- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
-
Tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin.benim sadece bir damla geldi baska gelmedi.bat 9 mart.bazen belime cok agri giriyor ve cok acikiyorumŞahsen aynı şeyi yaşıyorum..
6 şubatta oldm 16snda btti. 25inde bidaha başladı.
Koyu kahve leke gibiydi ilk. Aynı şeyi düşündüm acaba hamileyim de yerleşme kanaması mı bu.
Ki spiral var bende ama olur mu olur spiralle de hamile kalanlar var neticede.
Bugün artık daha kırmızı renkte oluyor sanırım adet olıyorum yine çok değil miktarı ama adetken de ilkgünler az az başlıyor bende.
Yani senin durumunda böyle olabilir ya da başka bişey de olabilir..
Benim de ilk gün 25inde yani sadece leke geldi. 26sında koyu kahve birazck daha fzla akıntı geldi.Tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin.benim sadece bir damla geldi baska gelmedi.bat 9 mart.bazen belime cok agri giriyor ve cok acikiyorum
Genelde psijolojik olarak etkileyip hanilemiyiz acaba diyorum da bu kahve akinti ilk kez oldu
Test yaptiniz mi pekiBenim de ilk gün 25inde yani sadece leke geldi. 26sında koyu kahve birazck daha fzla akıntı geldi.
Bugün de daha fazla.
Ben de öyle olunca hemen belirti aradım tabi.
Bel ağrısı vardı adetken de oluyor o bende.
Baş dönmesi var evt. Ama hem gribim hem şekerim düşğnce de oluyor o.
Canım bişeyler çekiyor aşeriyomuyum dedim:)
En son göğslerime bakim bi dedim fıs. Hiç şişme yok :)))
Yok yapmadım canım. Ben büyük ihtimalle adet oluyorum. Spiral de var ya kendme ihtimal vermiyorm okdr.Test yaptiniz mi peki
Daha on gun var cikarmi acaba cikmaz bence korunmuyorum.canim iki yildir olmadi esimde sperm testi sonuclari pek iyi cikmadi ilac kullandi iki ay bekliyoruz bakalim olmazsa ameliyat olmasi gerekiyormusYok yapmadım canım. Ben büyük ihtimalle adet oluyorum. Spiral de var ya kendme ihtimal vermiyorm okdr.
Ama sen korunmuyoduysan bi kan testi yaptr istersen.
Tesekkut ederim canim.amin insallah nasip etsin Rabbim tum isteyenlere.acikcasi hem umitlendim hem de yara flnmi oldu diye korktumYerleşme kanaması açık pembe gibi oluyor canım ama tabi belli de olmaz kesin bisey bilmiyorum. Yara da ilişkiden sonra kanama olursa oluyor. Durup dururken olmaz. kahverengi leke eski kanın göstergesi, aşırı olmadıysa telaş yapma adetini bekle bakalım. Allah isteyen herkese ve sana hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Inşallah vardır canım inşallah güzel haberler al bir an önce. Buraya da yaz, dua edicem sanaTesekkut ederim canim.amin insallah nasip etsin Rabbim tum isteyenlere.acikcasi hem umitlendim hem de yara flnmi oldu diye korktum
Amin canim.tesekkur ederim Rabbim kabul etsin insallah yazarim tabi keske yazabilsemInşallah vardır canım inşallah güzel haberler al bir an önce. Buraya da yaz, dua edicem sana
Kan testinde çıkar canım gebelik bekliyorsan bence git bi test yaptr o 10 gün geçmez sanaDaha on gun var cikarmi acaba cikmaz bence korunmuyorum.canim iki yildir olmadi esimde sperm testi sonuclari pek iyi cikmadi ilac kullandi iki ay bekliyoruz bakalim olmazsa ameliyat olmasi gerekiyormus
Evet canim gecmiyo valla cok.cikiyorum ya insallah bu belirtidir yapar yapmaz sonucu yazarim insallah guzel haberler yazarimKan testinde çıkar canım gebelik bekliyorsan bence git bi test yaptr o 10 gün geçmez sana
İnşallah hayırlı mutlu olacağn hberle gelrsn cnmEvet canim gecmiyo valla cok.cikiyorum ya insallah bu belirtidir yapar yapmaz sonucu yazarim insallah guzel haberler yazarim
İnsallah canim isteyen herkesle birlikte.yasim 31 oldu cok sukur yine de cok gec degil ama ne bileyim hayirlisi hakkimizdaİnşallah hayırlı mutlu olacağn hberle gelrsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?