Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben pembesiydi sanırım markette testrını sıkmıştım bileğime uzun süre koktu. hatta günler sonra aynı kazağımı giydim bilek kısmı hala kokuyordu bende alıcam kokularına netten içeriklerine bakabilirsin ben beyazını ve yeşilini denemeyi düşünüyorum
teşekkür ederim vereliniortak böyle uzun süre kullanan, hangisinin neye benzediğine dair yorum yapabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim opuyorumnanaktan
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar vereliniortak adidasın cam şişeli deodorantları var. onların mavi ve turuncusunu aldım. kokuları çok güzel ama tabii ki parfüm olmadıkları için kalıcı değiller. özellikle mavisi (pure lightness) tam bir yaz kokusu. parfümü kalıcı olur mu bilmiyorum. aslında başka markada benzer bir koku varsa o da olur. opuyorumnanaktan
ben de beğendim turuncuyu. mavi de çok güzel. inanılmaz ferah. ama sanırım birçok kişi pembe ve yeşili beğeniyor :)) ben kalıcılıkları konusunda hayal kırıklığına uğradım. oysa ki ne çok sevmiştim onları senağlama
ben 4 yıl onceydı sanırım esım almıştı bana hedıye adıdas pembeydı yanlış hatırlamıyorsam hatta şişesı çok hoştu ve degışık bır sıkma şeklı vardı ben çok begenmıştım ozaman