adı sinir krizi mi ?

ss kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
720
268
kısaca anlatcam olayı.boşanma aşamasında olduğum için bir aydır ailemle kalıyorum.
boğazım şiştiği için bugün doktora gittim.dönüşte erkek kardeşimle kuzenim ellerin şu büyük bilgisayar kasasını almışlar tamire götürüyolar.bizi bırakıver dedi.ben de arabayı verdim.normalde kardeşim gayet iyi kullanıyor arabayı.16 yaşında.
verdim ama eve zor attım kendimi halsizlikten.hem sıcak hem ilaçtan bi uyuşukluk var içimde.5 dk olmadı telefon.kaza yaptık.lüks bir arabanın tamponunu ezmişler.1 buçuk milyar masraf varmış.babam gitti hemen.arabının sahibi sigortaya yaptırsak oğlan ceza alcak filan demiş.o yüzden biz masrafı karşılıcaz.ben sinirden evde o bilgisayarın monitörünü camdan aşağı attım.o da kırıldı.
neyse bi saat daha geçti.annem işten gelcek.kardeşimi aradım git iş bul o parayı sen ödiceksin dedim.hala bana ergen ergen tavırlar.kendime de sinir oldum.iki gün önce ben dedim bidaha arabayı vermeyelim diye.
annem geldi.gelir gelmez.sen niye anahtarı veriyosun diye beni suçalamaya başladı.o kadar kötü hissettim ki kendimi.kazayı yapan kardeşim suçlusu benim.çok gücüme gitti.bu nedir böyle.
eşimi annesi savunur,kardeşimi annem savunur.benim hiç değerim yok mu bu dünyada.tek suçum kız olmak mı.her şeyde ben suçlu oluyorum.
evde bağırdım çağırdım, küfürler ettim, kapıları çarpttım, oğlunu savun sen beni hiç isteme zaten dedim.ne değerimiz var ki dedim.banyo yaptım.annem geldi bi ara.hiç konuşmadım.babam da bişey demedi.
onlar teraviye gidince kalktım yataktan.daha kardeşim de bana diyo ki anahtarı vermeseydin.yuh dedim artık.bu kadar olur.tamam konuşmak istemiyorum dedim.kimseyle de konuşmadım.yüzüm gözüm şiş içinde.
kendimi hiçbi yere sığdıramıyorum.bu sinir atakları kendimi haksızlığa uğradığımı düşündüğüm her an oluyor.nasıl beni suçlu bulabilirler.kazayı ben yapmışım gibi davranıyolar.

kardeşiniz isterse Formula yarışlarına katılacak kadar iyi kullansın o arabayı vermemeliydiniz bu birincisi, kendinizi 16 yaşında bir ergenle kıyaslamanız da çok ilginç bu da ikincisi.
sanırım boşanma yüzünden psikolojiniz iyice bozulmuş.

arabayı normalde de alıyo zaten.benim vermem yada vermemem sorun değil burda.annem de verse babam da verse yada kendisi haber vermeden almış olsa da o kaza olcaktı değil mi. sadece şans bana denk geldi.
ki istanbul trafiğine çıkmadı.altı üstü küçük bi ilçedeyiz.
evimiz müstakil tek katlı.bahceye düştü.

Geçmiş olsun. .
İyi birine çarpıp öldürmediyse.
.

hersey ust uste gelmis belliki birikim yasadiginiz sinir ataklari. sabir cekin bol bol. sukur ki kardesinize bisey olmamis bi de boyle dusunun

Vay 16 yaşındaki çocuğa arabayı ver sonrada suçlu dilim de bemce burdada beklediğini kimse yazmaz bi kriz daha geçirebilirsin zaten bırak demiş çocuk bıraksaydın niye veriyosun arabayı

ya ben mi yanlıs anlattım.150 km hızla gittiği yok.sadece çarşıya gitti geldi.kafanızda canlanmadı galiba

Ehliyetsiz araba kullanmak ve kaza yapmak ,ölüm gibi şeyler sonucu hapis cezası bile yatabilirdiniz. .
farkında değilsiniz bence hem kardeşinizi, hem herkesi riske attığınızın. .
ucuz atlatmışsınız. .

Ehliyetsiz araba kullanmak ve kaza yapmak ,ölüm gibi şeyler sonucu hapis cezası bile yatabilirdiniz. .
farkında değilsiniz bence hem kardeşinizi, hem herkesi riske attığınızın. .
ucuz atlatmışsınız. .
küçücük bir şehirde böyle bişey olmazdı zaten.hapis filan da baya abartı oldu.

Bir de yorumlara sinirlenip telefonu filan camdan atmayın da
Olur ablası o daha küçük onun lafına kızmayın. Anneniz de haksız yere üstünüze gelmiş evet. Siz de biraz abartmissiz. Öfke kontrolü için bir uzmanla görüsseniz ? Hem kendinize hem de cevrenizde zarar veriyorsunuz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…