Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızım 4,5 aylık.Dr-muz 5ci ayı bitsin öyle verin dedi kaşık mamasını. ben 10 gune kadar vermeyi dusunuyorum.Bazı arkadaşlarım kaşıkla degil de,biberonla veriyorlar,biberonun başını biraz daha deliyorlar.bebişler de içiyor oyle.ben kaşıga alışsın diye kaşıkla vermek istiyorum acaba zorlanir miyim? siz nasıl veriyorsunuz?
kasıklavermen daha dogru olur canım..
az yesın ama alıssın..bebekler herseyı alıskanlık halıne getırıyorlar ınan..sonra kasık kullanmakta zorluk cekebılırsın..kasıgı reddedebılır daha sonrakı aylarda..
ben 10 gune filan baslarim demistim ama dayanamadim.ilk cocuk yaa hevesliyim,eklere gecmeye.
bugun aldim ben de yedirdim kasikla.cok zor oluyor evet.agzindan cikariyor bazen.ama yedirebildim cok sukur.ugrastirsa da kasikla vericem insallah.haklisiniz,simdiden alistirsam iyi olacak.