• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adettim 17. Gununde kahve akinti yerlesme mi catlama mi yoksa yara mi acaba ne olabilir

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar 17 subat adet gunum olmaliydi ama 10 subatta oldum.Bugun camasirimda kahve renginde akinti vardi damla gibi.Aslinda hic yasamadim bunu umitlendim bende. yumurta catlama kanamasi bu yasima kadar hic olmadi ama olmayacak diye bisey yok tabi hic uzayan akintim yok.acaba fikir verirmisiniz lutfen.tesekkur ederim kizlar.

Şahsen aynı şeyi yaşıyorum..
6 şubatta oldm 16snda btti. 25inde bidaha başladı.
Koyu kahve leke gibiydi ilk. Aynı şeyi düşündüm acaba hamileyim de yerleşme kanaması mı bu.
Ki spiral var bende ama olur mu olur spiralle de hamile kalanlar var neticede.
Bugün artık daha kırmızı renkte oluyor sanırım adet olıyorum yine çok değil miktarı ama adetken de ilkgünler az az başlıyor bende.
Yani senin durumunda böyle olabilir ya da başka bişey de olabilir..

Şahsen aynı şeyi yaşıyorum..
6 şubatta oldm 16snda btti. 25inde bidaha başladı.
Koyu kahve leke gibiydi ilk. Aynı şeyi düşündüm acaba hamileyim de yerleşme kanaması mı bu.
Ki spiral var bende ama olur mu olur spiralle de hamile kalanlar var neticede.
Bugün artık daha kırmızı renkte oluyor sanırım adet olıyorum yine çok değil miktarı ama adetken de ilkgünler az az başlıyor bende.
Yani senin durumunda böyle olabilir ya da başka bişey de olabilir..
Tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin.benim sadece bir damla geldi baska gelmedi.bat 9 mart.bazen belime cok agri giriyor ve cok acikiyorum
Genelde psijolojik olarak etkileyip hanilemiyiz acaba diyorum da bu kahve akinti ilk kez oldu

Tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin.benim sadece bir damla geldi baska gelmedi.bat 9 mart.bazen belime cok agri giriyor ve cok acikiyorum
Genelde psijolojik olarak etkileyip hanilemiyiz acaba diyorum da bu kahve akinti ilk kez oldu
Benim de ilk gün 25inde yani sadece leke geldi. 26sında koyu kahve birazck daha fzla akıntı geldi.
Bugün de daha fazla.
Ben de öyle olunca hemen belirti aradım tabi.
Bel ağrısı vardı adetken de oluyor o bende.
Baş dönmesi var evt. Ama hem gribim hem şekerim düşğnce de oluyor o.
Canım bişeyler çekiyor aşeriyomuyum dedim:)
En son göğslerime bakim bi dedim fıs. Hiç şişme yok :)))

Benim de ilk gün 25inde yani sadece leke geldi. 26sında koyu kahve birazck daha fzla akıntı geldi.
Bugün de daha fazla.
Ben de öyle olunca hemen belirti aradım tabi.
Bel ağrısı vardı adetken de oluyor o bende.
Baş dönmesi var evt. Ama hem gribim hem şekerim düşğnce de oluyor o.
Canım bişeyler çekiyor aşeriyomuyum dedim:)
En son göğslerime bakim bi dedim fıs. Hiç şişme yok :)))
Test yaptiniz mi peki

Yok yapmadım canım. Ben büyük ihtimalle adet oluyorum. Spiral de var ya kendme ihtimal vermiyorm okdr.
Ama sen korunmuyoduysan bi kan testi yaptr istersen.
Daha on gun var cikarmi acaba cikmaz bence korunmuyorum.canim iki yildir olmadi esimde sperm testi sonuclari pek iyi cikmadi ilac kullandi iki ay bekliyoruz bakalim olmazsa ameliyat olmasi gerekiyormus

Yerleşme kanaması açık pembe gibi oluyor canım ama tabi belli de olmaz kesin bisey bilmiyorum. Yara da ilişkiden sonra kanama olursa oluyor. Durup dururken olmaz. kahverengi leke eski kanın göstergesi, aşırı olmadıysa telaş yapma adetini bekle bakalım. Allah isteyen herkese ve sana hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Yerleşme kanaması açık pembe gibi oluyor canım ama tabi belli de olmaz kesin bisey bilmiyorum. Yara da ilişkiden sonra kanama olursa oluyor. Durup dururken olmaz. kahverengi leke eski kanın göstergesi, aşırı olmadıysa telaş yapma adetini bekle bakalım. Allah isteyen herkese ve sana hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Tesekkut ederim canim.amin insallah nasip etsin Rabbim tum isteyenlere.acikcasi hem umitlendim hem de yara flnmi oldu diye korktum

Daha on gun var cikarmi acaba cikmaz bence korunmuyorum.canim iki yildir olmadi esimde sperm testi sonuclari pek iyi cikmadi ilac kullandi iki ay bekliyoruz bakalim olmazsa ameliyat olmasi gerekiyormus
Kan testinde çıkar canım gebelik bekliyorsan bence git bi test yaptr o 10 gün geçmez sana

Back