- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
bu kadarını benim kafam alamıyor artık, limit doldu, her an başka bir şey demiş bu çocuk yahu... kazen gelince bakar herhalde, gerçekten düşündüğümüz gibi ise, psikolojik anlamda sıkıntılı olabilir, üzülsem mi, kızsam mı,gülsem mi bilemedim... üniversite yıllarında vardı böyle bir tanıdığım insanoğlu bin türlü,
o öyle oluyo hemde benim topiğimin acılıs sözlerini çalmış birebir kopyalamış buraya... kasten yapılmış bana düşmanlıgı ne anlamadımmm gördümde bu kadarını görmedim ben
ya kızlar adi mi hadi mi demek istediğini bir kenara bırakın sevgi meleğinin yazdıklarını bizzat kopyalamış..
e kararı verin adi kim oluyor.. adi kızlar diye laf yaptıgını zannediyor gerzek !!!!!
2.üyeliktir büyük ihtimalle canım.
ben ilk senden duydum o oyunu
demin çeyizlerine bakıodum bercestenin
bu kadarını benim kafam alamıyor artık, limit doldu, her an başka bir şey demiş bu çocuk yahu... kazen gelince bakar herhalde, gerçekten düşündüğümüz gibi ise, psikolojik anlamda sıkıntılı olabilir, üzülsem mi, kızsam mı,gülsem mi bilemedim... üniversite yıllarında vardı böyle bir tanıdığım insanoğlu bin türlü,
canımm bercestemi yapmışş bunu ??
Emin olamadım, iyi oynuyor ama daha önceki konularla bu konusu pekde farklı olmuş. Erkek derdim, ama kafayı sevgi Mekke'ye takmış. Erkekler genelde uğraşmaz, olsa olsa bir kizdir. En iyisi kız oğlan olsun bu arkadaşacaba???
neyse canım baktım çeyizlerine
o fincan takımını yıkaması zor olur yaw
yok canım bu konu için demedim.
demin kızlar tasıyıcı anne konusu konusuyorlardı ona ithafen söyledim.
bu konuyu kim yaptı bilmiyorum ama Kazen halledersen şikayet et mesaj gönder.
kuyuya taş atmış gibi hissettim kızlar ya, şöyle ifade edeyim " akketen" ifadesi içeren taşıyıcı annelik başlığını açan bercesteymiş yani kazenin tespiti bu...
kazen o başlığı kapatırken açıklama yapmış, "uzun süreli ilişkisi olup......." başlığı da bercestenin başlattığı bir tartışma yüzünden kapatılmış... ben sadece üsluba, yazım tarzına ve şu "h" kullanmama olayına bakarak böyle bir çıkarım yaptım... çok da mantıksız değil bence...
tamam kuzumm şimdi anladımmmm
katılıyorum
Kazen kim?:44:yönetici gibi birimi?Kazene seslenelim bence
Kazeeeeeeeeeeeeeeeeeen yetiş olay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?