Adettt Göremiyorum :(

kubradnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
321
4
48
30
Ankara
Kızlar aslında çok mutluyum ramazanı çok iyi gecirdim 29 gün orucumuda kazasız tuttum ama hala hasta olmadım geçikti bayramda geçyti ama hala olmadım sökmesi lazım napmam lazım?

ben de adetlerim düzensiz olduğu icin kadın doğum uzmanına görünmüstüm 5 cm lik kist cıktı doktor ca tahlili istedi allahtan birsey cıkmadı. sende de olabilir en kısa zamanda bir uzmana görünmelisin böyle seylerin sakası olmaz :)

Mecburen gitcem ya ama üniversite ev yurtlarıyla uğraşıyorum inşallah ayarlarsam gitcem.

Kızlar aslında çok mutluyum ramazanı çok iyi gecirdim 29 gün orucumuda kazasız tuttum ama hala hasta olmadım geçikti bayramda geçyti ama hala olmadım sökmesi lazım napmam lazım?

banyo yapınca bi 5dkk sıcak suyla masaj yap kasıklarına bu masaj hızlandırıcaktırrr

söktürücü denen şey ilaç.bitiminden sonra bir hafta içinde adet olursun ama bence doktora danışmadan içme,dengeni büsbütün bozabilir.papatya çayı iç o iyi gelir...

bu söktürücü dediğiniz şey nedir zararı varmı ilk kez burda öğrendim ?

Evet varmış zararı sonuçta yumurtalıklar tembelleşir devamlı söktürücü ister şöyle düşün başın ağrıdıkça ağrı kesici içersen bi süre sonra vucut alışır baş ağrın ilaçsız geçmez gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…