adı hatırlanamayan inanılmaz güzel koku

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
68
tam bir parfümkolik olarak daha yeni 2 parfüm almış olsam da bu dün denk gelmişken girip yeni kokular denememe engel olmuyor bu
Arkadaşımla aklımızdaki birkaç kokuyu deniyorduk ve ben bir türlü beğenemiyordum, görevli hanımefendiye hafif çiçeksi parfüm önerir misiniz diye sordum ve mini kağıt çubuğa sıkıp bana bir koku önerdi,çok beğendim 190 tlydi fiyatı,ama sonrasında da parfümler üzerine baya kendisiyle sohbet ettik ve benim aklımdan adı uçtuu gitti..
Uzun sürede o mağazaya gidemeyeceğim ve hatırlayamamak beni çıldırtıyor bu yüzden siz kızlar sadece bana yardım edebilirsiniz diye düşünüp buraya yazayım dedim. :)

hatırladıklarım :
çiçeksi hafif bir kokuydu.
satıldığı kutu(parfüm şişesi değil kutudan bahsediyorum ) :
Estee Lauder for women 'ın kutusu gibi dikdörtgen prizma ve inanılmaz canlı bir yeşildi tüm kutu .Sadece üst kısmına yakın yerden bir şerit geçiyordu kalınca ve o kısmı canlı pembeydi :)

var mı tahmin edebilecek biri?

şişeden çok zor bulabilirz gibime geliyor d&g light blue'nun ki gibi dikdörtgendi :) ama kaapağını hatırlamıyorum onun gibi miydi değil miydi diye,ve içindeki parfüm renkli değildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…