Bebek İkinci El ADİDAS 21 numara erkek ayakkabısı fiyat düştü 20 tl

ENABE

Evli, Mutlu ve Bol Çocuklu :)
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
1.955
165
173
AYAKKABILARLA BAŞLAYALIM BAKALIM HANIMLAR :)

1) ADİDAS MARKA, 22 NUMARA AMA KALIBI DAR 21 E DAHA RAHAT OLUR,UCUNDA HAFİF BİR YIPRANMA VAR, AYAKTA İKEN BELLİ OLMUYOR. FİYAT 25 TL

2) LCW MARKA EV AYAKKABISI, KÜÇÜK GELDİ BİR İKİ KEZ ANCA GİYİLDİ. KİRLENMEDİ BİLE. 20 NUMARA. FİYAT 10 TL

3) LCW MARKA,22 NUMARA AYAKKABI, KÜÇÜK GELDİ BİR İKİ KERE ANCA GİYİLEBİLDİ. ETİKETİ HALA İÇİNDE. FİYAT 15 TL

4) LCW MARKA, 20 NUMARA SANDALET, KÜÇÜK GELDİ HİÇ GİYİLMEDİ AMA ETİKETİ KOPARILDI. FİYAT 15TL

5)
LCW MARKA, 23 NUMARA, SIFIR AYAKKABI. FİYAT 20 TL

Kızlar beni aranızda bilenler vardır, birkaç kez daha ürün satmıştım. ama sonra ikizlerim ve hemen ardından habersiz gelen tekizim sonucunda 3üz anası olarak hayata tutunmaya çalışırken buraya pek vakit ayıramadım..
Şimdi biraz daha vaktim oluyor.. Ve elimdeki fazlalık ya da kullanmadığım ve hediye gelip hiç açmadığım ürünleri satmayı düşünüyorum.. İlgilenenler olursa mesaj atabilirler burdan da yazabilirler tabii ki.. evde 3 bebek olduğu için dünüşlerim hemen olamayabilir lütfen kusura bakmayın :) şimdiden özür diliyorum..
mobil aplikasyonu tel da yüklü ama bazen bildirimleri göstermiyor ama bu ara sık sık bakacağım inşallah :)

Arkadaşlar kz ve erkek bebek kiyafetleri de yukleyecegim ama baska konu açarak burasi sadece ayakkabi basligimiz olacak. Kiz icin ayri erkek ocin ayri baslik açacağım kismetse. Bebeklerim musaade ederse :)

ayakkabı ihtiyacı olanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…