaktan

bende yeşilini kullanıyorum çok ferah bir kokusu var.ama pembe rengide hoş kokuyor.oda çiçeksi.bidahakine onu denemeyi düşünüyorum.

bende pembesı var ama kokusu cok hafıf gelıo bana hemen ucup gıdıo sankı hıssedemıyorumm kalıcı dııl

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar vereliniortak
adidasın cam şişeli deodorantları var. onların mavi ve turuncusunu aldım. kokuları çok güzel ama tabii ki parfüm olmadıkları için kalıcı değiller. özellikle mavisi (pure lightness) tam bir yaz kokusu.
parfümü kalıcı olur mu bilmiyorum.
aslında başka markada benzer bir koku varsa o da olur. opuyorumnanaktan

pembesi cok güzel cnm
ralph rolenmi tam yazılısını bilmioum onun aynısı kokuo

................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de beğendim turuncuyu. mavi de çok güzel. inanılmaz ferah.
ama sanırım birçok kişi pembe ve yeşili beğeniyor :))
ben kalıcılıkları konusunda hayal kırıklığına uğradım. oysa ki ne çok sevmiştim onları senağlama

ben 4 yıl onceydı sanırım esım almıştı bana hedıye adıdas pembeydı yanlış hatırlamıyorsam hatta şişesı çok hoştu ve degışık bır sıkma şeklı vardı ben çok begenmıştım ozaman

Canım pembesi aynı Paris Hilton'a benziyor. Dolayısıyla Ralp lauren ralp'a benziyor :16: mis gibi..

Bende yarın pembesini alacam şekerli kokuyor diye duymuştum ben şekerli kokuları severim umarım güzel bi üründür :)

Back